AlzaPlus+ děti Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

STR8 Hydra Boost 400 ml

Zobraziť katalóg
STR8 Hydra Boost 400 ml
4,9 32 hodnotení
Pánsky sprchový gél dokonale čistí pokožku celého tela, vhodný na starostlivosť nielen o telo, ale aj vlasy a pleť
Variant
Kód:  SG545 Produktové číslo:  5201314107415

STR8 Hydra Boost 400 ml

Pánsky sprchový gél STR8 Hydra Boost 3 v 1 ponúka jednoduchý a komplexný spôsob starostlivosti o mužskú pokožku. Vhodný je na očistu pokožky celého tela, tváre i na umývanie vlasov. Vďaka obsiahnutej technológii, ktorá účinne ničí baktérie, a neutralizuje tak pach potu, ponúka sprchový gél mužom viac ako 12 hodín sviežosti a príjemnej, klasickej mužnej vône. To isté platí pre jeho hydratačné účinky. Zloženie gélu je totiž bohaté na kyselinu hyalurónovú, ktorá pánskej pokožke poskytne hĺbkovú hydratáciu a dlhodobú ochranu pred následnou stratou vlhkosti. Pánsky sprchový gél z jedinečnej kolekcie „white line“ vám ponúka osvieženie, ochranu i starostlivosť, ktorú potrebujete.

Kľúčové vlastnosti sprchovacieho gélu STR8 Hydra Boost 3 v 1

  • Kozmetický prípravok na starostlivosť o telo renomovanej značky STR8
  • Osviežujúci, pánsky sprchový gél pre hydratovanú a jemnú pokožku
  • Vhodný na dokonalé umytie a osvieženie pokožky, s dezodoračnými účinkami
  • Viac ako 12-hodinová ochrana, sviežosť a hydratácia pokožky
  • Sprchový gél pre pokožku prevoňanú klasickou, mužnou vôňou
  • Sprchový gél STR8 Hydra Boost s obsahom kyseliny hyalurónovej
  • Môžete použiť na očistu pokožky celého tela, tváre i na umývanie vlasov
  • Dermatologicky testovaný prípravok

Aktívne látky:
Kyselina hyalurónová – patrí k dôležitým zložkám potrebným na regeneráciu pokožky, je schopná viazať vodu, a to až 4 000 násobok vlastnej hmotnosti, zabezpečuje pleti neprekonateľnú hydratáciu a jemnosť, pôsobí na stimuláciu a rast nových buniek, a tým obmedzuje tvorbu vrások, zlepšuje pevnosť a pružnosti pleti, eliminuje jazvičky a malé ranky, zjednocuje tón pleti

Alantoín – chráni, zjemňuje, upokojuje a hydratuje pokožku, vďaka jeho pôsobeniu sa bunky veľmi rýchlo regenerujú, pleť je mladšia a zdravšia, minimalizuje póry, zmierňuje podráždenie, chráni pleť pred škodlivými vplyvmi UV žiarenia, obmedzuje pôsobenie voľných radikálov

Spôsob použitia:
Primerané množstvo sprchového gélu naneste na vlhkú pokožku, krúživými pohybmi vytvorte nadýchanú, jemnú penu, ktorou umyte pokožku celého tela, prípadne aj vlasy. Po umytí všetku penu dôkladne opláchnite teplou vodou.

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Glycerin, Parfum, Sodium chloride, 2-methyl 5-cyclohexylpentanol, Sodium hyaluronate, Allantoin, Citric acid, Disodium EDTA, Fructose, Glucose, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Magnesium chloride, Magnesium nitrate, Maltose, PEG-4 rapeseedamide, Pentylene glycol, Sodium cocoamphoacetate, Sodium hydroxide, Sodium lactate, Sodium laureth-11 carboxylate, Sodium lauryl sulfate, Sodium PCA, Sodium sulfate, Styrene/acrylates copolymer, Trehalose, Urea, Benzoic acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium benzoate, Benzyl salicylate, Coumarin, Hexyl cinnamal, Linalool, CI 42090.

Vyberte si ideálny variant pánskeho sprchového gélu STR8:
Pánsky hydratačný sprchový gél STR8 Hydra Boost 3 v 1
Pánsky čistiaci a detoxikačný sprchový gél STR8 Detox Power 3 v 1
Pánsky osviežujúci a energizujúci sprchový gél STR8 Icy Cool 3 v 1
Pánsky osviežujúci a ochladzujúci sprchový gél STR8 Energy Rush 3 v 1


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!
Určenie
Pre mužov Hotovo!
Objem
400 ml Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre mužov Hotovo!

Objem

Objem
400 ml Hotovo!
Produktové línie: STR8 SG 400 ml 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre STR8 Hydra Boost 400 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STR8 Hydra Boost Shower Gel 400 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: STR8 Hydra Boost 400 ml.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií