AlzaPlus+ drogerie Aplikace

STR8 RED CODE Box IV.

Zobraziť katalóg
STR8 RED CODE Box IV.
4,6 7 hodnotení
Pánska kozmetická súprava – obsahuje: STR8 RED CODE Toaletná voda 50ml + Deo sprej 150ml v plechovej dóze
Kód:  VBAL404 Produktové číslo:  5201314120452

STR8 RED CODE Box IV.

Pánska darčeková sada STR8 Red Code EdT Set ponúka kozmetické prípravky na každodennú starostlivosť. Obsahuje toaletnú vodu a dezodorant. Toaletná voda STR8 Red Code s objemom 50 ml vás okúzli drevitou sviežou vôňou, v ktorej prelínajú tóny šťavnatého ovocia, podmanivých kvetín a zvodného dreva. Rafinovaná esencia je ako zásah čistej energie ideálnej pre mužov, ktorí dokážu rozšifrovať podstatu života. Je inšpirovaná symbolom kódu a červenou farbou predstavujúcou široké spektrum pocitov a emócií.

Počiatočný citrusový nádych grapefruitu sprevádzaný sviežim ananásom, kardamónom a morskými tónmi sa v srdci dokonale rozohráva s opojným jazmínom, levanduľou a tymiánom. Drevité akordy prináša jedľa so zmyselným jantárom a fazuľou Tonka. Toaletná voda pre mužov STR8 Red Code je ukrytá v dizajnovom flakóne čierno-červenej farby s logom, ktoré sa podobá klasickej kovovej poznávacej značke vozidla. Pomocou praktického rozprašovača sa vám bude ľahko aplikovať.

Zloženie vône:
Hlava: ananás, morské tóny, grapefruit, kardamóm
Srdce: levanduľa, pelargónia, jazmín, tymián
Základ: jantár, jedľa, fazuľa Tonka

Kľúčové vlastnosti vianočnej kozmetickej sady pre mužov STR8 Red Code EdT Set  

  • Darčeková kazeta pre mužov od obľúbenej značky STR8 s toaletnou vodou a dezodorantom
  • Pánska toaletná voda STR8 Red Code so sviežou drevito-ovocnou vôňou
  • V podmanivej esenciu sa miešajú akordy čerstvého ovocia, kvetín a hrejivého dreva
  • Dezodorant Body Spray STR8 Red Code spoľahlivo chráni pred potením po dobu až 48 hodín
  • Stará sa o pokožku podpazušia a zanecháva zvodnú vôňu šťavnatého ovocia a hrejivého dreva

Spoľahlivá ochrana a pocit sviežosti po celý deň s dezodorantom STR8 Red Code

Dezodorant v spreji STR8 Red Code s objemom 150 ml vám poskytne ochranu pred potom, a to až na 48 hodín. Vďaka praktickému a ľahko prenosnému balenie, ktoré vás zaujme svojím jednoduchým, čistým a štýlovým dizajnom, môžete mať obľúbenú vôňu stále poruke. Výrazná drevito-ovocná vôňa je určená pre moderných a energických mužov, ktorí sa neboja pocitov a emócií. Vôňa sa otvára sviežimi ovocnými a korenistými tónmi, ktorým dominuje ananás a kardamóm. Srdce rozochvieva príjemná levanduľa s pelargóniou a aromatickým jazmínom. Mužný ráz dodáva bylinný tymián. Základ sa nesie v znamení jedle, jantáru a fazule tonka. Užívajte si dlhotrvajúcu ochranu aj neodolateľnú mužnú vôňu.

Obsah sady:

  • Toaletná voda STR8 Red Code Eau de Parfum s objemom 50 ml
  • Dezodorant v spreji STR8 Red Code deodorant Body Spray s objemom 150 ml

Zloženie toaletnej vody:
Alcohol denat., Aqua, Parfum, Glycerin, PPG-20 methyl glucose ether, Ethylhexyl methoxycinnamate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl salicylate, Menthol, BHT, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 47005, CI 61570

Zloženie dezodorantu:
Alcohol denat., Isobutane, Propane, Butane, Isopropyl palmitate, Parfum, Pentylene glycol, Ethylhexylglycerin, Triethyl citrate, BHT, Alpha isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre STR8 RED CODE Box IV. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STR8 RED CODE Box IV.. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: STR8 RED CODE Box IV..
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií