AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TIERRA VERDE Šampón Gaštanový s vôňou pomaranča

Zobraziť katalóg
TIERRA VERDE Šampón Gaštanový s vôňou pomaranča
Prírodný šampón tekutý (klasický), pre ženy a pre mužov, na vlasy: slabé a rednúce, bez parabénov, bez silikónov a bez sulfátov, účinok: proti vypadávaniu vlasov, podpora rastu vlasov a výživa a regenerácia - 29,13 €/1 l
Kód:  KSVL4699nad Stránky výrobcu
TIERRA VERDE Šampón Gaštanový s vôňou pomaranča Predaj skončil

TIERRA VERDE Šampón Gaštanový s vôňou pomaranča

Zatočte s vypadávaním vlasov i ekologickým znečistením s prírodným žihľavovým šampónom Tierra Verde. Jemný ošetrujúci šampón na posilnenie vlasov s obsahom výťažku z gaštanov v biokvalite účinne bojuje proti vypadávaniu vlasov, podporuje ich rast a zároveň je šetrný nielen k pokožke vašej hlavy, ale aj k planéte. Na rozdiel od mnohých bežných šampónov neobsahuje ropné deriváty, syntetickú parfumáciu, farbivá, sulfáty (priemyselné penidlá) ani dráždivé aniónaktívne tenzidy a je stabilizovaný len jemnými potravinárskymi konzervačnými látkami. Využíva prírodné penivé látky ako je extrakt z mydlových orechov a tenzidy z kokosového oleja. Výťažok z gaštanov (plodov pagaštana konského) obsahuje látky blahodarne pôsobiace na obehovú sústavu. Prispieva k správnemu prekrveniu pokožky, čím predchádza padaniu vlasov a podporuje ich rast. Bio éterický olej z pomaranča zas dodáva šampónu príjemnú osviežujúcu unisex vôňu.

Kľúčové vlastnosti prírodného gaštanového šampónu Tierra Verde s vôňou pomaranča

  • Výťažok z gaštanov obsiahnutý v šampóne Tierra Verde účinne bojuje proti nadmernému vypadávaniu vlasov a podporuje ich rast
  • Prírodné peniace zložky sú šetrné k pokožke hlavy i k planéte
  • Bio éterický olej z pomaranča dodáva šampónu príjemnú sviežu vôňu
  • Prírodný gaštanový šampón Tierra Verde je vhodný pre mužov i ženy

Použitie:
Vmasírujte šampón do mokrých vlasov, až sa vytvorí pena. Nechajte chvíľu pôsobiť a potom dôkladne opláchnite vodou.
Ak šampón bohato nepení, nie je to chyba a neuberá mu to na účinnosti. Na rozdiel od konvenčných produktov totiž neobsahuje priemyselné penidlá, ktoré môžu dráždiť pokožku. Šampón má nízke pH, ktoré je priaznivé pre vlasy i pokožku hlavy. Povrch vlasu sa v kyslom prostredí uzatvára, čo uľahčuje rozčesávanie. Preto naše šampóny väčšinou nie je potrebné dopĺňať kondicionérom. Pokiaľ ho vaše vlasy vyžadujú, odporúčame prírodné prostriedky (jablčný ocot, domáci bylinný výluh).

Zloženie:
Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Lauryl Glucoside, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Alcohol denat., Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Aesculus Hippocastanum Seed Extract (Bio), Sodium Chloride, Citric Acid, Sapindus Mukorossi Fruit Extract, Sodium Benzoate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed (Bio), Limonene.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Bio , Prírodné Hotovo!
Určenie
Pre ženy, Pre mužov Hotovo!
Špecifické zloženie
Bez parabénov, Bez silikónov, Bez sulfátov Hotovo!
Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!
Účinok
Vypadávanie, Rast, Regenerácia Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Bio , Prírodné Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy, Pre mužov Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
Bez parabénov, Bez silikónov, Bez sulfátov Hotovo!

Typ šampónu

Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!

Účinok

Účinok
Vypadávanie, Rast, Regenerácia Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Slabé a rednúce Hotovo!

Objem

Objem
230 ml, 1 000 ml Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TIERRA VERDE Šampón Gaštanový s vôňou pomaranča Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TIERRA VERDE Šampon Kaštanový s vůní pomeranče. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TIERRA VERDE Gesztenye sampon narancs illattal.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií