AlzaPlus+ děti AlzaEco Den Země - lokálka

Oleje na opaľovanie – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
ZIAJA
(1)
Účinok
Ochranný
(1)
Opaľovací
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné oleje na opaľovanie. Cenových hitov v kategórii oleje na opaľovanie máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší oleje na opaľovanie? Potom sa pozrite do kategórie lacné oleje na opaľovanie.
1 položka
5,0
ZIAJA Sun Olej na opaľovanie v spreji SPF 6 vodoodolný 125 ml
Olej na opaľovanie – ochranný faktor 6, na všetky typy pokožky, objem 125ml - 41,60 €/1 l
Zľavnené -39 %
5,20 € 8,47 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OPA358
Pripravte sa na leto s opaľovacími prípravkami ASTRID SUN Chcete vašu pokožku ochrániť pred škodlivým UVA, UVB, IR žiarením a viditeľným svetlom? Opaľovacie prípravky Astrid Sun poskytnú vašej pleti maximálnu možnú ochranu. Česká značka Astrid vyrába kvalitné opaľovacie prípravky a prostriedky po opaľovaní pre celú rodinu.
Opaľovacie prípravky nie sú zbytočnou vymoženosťou. Naozaj pomáhajú chrániť naše telo pred škodlivými následkami slnečného žiarenia. Ponúkame vám rady, ako opaľovacie krémy a mlieka správne používať, aby ste dosiahli ich najvyššiu účinnosť nielen u seba, ale aj u...
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií