Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

SHISEIDO Make-up Translucent Pressed Powder 7g

Zobraziť katalóg
SHISEIDO Make-up Translucent Pressed Powder 7g
5 4 hodnotení
Púder , ktorý dokonale fixuje make up
Kód:  KSDE0391 Produktové číslo:  729238107199
SHISEIDO Make-up Translucent Pressed Powder 7g Predaj skončil

SHISEIDO Make-up Translucent Pressed Powder 7g

Kompaktný púder SHISEIDO Make-up Translucent Pressed Powder má absorbčné schopnosti. Dokáže vstrebať nadbytočný kožný maz a tým zaistí perfektný vzhľad make-upu po celý deň. Zabraňuje zosúvaniu a odlupovaniu make-upu vďaka nadmernému masteniu pokožky.

Tento ultrahladký púder sa prispôsobí každému tónu pokožky. Pleť má po použití tohto púdru zamatový vzhľad. Zaisťuje neporušený make-up a poskytuje pleti potrebnú výživu. Bez problémov redukuje drobné linky a zväčšené póry. Vaša pleť bude po jeho použití zjednotená, hladká a prirodzene krásna.

Elegantné okrúhle puzdro sa bez problémov zmestí do každej dámskej kabelky. Vďaka tomu môžete mať svoj obľúbený púder vždy po ruke. Súčasťou púdra je aj praktická nanášacia hubka. Použite tento luxusný púder a váš make-up bude bezchybný po celý deň!

Typ pleti:

Pre všetky typy pleti.

Použitie:
Naneste na tvár, krk a dekolt v potrebnom množstve.

Objem:
7 g

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SHISEIDO Make-up Translucent Pressed Powder 7g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SHISEIDO Make-up Translucent Pressed Powder 7g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SHISEIDO kompakt púder, áttetsző 7 g.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií