Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Tesori d'Oriente Byzantium

Zobraziť katalóg
Tesori d'Oriente Byzantium
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – orientálna vôňa, toaletná voda 100ml, sprchovací gél 250ml, pena do kúpeľa 500ml - 1,40 €/100 ml
Kód:  VBAL432 Produktové číslo:  8008970049977

Tesori d'Oriente Byzantium

Zavedená talianska značka predstavuje darčekovú sadu kozmetických produktov Tesori d' Oriente Byzantium. Kozmetická sada je so svojou orientálno kvetinovou vôňou určená pre ženy milujúce Orient. V zdobenej darčekovej plechovej dóze nájdete toaletnú vodu, sprchovací gél a penu do kúpeľa. Všetky tri výrobky sú pretkané rovnakou vôňou na dokonalé súznenie. Hlavu Edt Tesori d'Oriente Byzantium tvorí horko-sladká škorica, mandle a citlivka. Srdce odkryje sladká ruža, heliotrope, med a labdanum. Telo prekvapí jemnou vanilkou, výrazným bielym pižmom, agarovým drevom, balzamom z Peru a esencií z plodu kakaovníka. Praktická dóza slúži na spätné uloženie výrobkov či ďalších kozmetických drobností.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady Tesoro d'Oriente Byzantium

  • Kozmetická sada Tesori d'Oriente Byzantium je určená pre ženy
  • Výrobky od Tesori si zamilujú ženy dávajúce prednosť orientálno kvetinovej vôni
  • V darčekovej plechovej dóze nájdete toaletnú vodu, sprchovací gél a penu do kúpeľa
  • Hlavu EdT tvorí horko-sladká škorica, mandle a citlivka
  • Srdce odkryje sladká ruža, heliotrope, med a labdanum
  • Telo prekvapí jemnou vanilkou, výrazným bielym pižmom, agarovým drevom, balzamom z Peru a esenciou z plodu kakaovníka
  • Praktická dóza slúži na spätné uloženie výrobkov či ďalších kozmetických drobností

Orientálne kvetinová vôňa EdT

Tesori d' Oriente Byzantium predstavuje hrejivú vôňu vzdialeného Orientu. Vzácna čierna ruža v srdci EdT je mystickou rastlinou orientálneho Turecka. Labdanum je aromatická glejoživica, ktorá sa svojou vôňou veľmi blíži vzácnej ambre.

Zloženie:
Hlava: škorica, mandle, citlivka
Srdce: Čierna ruža, heliotrope, med, labdanum
Telo: vanilka, biele pižmo, agarové drevo, balzam z Peru, plod kakaovníka

Prevoňaná pokožka so sprchovacím gélom Tesori d' Oriente Byzantium

Sprchovací gél Tesori d' Oriente Byzantium zanechá vašu pokožku jemnú a hebkú na dotyk. Prípravok neobsahuje parabény, silikóny a farbivá. Tesori d' Oriente Byzantium jemne umýva vašu pokožku a zanechá ju navoňanú kvetinovou vôňou. Každodenným používaním bude vaša pokožka hydratovaná a príjemná na dotyk.

Zloženie:
Aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, parfum, sodium chloride, Robinia pseudoacacia, sesamium indicum seed oil, lauryl glucosoide, peg-7, glyceryl, cocoate, coco-Glucoside, glycerín, glyceryl, Oleate, sodium olivamphoacetate, sodium chloride, citric acid, Tetrasodium EDTA, Styrene / acrylates copolymer, DMDM hydantoín, methylchloroisothiazolinone. methyllisothiazolinone, benzyl salycytate, butylphenylmethylpropional, limonene

Použitie:
Nanášajte na vlhkú pokožku a opláchnite.

Prečo si zamilujete penu do kúpeľa Tesori d' Oriente Byzantium

Opojná vôňa peny do kúpeľa Tesori d' Oriente Byzantium vás v okamihu prenesie do starobylej Byzancie. Čierna ruža a labdanum očarujú vaše zmysly. Čierna ruža je v Turecku symbolom mystiky a tajomstva. Inak po celý rok červené, tieto ruže, ktoré rastú len v oblasti Halfeti na juhovýchode Turecka, v lete sčernejú. Ich sladká vôňa sa snúbi s teplými tónmi labdana a vytvára fascinujúcu a mnohotvárnu vôňu inšpirovanú pestrými byzantskými mozaikami. Hodvábna krémová pena zahalí vašu pokožku do opojnej vône a zanechá ju hodvábne hebkú a hydratovanú.

Zloženie:
Aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, parfum, sodium chloride, robinia pseudoacacia, sesamium indicum seed oil, lauryl glucosoide, peg-7, glyceryl, cocoate, coco-glucoside, glycerin, glyceryl, oleate, sodium olivamphoacetate, sodium chloride, citric acid, tetrasodium edta, styrene/acrylates copolymer, dmdm hydantoin, methylchloroisothiazolinone. methyllisothiazolinone, benzyl salycytate, butylphenylmethylpropional, limonene.

Použitie:
Na plnú vaňu dávkujte jeden uzáver naplnený po značku. Pridajte pod tečúcou vodou do kúpeľa s teplotou 36 – 38 °C, odporúčaná dĺžka kúpeľa je 15 – 20 minút. Uzáver po použití opláchnite.


Parametre a špecifikácia

Objem
850 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Pena do kúpeľa, Sprchový gél, Toaletná voda Hotovo!

Objem

Objem
850 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Pena do kúpeľa, Sprchový gél, Toaletná voda Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tesori d'Oriente Byzantium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tesori d'Oriente Byzantium. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tesori d'Oriente Byzantium.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií