Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

THE BIG BRUSH Nano Silver Round Brush 53 mm

Zobraziť katalóg
THE BIG BRUSH Nano Silver Round Brush 53 mm
5 1 hodnotení
Kefa na vlasy extra veľký, okrúhly, pre lesklejšie, hodvábnejšiu vlasy bez statického náboja
Kód:  KSPO041
THE BIG BRUSH Nano Silver Round Brush 53 mm Predaj skončil

THE BIG BRUSH Nano Silver Round Brush 53 mm

Extra veľký guľatý kartáč na vlasy THE BIG BRUSH Nano Silver Round Brush 53 mm pre lesklejšie, hodvábnejšiu vlasy bez statického náboja sa stane Vaším nenahraditeľným spoločníkom! S každým ťahom kefy sa budete presviedčať, že tento špeciálny kefa nie je iba na česanie, ale že sa z kefovanie Vašich vlasov stáva príjemný zážitok s relaxačnými účinkami. Výsledok je znateľný hneď, akonáhle začnete kefa používať. Najlepšie výsledky dosiahnete, keď ho budete používať súčasne s profesionálnym iónovým fénom. Kefa minimalizuje poškodenie vlasov a štiepeniu končekov, posilňuje vlasovú kutikulu, regeneruje, zmierňuje pachy a nánosy prípravkov, či nečistôt na vlasoch. Vrchná vrstva z nano-striebra dokáže zneškodniť 99% baktérií a zároveň sa postará o nádherný lesk a jemnosť vlasov.

Použitie:
Podľa potreby, ideálne niekoľkokrát denne.

Tip:
Používajte súčasne s profesionálnym iónovým fénom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre THE BIG BRUSH Nano Silver Round Brush 53 mm
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si THE BIG BRUSH Nano Silver Round Brush 53 mm . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: THE BIG BRUSH Nano Silver Round Brush 53 mm .
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií