AlzaPlus+ drogerie Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

STR8 RISE Box I.

Zobraziť katalóg
STR8 RISE Box I.
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: STR8 RISE Toaletná voda 50ml + Deo sprej 150ml v plechovej dóze
Kód:  VBAL405 Produktové číslo:  5201314120490

STR8 RISE Box I.

Pánska darčeková sada STR8 Rise EdT Set ponúka kozmetické prípravky na každodennú starostlivosť. Obsahuje toaletnú vodu a dezodorant. Toaletná voda STR8 Rise s objemom 50 ml vás upúta sviežou citrusovo-drevitou vôňou, v ktorej prelínajú tóny šťavnatého ovocia, aromatického korenia a zvodného dreva. Rafinovaná vôňa je ideálna pre mužov, ktorí sa rozhodujú slobodne a neohrozene si idú za svojím cieľom. Pár kvapiek očarujúcej esencie vám dodá mužnosť, ktorej neodolá žiadna žena. Počiatočný citrusový nádych citróna sprevádzaný sviežou mandarínkou a sladkým kardamónom sa v srdci dokonale rozohráva so štipľavou mätou, bylinami a melónom. Dráždivé drevité akordy prinášajú ambra, cédrové a santalové drevo. Toaletná voda pre mužov STR8 Rise je ukrytá v dizajnovom flakóne strieborno-čiernej farby s logom, ktoré sa podobá klasickej kovovej poznávacej značke vozidla. Pomocou praktického rozprašovača sa vám bude veľmi ľahko aplikovať.

Kľúčové vlastnosti vianočnej kozmetickej sady pre mužov STR8 Rise EdT Set  

  • Darčeková kazeta pre mužov od obľúbenej značky STR8 s toaletnou vodou a dezodorantom
  • Pánska toaletná voda STR8 Rise so sviežou citrusovo-drevitou vôňou
  • V podmanivej esencii sa miešajú akordy čerstvého ovocia, korenia a hrejivého dreva
  • Dezodorant Body Spray STR8 Rise spoľahlivo chráni pred potením po dobu až 48 hodín
  • Stará sa o pokožku podpazušia a zanecháva sviežu vôňu mandarínky, mäty a cédrového dreva

Zloženie vône:
Hlava: mandarínka, citrón, kardamóm
Srdce: byliny, melón, mäta
Základ: ambra, cédrové drevo, santalové drevo

Spoľahlivá ochrana a pocit sviežosti po celý deň s dezodorantom STR8 Rise

Dezodorant v spreji STR8 Rise s objemom 150 ml vám poskytne ochranu pred potom, a to až na 48 hodín. Vďaka praktickému a ľahko prenosnému baleniu, ktoré vás zaujme svojím jednoduchým, čistým a štýlovým dizajnom, môžete mať obľúbenú vôňu stále poruke. Ľahká citrusovo-drevitá vôňa je určená pre mužov, ktorí sa rozhodujú slobodne a neohrozene si idú za svojím cieľom. Vôňa sa otvára sviežou kombináciou mandarínky, citróna a kardamónu. Po nej nasleduje bylinné srdce, ktorému dominuje melón a chladivá osviežujúca mäta. Základ vône sa potom nesie v znamení ambry a vzácneho cédrového a santalového dreva. Užívajte si dlhotrvajúcu ochranu aj neodolateľnú mužnú vôňu.

Obsah sady:

  • Toaletná voda STR8 Rise Eau de Parfum s objemom 50 ml
  • Dezodorant v spreji STR8 Rise dezodorant Body Spray s objemom 150 ml

Zloženie toaletnej vody:
Alcohol Denat., Aqua, Parfum, PPG-20 Metyl Glucose Ether, Etylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Etylhexyl Salicylate, BHT, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxyisohexyl-3-Cyclohexene carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Coumarin, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 42090

Zloženie dezodorantu:
Alcohol denat., Isobutane, Propane, Butane, Isopropyl palmitate, Parfum, Pentylene glycol, Triethyl citrate, Ethylhexylglycerin, BHT, Alpha-isomethyl ionone, Citral, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre STR8 RISE Box I. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STR8 RISE Box I.. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: STR8 RISE Box I..
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií