AlzaPlus+ drogerie Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

TEA TREE Olej 20 ml

Zobraziť katalóg
TEA TREE Olej 20 ml
4,5 2 hodnotení
Pleťový olej pre všetky typy pleti, účinky: na akné a proti baktériám, hydratuje a vylepšuje zdravý vzhľad pokožky - 0,41 €/ks - Od 410 €/1 l
Kód:  PHATEA458 Produktové číslo:  8594195440458

TEA TREE Olej 20 ml

Produkt je zo suroviny PHARMA GRADE, farmaceutická kvalita. To znamená, že produkt je vhodný na vnútorné použitie + vonkajšie použitie. Antioxidant, pohyblivosť kĺbov, (pred) menštruačný a menopauzálny komfort, prirodzená obranyschopnosť – odolnosť, normálna funkcia žalúdka rovnováha PH. Popis vonkajšieho použitia: Tea Tree olej sa získava z lístkov austrálskeho stromu Melaleuca alternifolia. Má antiseptický a protiplesňový účinok. Tea Tree olej pri aplikácii nepoškodzuje zdravé tkanivo. Môže byť použitý ako čistý olej, alebo účinná látka v kozmetických výrobkoch. Môžete ho použiť na väčšinu typov pokožky, u silných alergikov je nutné najprv otestovať. Užívať, tak ako ste zvyknutí u Tea Tree olejov. Tea Tree olej napomáha obnovovať prirodzený zdravý stav pokožky, dodáva namáhanej pokožke potrebné živiny, prináša na potrebné miesta pokožky regeneráciu a výživu. Pomáha jej tak vďaka aktívnym látkam vracať pružnosť, prirodzenú citlivosť a odolnosť.

Obsah netto: 20 ml

Zloženie

Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Alpha pinene, Limonene

Dávkovanie a aplikácia

Dávkovanie: 5 kvapiek raz denne

V odmerke zmiešajte 10 kvapiek oleja so 100 ml alkoholu alebo 100 ml vody. Optimálne rozptýlenie oleja vo vode docielite pridaním malého množstva mlieka. Olej je možné používať na umývanie, do kúpeľov a na lokálne použitie na kožu. Na aromaterapiu použite 10 kvapiek oleja do zvlhčovača vzduchu, alebo do aromalampy.

Upozornenie

Nie je určené pre deti do 3 rokov. Tehotné a dojčiace ženy užívajú po dohode s lekárom. Nevhodné pre osoby alergické (precitlivené) na niektorú z látok v zložení produktu. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Skladovanie: Skladujte starostlivo uzatvorené mimo dosahu detí. Chráňte pred priamym slnečným svetlom. Skladujte v suchu, v uzavretom obale pri teplote od + 5 °C do + 25 °C.

Parametre a špecifikácia

Typ pleti
Všetky typy Hotovo!
Účinok
Na akné, Proti baktériám Hotovo!
Objem
20 ml Hotovo!
Pre časť tela
Kĺby Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Všetky typy Hotovo!

Účinok

Účinok
Na akné, Proti baktériám Hotovo!

Objem

Objem
20 ml Hotovo!

Účinok

Pre časť tela
Kĺby Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jste si OPRAVDU jistí, že olejíček je určený i pro vnitřní užití? Mám za to, že vnitřní užití je silně nežádoucí, nebezpečné a např. pro domácí mazlíčky i smrtelné.

Diskusia a poradňa k TEA TREE Olej 20 ml
Príslušenstvo pre TEA TREE Olej 20 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TEA TREE Olej 20 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TEA TREE Olaj 20 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií