Emise pro AP+ v app - všechny segmenty MPLA316412

SEA OF SPA Black Pearl Vyživujúci krém na ruky a nechty 150 ml

Zobraziť katalóg
SEA OF SPA Black Pearl Vyživujúci krém na ruky a nechty 150 ml
4,7 3 hodnotení
Krém na ruky – vhodný na suchú pokožku, hydratačný, regeneračný a zjemňujúci, bez parabénov, s prírodnými olejmi a s prírodnými zložkami, unisex, vyhotovenie: prírodné, aktívne látky: minerály z Mŕtveho mora, morské riasy a perly, objem 150ml - 106 €/1 l
Kód:  KSS139 Produktové číslo:  7290011314439
SEA OF SPA Black Pearl Vyživujúci krém na ruky a nechty 150 ml Predaj skončil

SEA OF SPA Black Pearl Vyživujúci krém na ruky a nechty 150 ml

Sea of Spa Black Pearl je výživný krém ruky a nechty, ktorý obsahuje jedinečnú kombináciu perlového prášku, morských rias a minerálov z Mŕtveho mora. Vďaka tejto blahodarnej kombinácii krém regeneruje bunkovú štruktúru pokožky, poskytuje jej luxusnú výživu a hydratáciu a zjemňuje ju. Obsiahnuté radiačné filtre, soľ a stabilizátory pokožku dlhodobo chránia pred nepriaznivými vplyvmi, ktoré vedú k jej vysušovaniu a poškodeniu. Tento unikátny krém je vhodný najmä pre suchú a veľmi suchú pokožku. Neobsahuje parabény.

Aktívne látky:
Minerály z Mŕtveho mora, perlový prášok a morské riasy poskytujú pokožke výživu a hydratáciu, unikátny vzorec soli, stabilizátory a radiačné filtre ju chránia pred ďalším vysušovaním a poškodením.

Použitie:
Aplikujte podľa potreby na čisté ruky.

Účinky:
Výsledkom používania je dokonale hydratovaná a vyživená pokožka rúk, ktorej bunková štruktúra je obnovená a pleť tak žiari zdravým vzhľadom. Pokožka je jemná a príjemná na dotyk, ďalej je dlhodobo chránená pred ďalším vysušovaním.

Špecifikácia:
Objem: 150 ml
Výrobok je vhodný pre suchú až veľmi suchú pleť.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!

Objem

Objem
150 ml Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
Bez parabénov, S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Typ pokožky

Typ pokožky
Suchá Hotovo!
Typ pokožky
Suchú Hotovo!

Pumpička

Pumpička
Bez pumpičky Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky krémy na ruky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, na obale tohoto produktu je chybne napsane: Vysoce účinný noční krém z luxusní řady Black Pearl obsahuje speciální kombinaci perlového prášku, mořský řasy Dunaliella a výtažky z rostlin výrazně snižuje tvorbu vrásek a posiluje a zpevňuje pleť. Zároveň má antioxidační vlastnosti a poskytuje pleti optimální hladinu vlhkosti. Po probuzení je pleť výrazně měkčí, hladší a rovnoměrnější. Vhodný pro všechny typy pleti. BEZ PARABENU. Dermatologicky testováno a schváleno. Návod k použití nočního krému: Noční krém nanášejte večer na čistou pleť obličeje jemnými masážními pohyby dokud se zcela nevstřebá. tz. ze kdo neumi anglicky, si to asi bude mazat na oblicej.

Diskusia a poradňa k SEA OF SPA Black Pearl Vyživujúci krém na ruky a nechty 150 ml
Príslušenstvo pre SEA OF SPA Black Pearl Vyživujúci krém na ruky a nechty 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEA OF SPA Black Pearl Nourishing Hand & Nail Cream 150 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SEA OF SPA Black Pearl Nourishing Hand & Nail Cream 150 ml.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií