Emise pro AP+ v app - všechny segmenty AlzaEco Den Země - lokálka

Telové mlieka – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
DOVE
(3)
Glynt
(1)
VASELINE
(1)
Určenie
Dámske
(2)
Unisex
(3)
Účinok
Antioxidačný
(1)
Hydratačný
(4)
Tónovací
(1)
Vyživujúci
(4)
Špecifikácia
Bez chémie
(1)
Dermo
(1)
Prírodné
(1)
Špecifické zloženie
Bez farbív
(1)
Bez parfumovania
(2)
S ceramidmi
(1)
S prírodnými olejmi
(2)
S prírodnými zložkami
(1)
S vitamínmi
(1)
Objem
100 ml
400 ml
-
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné telové mlieka. Cenových hitov v kategórii telové mlieka máme v súčasnej dobe 5. Hľadáte najlacnejší telové mlieka? Potom sa pozrite do kategórie lacné telové mlieka.
5 položiek

Telové mlieka – cenové bomby, akcie

Pre našu pokožku je hydratácia mimoriadne dôležitá. Telové mlieko vašu pokožku príjemne zvlhčí, čím zabráni jej vysušeniu a zároveň ju udrží jemnejšiu, pružnejšiu, zdravú a vyživenú. Kvalitné telové mlieko poskytuje dokonalú hĺbkovú hydratáciu, pri jeho výbere ale treba zvážiť pár aspektov. Viac sa dozviete na nasledujúcich riadkoch.

Telové mlieko pre mužov a ženy – základné rozdiely

Ak sa pýtate, v čom sa líši dámske a pánske telové mlieko, treba začať už pri samotnej pokožke. Tá mužská je totiž oproti ženskej hrubšia, pružnejšia a produkuje tiež viac mazu, čomu sú pánske telové mlieka prispôsobené svojím zložením. Ženské je naopak o niečo jemnejšie, rovnako ako to pánske ale plní spevňujúcu, regeneračnú alebo zjemňujúcu funkciu.

Telové mlieka dámske a pánske sa tiež môžu líšiť vôňou. Nejedno telové mlieko pre mužov sa pýši korenistou až pikantnou vôňou podčiarkujúcou maskulinitu, prípadne má naopak len jemnú neutrálnu arómu. Telové mlieka pre ženy sú typické skôr sladkými, citrusovými či kvetinovými tónmi.

Telové mlieko a opálenie

Ak sa radi opaľujete, telové mlieko by ste vždy mali mať poruke. Okrem toho, že pomôže zmierniť následky spálenej pokožky a upokojiť ju, zníži tiež riziko jej lúpania. V ponuke potom nájdete telové mlieko zvýrazňujúce opaľovanie, ktoré svojím zložením podporuje tvorbu pigmentu a rozjasňuje pokožku. Telové mlieko na udržanie opaľovania zasa zaručí dlhotrvajúcejší atraktívny bronzový odtieň vašej pokožky.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií