Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Protiplnění

TETESEPT Kúpeľ na uvoľnenie 125 ml

Zobraziť katalóg
TETESEPT Kúpeľ na uvoľnenie 125 ml
5 3 hodnotení
Kúpeľová prísada - pre uvoľnenie tela i mysle pri strese a námahe
Kód:  SG228 Produktové číslo:  9005356007735
TETESEPT Kúpeľ na uvoľnenie 125 ml Predaj skončil

TETESEPT Kúpeľ na uvoľnenie 125 ml

S prípravkom TETESEPT zažijete nezabudnuteľný kúpeľ, ktorý vám pomôže uvoľniť telo i myseľ po namáhavom dni plnom stresu. Blahodarný zdravotný kúpeľ uvoľní telo aj dušu vďaka obsahu éterických olejov s vôňou citrusového ovocia a to v unikátnej kombinácii pomarančového, limetkového, mandarínkového a levanduľového oleja. Doprajte si zaslúženú relaxáciu s blahodarnými účinkami liečivých rastlín. Unikátne zloženie penového kúpeľa vašu pokožku ochráni pred vysušením a zanechá ju príjemne hebkú. Zaručený spôsob ako načerpať nové sily a získať späť stratenú pohodu!

Kľúčové vlastnosti

  • Kúpeľ pre uvoľnenie tela i mysle
  • Pomarančový olej
  • Limetkový olej
  • Mandarínkový olej
  • Levanduľový olej
  • Nevysušuje a zanecháva pokožku príjemne hebkú

Aplikácia: Do kúpeľa podľa veľkosti vane pridáme 1-2 uzávery koncentrátu. Odporúčaná teplota kúpeľa 32-38 °C. Odporúčaná dĺžka kúpeľa 10-15 minút. Môžete používať denne alebo podľa potreby.

Zloženie: Aqua, Polysorbate 20, Sodium myreth sulfate, Peg-6-caprylic/Capric glycerides, Parfum, Limonene, Citrus aurantium dulcis peel oil, Propylene glycol, Peg-55 propylene glycol Oleate, Citrus aurantifolia peel oil, Lavandula angustifolia oil, Citrus nobilis peel oil, Benzyl alcohol, Sodium chloride, CI 15985, CI 28440, Alpha-Isomethyl ionone, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citral, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Linalool

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
Objem
125 ml Hotovo!
Typ prípravku
Olej Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!

Objem

Objem
125 ml Hotovo!

Typ prípravku

Typ prípravku
Olej Hotovo!
Poznámka:
» Všetky oleje do kúpeľa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TETESEPT Kúpeľ na uvoľnenie 125 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TETESEPT Koupel pro uvolnění 125 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TETESEPT Bath a kiadás 125 ml.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií