AlzaPlus+ děti Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

STRIVECTIN Double Fix For Lips Plumping & Vertical Line Treatment 10 ml

Zobraziť katalóg
STRIVECTIN Double Fix For Lips Plumping & Vertical Line Treatment 10 ml
Pleťové sérum – na zväčšenie pier a vyhladenie vrások, účinok: hydratácia, regenerácia, výživa a starostlivosť - 2 639 €/1 l
Kód:  KSPL809 Produktové číslo:  810907028102
STRIVECTIN Double Fix For Lips Plumping & Vertical Line Treatment 10 ml Predaj skončil

STRIVECTIN Double Fix For Lips Plumping & Vertical Line Treatment 10 ml

S pribúdajúcimi rokmi stratia pery svoj objem, stenčujú sa a bledne aj ich farba. Vytvárajú sa postupne zvislé mimické vrásky, kvôli ktorým sa rúž aj kontúrovacia ceruzka rozpíjajú čím ďalej viac. Na výrazné zlepšeniu stavu pier, ich spevnenie a zväčšenie aj na vyhladenie vrások v okolí úst využite jedinečné inovatívnesérum StriVectinDouble Fix For Lips. Nelepí a na perách zanechá jemný lesklý film. V jednom výrobku sa ukrýva na jednej strane sérum na viditeľné vyhladenie pier a na druhej strane sérum na vyhladenie vrások v okolí úst. Po 2 týždňoch používania prípravku StriVectin Double Fix For Lips Plumping & Vertical Line Treatment budú vaše peryplnšie,omladené, dokonale hydratované ako výraznejšou prirodzenou farbou. Tiež vrásky okolo úst budú viditeľne zredukované.

Kľúčové vlastnosti StriVectin Double Fix For Rips Plumping & Vertical Line Treatment, 10 ml 

  • Inovatívne sérum na výrazné zlepšenie stavu starnúcich pier
  • StriVectin Double Fix 2v1 na zväčšenie pier a vyhladenie vrások okolo úst
  • Sérum obsahuje jedinečnú patentovanú technológiu NIA-114
  • Dva výrobky v jednom,  z každej strany iný účinok
  • StriVectin Double Fix For Rips Plumping & Vertical Line Treatment s anti-age účinkom
  • Po 2 týždňoch používania budú vaše pery plnšie, hydratované a vrásky okolo úst zredukované
  • Prípravok neobsahuje parabény, silikóny ani sulfáty

Jedinečná patentovaná technológia NIA-114

Receptúra Double Fix For Lips obsahuje technológiu NIA-114, patentovanú formu niacínu (vitamíny B3), ktorá prešla 40-ročnými výskumom. Dokáže posilniť kožnú bariéru a zosilniť účinok ostatných zložiek pre viditeľnú zmenu pokožky. Vďaka nej bude pleť vašich pier spevnená a omladená. Všetky produkty StriVectin obsahujú túto technológiu, viditeľne omladzujú a hydratujú pokožku s trvalými a klinicky overenými výsledkami a najmä v USA sa tešia veľkej obľube. Vyskúšajte aj vy niektoré z ďalších účinných prípravkov StriVectin.

Sérum StriVectin Double Fix For Lips – šetrné k pokožke aj prírode

Špičkový výrobok Double Fix For Lips je šetrný nielen k vašej pleti, ale aj k životnému prostrediu. Neobsahuje žiadne nebezpečné látky, silikóny, sulfáty ani parabény. Ekologický obal je z rozložiteľného plastu. Kozmetika StriVectin nie je testovaná na zvieratách.

Jednoduché použitieséra Double Fix For Lips

  • 1. Sérum môžete používať tak často, ako chcete. Pre dosiahnutie ideálnych výsledkov sa odporúča aplikácia minimálne 2× denne.
  • 2. Sérum možno aplikovať samostatne aj v kombinácii s ďalšími produktmi na pery (napríklad cez rúž).
  • 3. Nanášajte ráno aj večer na celú plochu pier vrátane ich kontúry.

Vhodné pre:
Pre ženy a mužov vo veku 30 rokov a viac

Zloženie séra Double Fix For Lips :

Key Ingredients: Hyaluronic Filling Spheres, Peptides, and Chinese Sacred Lily Extract.
Aqua (Water, Eau), Glycerin, Myristyl Nicotinate, Undecane, Caprylic/Capric Triglyceride, Oleth-10, Tridecane, Polyglyceryl-10 Dioleate, Palmitoyl Tetrapeptide-50, Heptapeptide-15 Palmitate, Bacillus/Sea Salt Ferment Filtrate, Lactic Acid/Glycolic Acid Copolymer, Polyvinyl Alcohol, Dimethyl Isosorbide, Polyglyceryl-10 Dipalmitate, Cucumis Sativus (Cucumber) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Linoleic Acid, Oleic Acid, Glycyrrhetinic Acid, Thioctic Acid, Ceramide AP, Palmitic Acid, Ceramide EOP, Linolenic Acid, Ceramide NP, Pueraria Lobata Root Extract, Chlorogenic Acids, Narcissus Tazetta Bulb Extract, Polysorbate 20, Polyacrylamide, Polyglycerin-3, Butylene Glycol, Sclerocarya Birrea Seed Oil, C13-14 Isoparaffin, Madecassoside, Ethylhexylglycerin, Fragrance (Parfum), Methylpropanediol, Pentylene Glycol, Sodium Lauroyl Lactylate, Laureth-7, Ubiquinone, Disodium EDTA, Tocopherol, Genistein, Citric Acid, Benzylsulfonyl D-Seryl Homophenylalanine Amidinobenzamide Acetate, Ascorbyl Palmitate, Sodium Phytate, Phytosphingosine, Cholesterol, Carbomer, Stearic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, BHT, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Benzyl Benzoate, Limonene; Plumping Treatment: Polyisobutene, Ethylhexyl Palmitate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, VP/Hexadecene Copolymer, Silica, PPG-51/SMDI Copolymer, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Microcrystalline Wax, Passiflora Edulis Seed Oil, Tribehenin, Myristyl Nicotinate, Palmitoyl Hexapeptide-12, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Palmitoyl Tripeptide-1, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Ceramide NG, Platonia Insignis Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Unsaponifiables, Brassica Alba Sprout Extract, Sodium Hyaluronate, Sorbitan Isostearate, Ethylhexylglycerin, PEG-10 Phytosterol, Trihydroxystearin, Amorphophallus Konjac Root Powder, Aqua (Water, Eau), Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower, Palmitic Acid, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Lactic Acid, Tocopherol, Phenoxyethanol, Linalool, Benzaldehyde, CI 16035 (Red 40)


Parametre a špecifikácia

Objem
10 ml Hotovo!
Typ pleti
Všetky typy Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Regeneračný Hotovo!
Podľa doby používania
Denný Hotovo!
Účinok
Hydratácia, Regenerácia, Výživa, Starostlivosť Hotovo!

Objem

Objem
10 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Všetky typy Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Regeneračný Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratácia, Regenerácia, Výživa, Starostlivosť Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre STRIVECTIN Double Fix For Lips Plumping & Vertical Line Treatment 10 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STRIVECTIN Double Fix For Lips Plumping & Vertical Line Treatment 10 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: StriVectin Double Fix For Lips Plumping & Vertical Line Treatment 10 ml.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií