AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

SHISEIDO Waso Hydrating Cream Set II.

Zobraziť katalóg
SHISEIDO Waso Hydrating Cream Set II.
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Waso Clear Mega-Hydrating Cream 50ml + Waso Soft Cushy Polisher 5ml + Waso Fresh Jelly Lotion 7ml
Kód:  VBAL640 Produktové číslo:  3598380352033
SHISEIDO Waso Hydrating Cream Set II. Predaj skončil

SHISEIDO Waso Hydrating Cream Set II.

Luxusná darčeková sada pre ženy SHISEIDO Waso Hydrating Cream Set II. obsahuje prvotriedne kozmetické prípravky, a to pleťový krém, peeling a pleťové gélové mlieko. Hydratačný gélový krém Waso Clear Mega-Hydrating Cream s objemom 50 ml dodáva pleti hĺbkovú hydratáciu počas 24 hodín. Redukuje viditeľné póry a zanecháva pokožku hebkú, vláčnu a jemnú. Vďaka systému Phyto Resist System využívajúceho silu rastlinných výťažkov zvyšuje odolnosť pleti pred vonkajšími nepriaznivými vplyvmi. Ďalej obsahuje mrkvové výťažky s veľkým množstvom vody a cenných živín, ktoré pomáhajú zlepšiť vzhľad pokožky. Číra gélová textúra krému sa veľmi rýchlo vstrebáva. Prípravok je nekomedogénny a dermatologicky testovaný. Neobsahuje parabény a minerálne oleje a je vhodný pre všetky typy pleti.

Kľúčové vlastnosti dámskej darčekovej sady Waso Hydrating Cream Set II.

  • Pleťový gélový krém SHISEIDO Waso Clear Mega-Hydrating Cream pleť intenzívne hydratuje
  • Mrkvové výťažky dodávajú vlhkosť, zabraňujú vysušovaniu a zlepšujú vzhľad pleti
  • Vďaka systému Phyto Resist System zvyšuje odolnosť pokožky pred negatívnymi vonkajšími vplyvmi
  • Jemný krémový peeling SHISEIDO Waso Soft Cushy Polisher hĺbkovo čistí pleť a póry
  • Pokožku vyhladzuje, zjemňuje a osviežuje
  • Obsiahnutý sójový lecitín poskytuje pleti vláčnosť
  • Pleťové mlieko SHISEIDO Waso Fresh Jelly Lotion s jemnou gélovou textúrou bez alkoholu
  • Pleti dodáva intenzívnu hydratáciu a výživu a zabraňuje strate vlhkosti
  • Obsahuje výťažky z bielej želatínovej huby White jelly mushroom

Jemný peeling SHISEIDO Waso Soft Cushy Polisher pre dokonale čistú pleť

Jemný krémový peeling SHISEIDO Waso Soft Cushy Polisher s objemom 5 ml dôkladne zbavuje pleť všetkých nečistôt. Hĺbkovo čistí póry a odstraňuje staré kožné bunky. Zároveň pokožku vyhladzuje, zjemňuje a zanecháva hodvábne jemnú, hladkú a sviežu. Jeho zloženie s prírodnými ingredienciami je obohatené o sójový lecitín, ktorý dodáva pleti vláčnosť a pomáha udržiavať kožné bunky v perfektnom stave. Prípravok bez parabénov a minerálnych olejov je vhodný pre všetky typy pleti. Neupcháva póry a je dermatologicky testovaný.

Pleťové gélové mlieko SHISEIDO Waso Fresh Jelly Lotion dodá vašej pleti vláčnosť a žiarivosť

Hydratačné gélové mlieko SHISEIDO Waso Fresh Jelly Lotion s objemom 7 ml intenzívne pleť hydratuje a vyživuje. Jeho gélová textúra sa okamžite premení na pleťové mlieko, ktoré optimalizuje pH pokožky a zamedzuje strate vlhkosti. Zloženie inšpirované japonskou filozofiou Washoku obsahuje výťažky z bielej želatínovej huby Rôsolovky riasotvarej čiže White jelly mushroom s vysokým obsahom minerálnych látok a stopových prvkov, ktorá pokožku hydratuje, rozjasňuje a revitalizuje. Prípravok je dermatologicky testovaný a je vhodný pre všetky typy pleti. Neobsahuje alkohol, parabény a umelé farbivá.

Obsah sady:

  • Pleťový hydratačný krém SHISEIDO Waso Clear Mega-Hydrating Cream s objemom 50 ml
  • Jemný gélový odličovač make-upu SHISEIDO Waso Soft Cushy Polisher s objemom 5 ml
  • Pleťové gélové mlieko SHISEIDO Waso Fresh Jelly Lotion s objemom 7 ml

Zloženie pleťového krému:
WATER(AQUA/EAU), GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, DIPROPYLENE GLYCOL, XYLITOL, ALCOHOL DENAT., PEG-20, BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, DIPEPTIDE-15, DIMETHICONE, ERYTHRITOL, PEG-150, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, TREHALOSE, SODIUM CHLORIDE, BETAINE, PEG-10 DIMETHICONE, PEG/PPG-19/19 DIMETHICONE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, PHENOXYETHANOL, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYLENE GLYCOL, TRISODIUM EDTA, PEG/PPG-17/4 DIMETHYL ETHER, CAFFEINE, ALCOHOL, CETYL ETHYLHEXANOATE, FRAGRANCE (PARFUM), SODIUM METABISULFITE, PHYTOSTERYL/OCTYLDODECYL LAUROYL GLUTAMATE, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, PAEONIA ALBIFLORA ROOT EXTRACT, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, BENZYL BENZOATE, LINALOOL, BHT, LAMIUM ALBUM FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) ROOT PROTOPLASTS, CITRUS JUNOS SEED EXTRACT, TOCOPHEROL, BENZOIC ACID, BETA-CAROTENE (CI 75130)

Zloženie peelingu:
WATER(AQUA/EAU), MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, ALCOHOL DENAT., CELLULOSE, DIPROPYLENE GLYCOL, HYDROLYZED CORN STARCH, GLYCERIN, DIMETHICONE, CETYL ETHYLHEXANOATE, PHENOXYETHANOL, CARBOMER, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, FRAGRANCE (PARFUM), BETAINE, POTASSIUM HYDROXIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, XANTHAN GUM, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, SODIUM METAPHOSPHATE, DISODIUM EDTA, HYDROGENATED LECITHIN, IRON OXIDES (CI 77492)

Zloženie pleťového mlieka:
WATER(AQUA/EAU), DIPROPYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, BETAINE, ERYTHRITOL, TREHALOSE, PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHER, PHENOXYETHANOL, HYDROGENATED DIMER DILINOLEYL PEG-44/POLY(1,2-BUTANEDIOL)-15 DIMETHYL ETHER, PEG-240/HDI COPOLYMER BIS-DECYLTETRADECETH-20 ETHER, CARBOMER, LAURYL BETAINE, FRAGRANCE (PARFUM), DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, POTASSIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, BENZYL BENZOATE, LINALOOL, LAMIUM ALBUM FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, SODIUM BENZOATE, BHT, TREMELLA FUCIFORMIS POLYSACCHARIDE, TOCOPHEROL

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SHISEIDO Waso Hydrating Cream Set II. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SHISEIDO Waso Hydrating Cream Set II.. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SHISEIDO Waso Hydrating Cream Set II..
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií