AlzaPlus+ děti AD homeoffice

STRIVECTIN Advanced Retinol Eye Cream 15 ml

Zobraziť katalóg
STRIVECTIN Advanced Retinol Eye Cream 15 ml
Očný krém redukuje tmavé kruhy, znižuje opuchy, vyrovnáva potrebnú hydratáciu - 4 319,33 €/1 l
Kód:  KSPL2669 Produktové číslo:  817777008128
STRIVECTIN Advanced Retinol Eye Cream 15 ml Predaj skončil

STRIVECTIN Advanced Retinol Eye Cream 15 ml

Získajte mladistvý vzhľad pomocou vysoko účinného očného krému StriVectin. Luxusné sérum Advanced Retinol Eye Cream sa o vašu oblasť očí dokonale postará. Unikátna receptúra krému kombinuje retinol s patentovanou molekulou NIA-114, ktoré vás zbavia nevzhľadných hlbokých vrások. Krém jemnú pokožku okolo očí dostatočne hydratuje a vyživuje, čím jej dodá svieži vzhľad plný energie. Pleť je viditeľne pevnejšia a hladšia už po 2 až 8 týždňoch pravidelného používania. Očné sérum StriVectin Advanced Retinol Eye Cream pokožku nedráždi a zlepšuje jej štruktúru.

Kľúčové vlastnosti pleťového séra StriVectin Advanced Retinol Eye Cream, 15 ml

  • S očným krémom získate mladistvý vzhľad
  • Unikátna receptúra krému kombinuje retinol s patentovanou molekulou NIA-114
  • Luxusné očné sérum vás zbaví hlbokých vrások
  • Krém jemnú pokožku okolo očí dostatočne hydratuje a vyživuje
  • Pleť okolo očí získa svieži vzhľad plný energie
  • Pokožka je viditeľne pevnejšia už po 2 až 8 týždňoch pravidelného používania séra
  • Očné sérum StriVectin Advanced Retinol Eye Cream pokožku nedráždi 
  • Krém zlepšuje štruktúru pleti

Zložky s blahodarnými účinkami

  • NIA-114 pokožku dostatočne vyživuje a podporuje funkciu ostatných zložiek, tiež minimalizuje citlivosť spojenú s retinolom
  • Retinol je vitamín A a pomáha pri riešení mnohých kožných problémov, pleť krásne vyhladzuje, harmonizuje jej tón a štruktúru, má tiež antioxidačné účinky
  • Dermaxyl odstraňuje nedokonalosti pleti
  • Haloxyl zjemňuje tmavé tiene

Aplikácia:
Jemne vmasírujte malé množstvo krému okolo oblasti očí – pod očami, vo vonkajších rohoch a nad viečkom. Ošetrenú pleť zľahka poklepte prstom, kým sa sérum úplne nevstrebe. Očný krém StriVectin používajte ráno a večer na čistú pokožku.

Upozornenie:
V prípade, že vám po nanesení krému pleť sčervená, nejde o alergickú reakciu. Znamená to, že sa absorboval chýbajúci Niacín (vitamín B3), ktorý pleť posilňuje. Nanášajte si najskôr menšie dávky a postupne ich navyšujte. Telo si voči niacínu vybuduje toleranciu a červenanie sa už neobjaví.

Zloženie:
Aqua, Dimethicone, Glycerin, Myristyl Nicotinate, Isonomyl Isononate, Cetearyl Alcohol, Cetyl Ricinoleate, Isostearyl Neopentanoate, Butyrospermum Parkii Butter, Polysorbate 20, Butylene Glycol, Polymethylsilsesquioxane, Sucrose Polysoyate, C12-15 Alkyl Benzoate, Trimethylsiloxysilicate, Dimethicone Crosspolymer, PPG-2 Isoceteth-20 Acetate, Retinol, Sodium Hyaluronate, Ceramide 2, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Oligopeptide, Dipeptide-2, Soja Sterols, Tocopheryl Acetate, PEG-10 Rapeseed Sterol, Tribehenin, Cetearyl Glucoside, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polymethyl Methacrylate, Steareth-20, Hesperidin Methyl Chalcone, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Chlorhexidine Digluconate, Polyglycerin-3, Parfum, Mica, CI 77891, Lactid Acid, Sodium Citrate, Citrid Acid, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Phenoxyethnaol, Benzoic Acid, BHT, BHA

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Dermo Hotovo!
Objem
15 ml Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Typ
Krém Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Dermo Hotovo!

Objem

Objem
15 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Typ krému

Typ
Krém Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre STRIVECTIN Advanced Retinol Eye Cream 15 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STRIVECTIN Advanced Retinol Eye Cream 15 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: STRIVECTIN Advanced Retinol Eye Cream 15 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií