Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MPLA310401 - SK

TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery Shampoo 250 ml

Zobraziť katalóg
TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery Shampoo 250 ml
5 1 hodnotení
Šampón pre ženy, typ vlasov: poškodené a suché, účinok: lesk, hydratácia a regenerácia - 24,40 €/1 l
Kód:  KSVL0146 Produktové číslo:  615908426625
TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery Shampoo 250 ml Predaj skončil

TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery Shampoo 250 ml

TIGI Recovery Shampoo je luxusný hydratačný a výživný šampón, ktorý je špeciálne vyvinutý pre potreby veľmi suchých a poškodených vlasov. Unikátny šampón poskytuje okamžitú dávku hĺbkovej hydratácie, výživy a regenerácie aj veľmi poškodeným vlasom. Uhladzuje vlasové vlákno, upokojuje vlasovú pokožku a navracia jej optimálnu rovnováhu, zanecháva vaše vlasy hebké, jemné, zdravo lesklé a hĺbkovo vyživené, plné energie.

Aktívne látky:
Obsiahnuté turbo-hydratačné molekuly dodávajú Vašim vlasom okamžitú dávku potrebnej výživy a hydratácie, zjemňujú ich a prepožičiavajú im oslnivý lesk a zdravie. UV filtre napomáhajú k ochrane vlasového vlákna pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi a zamedzujú strate sýtosti a lesku vašej farby.

Účinky:
Výsledkom používania sú celkovo spoľahlivé, silné, pevné a zdravé vlasy plné lesku a energie, ktoré sú dostatočne hydratované a vyživené, odolné proti vonkajším vplyvom.

Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre veľmi suché a poškodené vlasy.

Objem:
250 ml

Zloženie:
Aqua (Water/Eau), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Glycol Distearate, Dimethiconol, Glycerin, Sodium Chloride, Carbomer, Limonene, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Mica, Sodium Hydroxide, PPG-9, Tetrasodium EDTA, Benzyl Benzoate, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Geraniol, Linalool, Polyethylene, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 42090 (Blue 1), CI 15985 (Yellow 5).


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!
Účinok
Lesk, Hydratácia, Regenerácia Hotovo!
Typ vlasov
Poškodené, Suché Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Typ šampónu

Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!

Účinok

Účinok
Lesk, Hydratácia, Regenerácia Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Poškodené, Suché Hotovo!

Objem

Objem
250 ml Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery Shampoo 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery Shampoo 250 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery Shampoo 250 ml.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií