AlzaPlus+ drogerie AlzaEco Den Země - lokálka

StriVectin Hyaluronic Dual Response Serum 30 ml

Zobraziť katalóg
StriVectin Hyaluronic Dual Response Serum 30 ml
Pleťové sérum - vhodné na všetky typy pleti - účinky séra: regenerácia, vyhladenie a hydratácia - obsahuje účinné látky na rýchlu a intenzívnu starostlivosť o pokožku tváre - 2 196,67 €/1 l
Kód:  KSPL2672 Produktové číslo:  810907026566
StriVectin Hyaluronic Dual Response Serum 30 ml Predaj skončil

StriVectin Hyaluronic Dual Response Serum 30 ml

StriVectin Hyaluronic Dual Response Serum je špeciálne pleťové sérum, ktoré účinkuje v dvoch fázach. Prvá fáza obsahuje 6 foriem kyseliny hyalurónovej na regeneráciu a hydratáciu pleti. Druhá fáza sa stará o to, aby táto hydratácia vydržala, a preto uzamyká vlahu v pleti. Sérum pôsobí proti vráskam a jemným linkám, ktorých vzhľad vyhladzuje. Obnovuje pleť a dodáva jej žiarivý lesk, čím podporuje aj jej mladistvejší vzhľad. Prípravok StriVectin Hyaluronic Dual Response Serum je vhodný pre mužov a ženy už od 20 rokov, kedy pôsobí ako prevencia. S pribúdajúcim vekom zbavuje drobných vrások až po tie najhlbšie. Dvojfázové pleťové sérum nebolo testované na zvieratách.

Kľúčové vlastnosti pleťového séra StriVectin Hyaluronic Dual Response Serum 30 ml

  • Dvojfázové pleťové sérum StriVectin Hyaluronic Dual Response
  • Prvá fáza obsahuje 6 foriem kyseliny hyalurónovej na regeneráciu a hydratáciu pleti
  • Druhá fáza uzamyká vlahu v pleti
  • Sérum vyhladzuje vrásky a jemné linky
  • Obsahuje patentovanú technológiu NIA-114
  • Obnovuje pleť a dodáva jej žiarivý lesk a mladistvejší vzhľad
  • StriVectin Hyaluronic Dual Response Serum je vhodné pre mužov a ženy už od 20 rokov
  • S pribúdajúcim vekom zbavuje drobných vrások až po tie najhlbšie
  • Dvojfázové pleťové sérum nebolo testované na zvieratách

Jedinečné a šetrné zloženie pleťového séra StriVectin

Pleťové sérum StriVectin obsahuje patentovanú technológiu NIA-114, ktorej základom je 40 rokov testovaná molekula niacínu (vitamínu B3). Táto látka zaisťuje ostatným zložkám lepší účinok a posilňuje najvrchnejšiu časť epidermy, čím dochádza k jej obnove a ochrane pred vonkajšími vplyvmi. Formy kyseliny hyalurónovej majú okrem hydratácie ďalšie účinky. Poskytujú výživu, napomáhajú rýchlemu vstrebávaniu a spoločne s lipidmi posilňujú pleť do hĺbky.

Použitie:
Aplikujte 1 – 2 dávky ráno a večer na čistú pokožku. Vynechajte oblasť okolo očí. Používajte samostatne, alebo pod hydratačný krém.

Zloženie:
Aqua (Water, Eau), Isododecane, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Myristyl Nicotinate, Glycerin, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Sodium Acrylates Copolymer, Sodium Hyaluronate, Diglucosyl Gallic Acid, Ceramide NP, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Acetyl Hexapeptide-37, Ceramide AP, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Ceramide EOP, Phytosphingosine, Lecithin, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Dipotassium Glycyrrhizate, Sucrose Palmitate, Trehalose, Urea, Glyceryl Linoleate, Tocopherol Acetate, Sodium Lauroyl Lactylate, Ethylhexylglycerin, Methyl Diisopropyl Propionamide, Pentylene Glycol, Hydroxypropylcellulose, Carbomer, Disodium Phosphate, Ethyl Menthane Carboxamide, Fragrance (Parfum), Menthyl Lactate, Serine, Algin, Isopropyl Palmitate, Citric Acid, Glyceryl Polyacrylate, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Pullulan, Cholesterol, Potassium Phosphate, Benzyl Benzoate, Limonene.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Dermo Hotovo!
Objem
30 ml Hotovo!
Typ pleti
Všetky typy Hotovo!
Podľa doby používania
Denný, Nočný Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Dermo Hotovo!

Objem

Objem
30 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Všetky typy Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný, Nočný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STRIVECTIN Hyaluronic Dual Response Serum 30 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: StriVectin Hyaluronic Dual Response Serum 30 ml.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií