AD homeoffice PET

SYOSS Maskara na vlasy Tmavá blond

Zobraziť katalóg
SYOSS Maskara na vlasy Tmavá blond
5 1 hodnotení
Vlasový korektor – na vlasy s precíznym aplikátorom na zakrytie šedín na prameňoch a korienkoch vlasov, vymýva sa po 1 umytí
Kód:  VLS1103 Produktové číslo:  2422102 Stránky výrobcu
SYOSS Maskara na vlasy Tmavá blond Predaj skončil

SYOSS Maskara na vlasy Tmavá blond

Nová vlasová maskara Syoss predstavuje inovatívny nástroj, ktorým ľahko a rýchlo zakryjete šediny na prameňoch a korienkoch vlasov, a to kedykoľvek a kdekoľvek. Unikátna, tmavá blond Syoss Hair Mascara dodá vašim vlasom prirodzený, teplý a hlboký, tmavý blonď odtieň. Vďaka aplikátoru, ktorý je tvarovaný ako kefka klasickej maskary, môžete farbou pokryť presne tie oblasti, ktoré potrebujete a nehrozí, že by ste sa zašpinili. Rýchloschnúca receptúra perfektne kryje a prirodzené sfarbenie vlasov vďaka nej získate počas krátkej doby. To umožňuje použitie maskary na vlasy Syoss nielen doma, ale napríklad aj na cestách. Nanesená farba je ľahko zmývateľná a vydrží až do ďalšieho umytia vlasov.

    

Kľúčové vlastnosti maskary na vlasy Syoss Hair Mascara – Tmavá blond

  • Unikátna maskara na vlasy Syoss s tmavým blond odtieňom
  • Ľahko a rýchlo zakrýva odrasty a šedivé vlasy
  • Precízna kefka, tvarovaná ako u klasickej maskary
  • Kefka pre jednoduchú, čistú a presnú aplikáciu farby
  • Vlasová maskara Syoss Hair Mascara s rýchloschnúcou receptúrou
  • Výsledná farba s prirodzeným vzhľadom
  • Malá veľkosť maskary na vlasy ideálna pre použitie aj na cestách
  • Maskaru na vlasy možno ľahko odstrániť s prvým umytím vlasov
  • Vhodná na každodenné použitie a pre všetky typy vlasov

Spôsob použitia:
Maskara na vlasy Syoss je vhodná na každodenné použitie. Aplikujte ju na čisté a suché vlasy. Farbu nechajte prirodzene uschnúť – pre optimálny výsledok nepoužívajte fén, farba by sa mohla drobiť. Na dosiahnutie optimálneho a prirodzene vyzerajúceho efektu aplikujte vždy primerané množstvo produktu. Užitie väčšieho množstva farby môže predĺžiť dobu schnutia a zanechať vlasy lepkavé. Farba je ľahko zmývateľná, na jej odstránenie stačí vlasy umyť bežným šampónom. Z pokožky a iných povrchov možno farbu ľahko odstrániť vodou a mydlom. Farebný výsledok závisí od vašej prirodzenej farby vlasov. Pozor! Nepoužívajte na obočie a riasy.

Spôsob aplikácie – použitie na korienky a pramene vlasov:
1) Pevne pridržte a nadvihnite menšiu časť vlasov, ktorú chcete zafarbiť.
2) Pri aplikácii na korienky nanášajte maskaru na vlasy Syoss krátkymi ťahmi kefkou na odrastené časti vlasov. Pri aplikácii na pramene vlasov nanášajte na celú dĺžku vybraného prameňa, vždy zhora nadol.
3) Po zaschnutí vlasy jemne prečešte pre splynutie farby.


Určenie:
Dámske


Odtieň:
Tmavý blond


Obsah balenia:
1× maskara s kefkou (16 ml)
1× návod na použitie

Zloženie:
Aqua (water, eau), Cetyl alcohol, Ceteareth-20, Glycerin, Cetearyl alcohol, Cetyl palmitate, CI 77492 (iron oxides), CI 77891 (titanium dioxide), Silica, CI 77499 (iron oxides), PEG-32, Phenyl trimethicone, Phenoxyethanol, CI 77491 (iron oxides), Triethoxycaprylylsilane, VP/VA copolymer, Ethylhexylglycerin


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SYOSS Maskara na vlasy Tmavá blond
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SYOSS Řasenka na vlasy Tmavá blond. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SYOSS Hair Mascara Hajszínező spirál - Sötétszőke.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií