Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

STRIVECTIN Anti-Wrinkle Intensive Eye Concentrate For Wrinkles 30 ml

Zobraziť katalóg
STRIVECTIN Anti-Wrinkle Intensive Eye Concentrate For Wrinkles 30 ml
5 1 hodnotení
Očné sérum , vhodné na všetky typy pleti, účinky séra: rozjasnenie a hydratácia, obsahuje účinné látky na rýchlu a intenzívnu starostlivosť o pokožku tváre - 1 686,33 €/1 l
Kód:  KSPL2671 Produktové číslo:  810907024067
STRIVECTIN Anti-Wrinkle Intensive Eye Concentrate For Wrinkles 30 ml Predaj skončil

STRIVECTIN Anti-Wrinkle Intensive Eye Concentrate For Wrinkles 30 ml

Zbavte sa príznakov starnutia, ktoré sa ako prvé podpisujú na oblasť očí. Účinný krém StriVectin intenzívne bojuje proti všetkým typom vrások a na jeho viditeľné účinky sa môžete tešiť už za 1 týždeň pravidelnej aplikácie. Anti-wrinkle Intensive Eye Concentrate For Wriknles krém je veľmi príjemný a zároveň silne hydratačný, takže jemnej pokožke okolo očí dodá svieži vzhľad plný energie. Navyše unikátna receptúra séra obsahuje patentovanú zložku NIA-114, ktorá pleť rozjasní a zbaví ju známok únavy, tmavých kruhov pod očami a jemných liniek. S očným krémom StriVectin získate mladistvý vzhľad a skvelý pocit.

Kľúčové vlastnosti pleťového séra StriVectin Anti-wrinkle Intensive Eye Concentrate For Wrinkles, 30 ml

  • Účinný krém intenzívne bojuje proti všetkým typom vrások
  • Na prvé viditeľné účinky krému sa môžete tešiť už za 1 týždeň pravidelnej aplikácie
  • Anti-wrinkle Intensive Eye Concentrate For Wriknles krém je veľmi príjemný a silne hydratačný
  • Očný krém StriVectin dodá jemnej pokožke okolo očí svieži vzhľad plný energie
  • Unikátna receptúra séra obsahuje patentovanú zložku NIA-114
  • Krém pleť rozjasní a zbaví ju známok únavy, tmavých kruhov pod očami a jemných liniek

Zložky s blahodarnými účinkami

  • NIA-114 (Niacín) pokožku dostatočne vyživuje a podporuje funkciu ostatných zložiek
  • Výťažok z morských mikroorganizmov podporuje prirodzenú produkciu kolagénov
  • Kofeín zbaví pleť opuchov pod očami
  • Resvaratrol zaistí úžasnú antioxidačnú ochranu

Aplikácia:
Jemne vmasírujte malé množstvo krému okolo oblasti očí – pod očami, vo vonkajších rohoch a nad viečkom. Ošetrenú pleť zľahka poklepte prstom, kým sa sérum úplne nevstrebe. Očný krém StriVectin používajte ráno a večer na čistú pokožku.

Upozornenie:
V prípade, že vám po nanesení krému pleť sčervená, nejde o alergickú reakciu. Znamená to, že sa absorboval chýbajúci niacín (vitamín B3), ktorý pleť posilňuje. Nanášajte si najskôr menšie dávky a postupne ich navyšujte. Telo si voči niacínu vybuduje toleranciu a červenanie sa už neobjaví.

Zloženie:
Aqua, Butylene Glycol, Myristyl Nicotinate, Cyclopentasiloxane, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Isocetyl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Bisabolol, Myristyl Myristate, Pentylene Glycol, Dimethicone, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Squalane, Caffeine, Arachidyl Alcohol, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Plankton Extract, Nannochloropsis Oculata Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil, Lepidium Sativum Sprout Extract, Caprylyl Glycol, Isohexadecane, Panthenol, Lecithin, Ceramide NG, Urea, Trehalose, Dipeptide-2, Sodium Hyaluronate, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Dicetyl Phosphate, Ceteth-10 Phosphate, Polymethyl Methacrylate, Arachidyl Glucoside, Polysorbate 80, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA, Benzoic Acid, BHT, Hesperidin Methyl Chlacone, Steareth-20, Sodium PCA, Pullulan, Silica, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Resveratrol, Polyquaternium-51, Triacetin, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Tin Oxide (CI 77861), Aminomethyl Propanol, Sodium Salicylate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sorbic Acid

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Dermo Hotovo!
Objem
30 ml Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Typ
Krém Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Dermo Hotovo!

Objem

Objem
30 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Typ krému

Typ
Krém Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre STRIVECTIN Anti-Wrinkle Intensive Eye Concentrate For Wrinkles 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STRIVECTIN Anti-Wrinkle Intensive Eye Concentrate For Wrinkles 30 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: STRIVECTIN Anti-Wrinkle Intensive Eye Concentrate For Wrinkles 30 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií