Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

SYOSS Salon Plex

Zobraziť katalóg
SYOSS Salon Plex
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Syoss Salon Plex šampón a lak
Kód:  VLS1160 Produktové číslo:  9000101255263 Stránky výrobcu

SYOSS Salon Plex

Dámska darčeková kazeta Syoss Salon Plex pre dokonalú vlasovú starostlivosť a vzhľad vlasov obsahuje Salon Plex šampón a Salon Plex lak na vlasy na chemicky ošetrované a mechanicky zaťažované vlasy.  Veľmi kvalitné obnovujúce prípravky vyvinuté a testované v spolupráci s kaderníkmi.Vďaka radu výrobkov s profesionálnou SALONPLEX technológiou, ktorá účinne obnovuje vlasovú štruktúru, sa pri pravidelnom používaní vlasy stávajú znova lesklými a zdravými. Lak s extra silnou fixáciou udrží váš účes neporušený až po dobu 48 hodín bez pocitu vysušených vlasov. Šampón dokáže vyplniť vlasové vlákna zvnútra a znížiť ich lámavosť.Používaním vlasovej kozmetiky Syoss si môžete aj doma dopriať profesionálnu starostlivosť. Atraktívna darčeková sada vlasovej kozmetiky Syoss poteší každú ženu.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady SYOSS Salon Plex

  • Darčeková sada pre ženy s kvalitnou obnovujúcou vlasovou kozmetikou Syoss
  • Syoss Salon Plex šampón na obnovenie a posilnenie poškodených vlasov zvnútra
  • Syoss Salon Plex lak na vlasy na extra silnú fixáciu a nižšiu lámavosť vlasov
  • Účinná technológia SALONPLEX obnovuje vlasovú štruktúru, vypĺňa vlas zvnútra
  • Vhodné na chemicky ošetrované a mechanicky zaťažované vlasy
  • Vlasový rad Salon Plex pre viditeľné výsledky pri pravidelnom používaní
  • Atraktívna darčeková kazeta s prípravkami na profesionálnu vlasovú starostlivosť


SYOSS Salon Plex šampón 500 ml

Šampón na chemicky ošetrované a mechanicky namáhané vlasy Salon Plex pri každom použití obnovuje milióny poškodených vlasových väzieb a vypĺňa vlas zvnútra. Uzatvára a chráni vlasové vlákno zvonku, výrazne znižuje lámavosť vlasov, ktoré šetrne a účinne umýva, dodáva im lesk i hebkosť.

Typ vlasov:
Pre chemicky ošetrované a mechanicky namáhané vlasy

Použitie šampónu:
Nanášajte na mokré vlasy a jemne masírujte. Po umytí vlasy dôkladne opláchnite.


SYOSS Salon Plex lak na vlasy 300 ml

Lak na vlasy s extra silnou fixáciou Salon Plex dodá vášmu účesu pevnosť bez pocitu vysušených vlasov. Zaistí vám nižšiu lámavosť vlasov a hladký účes. Bol vyvinutý a testovaný v spolupráci s kaderníkmi, ľahko sa vyčesáva, vlasy nezlepí a nezanecháva zvyšky.

Typ vlasov:
Na všetky typy vlasov.

Použitie laku na vlasy:
Aplikujte rovnomerne krátkymi strekmi na suché vlasy zo vzdialenosti cca 30 cm. Na úpravu jednotlivých prameňov vlasov aplikujte na pramene od korienkov ku končekom a vytvarujte.



Zloženie

Šampón:
Aqua (water, eau), Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, PEG-7 glyceryl cocoate, Sodium chloride, Amodimethicone/morpholinomethyl silsesquioxane copolymer, Magnesium citrate, Magnesium chloride, Hydrolyzed keratin, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Steardimonium hydroxypropyl hydrolyzed keratin, Panthenol, Disodium cocoamphodiacetate, Citric acid, Sodium benzoate, Cocamide MEA, Dimethocne, Parfum (fragrance), PEG-40 hydrogenated castor oil, Glycol distearate, Hydrogenated castor oil, Laureth-4, PEG-120 methyl glucose dioleate, Linalool, Hexyl cinnamal, Propylene glycol, Laureth-23, Limonene, Trideceth-5, Sodium sulfate

Lak na vlasy:
Dimethyl ether, Alcohol denat., Aqua, Octylacrylamide/acrylates/butylaminoethyl methacrylate copolymer, Aminomethyl propanol, Isopropyl myristate, Parfum, Panthenol, PEG/PPG-18/18 dimethicone, Hexyl cinnamal, Butylphenyl methylpropional, Benzyl salicylate, Linalool, Benzyl alcohol, Limonene

Obsah sady:
SYOSS Salon Plex šampón 500 ml
SYOSS Salon Plex lak na vlasy 300 ml


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SYOSS Salon Plex
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SYOSS Salon Plex. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SYOSS Salon Plex.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií