AP+ nový vizuál PET

T: BY TETESEPT Kúpeľové peny Box 2× 400 ml

Zobraziť katalóg
T: BY TETESEPT Kúpeľové peny Box 2× 400 ml
Darčeková sada – luxusných kúpeľových pien
Kód:  KSDS1124 Produktové číslo:  9005356023568
T: BY TETESEPT Kúpeľové peny Box 2× 400 ml Predaj skončil

T: BY TETESEPT Kúpeľové peny Box 2× 400 ml

Rozmaznávajte sa bohatou penou a luxusnou kombináciou vôní tiež u vás doma. Darčeková súprava T: BY TETESEPT obsahuje celkom 2 rôzne veľké kúpeľové peny, každú s objemom 400 ml, ktoré sa pridávajú do vodného kúpeľa. Peny sú vhodné pre navodenie uvoľňujúcej atmosféry, nálady a odpočinku. Príjemná vôňa dodá vášmu kúpeľu nový rozmer. Môžete sa zamilovať do peny ČAS OBJATIA s pomarančom, škoricou a kardamonom, užite si kúpeľ s penou MÔJ MOMENT s kakaovým maslom, vanilkou a makadamovými orechom. Aby bol účinok ešte výraznejší, po kúpeli sa odporúča zabaliť a relaxovať. Kúpeľové peny Tetesept sú vhodné pre každodenné použitie.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy T: BY TETESEPT

  • Luxusné kúpeľové peny pre bohatú penu a odpočinok vo vani
  • Súprava Telesept obsahuje 2 kúpeľové peny
  • Pre chvíle plné relaxácie a pokoja
  • Obsahuje peny do kúpeľa ČAS OBJATIA, MÔJ MOMENT
  • Neobsahuje parabény, parafíny, silikóny, ani alkalické mydlá
  • Koncentráty Tetesept sú vhodné pre každodenné použitie
  • Zabalené v darčekovom balení

Darčeková súprava obsahuje:
Pena Čas objatia (Kuschelzeit)
Zloženie: aqua, sodium laureth sulfate, sodium chloride, parfum, glycerin, cocamidopropyl betaine, macadamia ternifolia seed oil, cinnamomum zeylanicum bark extract, elettaria cardamomum extract, citrus aurantium dulcis peel oil, tocopherol, coco glucoside, peg-18 glyceryl oleate/cocoate, hydrogenated palm glycerides citrate, peg-40 hydrogenated castor oil, glyceryl oleate, citric acid, benzoic acid, potassium sorbate, sodium benzoate, coumarin, eugenol, limonene, ci 15985, ci 16255

Pena Môj moment (Mein Moment)
Zloženie: aqua, sodium laureth sulfate, sodium chloride, peg-18 glyceryl oleate/cocoate, cocamidopropyl betaine, parfum, peg-40 hydrogenated castor oil, macadamia ternifolia seed oil, theobroma cacao seed butter, vanilla planifolia fruit extract, cinnamomum camphora linalooliferum leaf oil, litsea cubeba fruit oil, glycerin, tocopherol, coco glucoside, propylene glycol, hydrogenated palm glycerides citrate, glyceryl oleate, styrene/acrylates copolymer, citric acid, benzoic acid, potassium sorbate, sodium benzoate, benzyl alcohol, coumarin, linalool, ci 15985, ci 16255, ci 28440

Použitie:
Do tečúcej vody s teplotou 32 – 38 °C pridajte cca 40 ml (asi 4 uzávery) peny a vychutnajte si 10 – 20 minút trvajúci kúpeľ.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Bio , Prírodné Hotovo!
Špecifikácia
Bio , Prírodné Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Bio , Prírodné Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Bio , Prírodné Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre T: BY TETESEPT Kúpeľové peny Box 2× 400 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si T: BY TETESEPT Koupelové Pěny Box 2 × 400 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: T: A TETESEPT Habfürdő Box 2 × 400 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií