Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Aplikace

TONI&GUY Damage Repair Shampoo 250 ml + Conditioner 250 ml

Zobraziť katalóg
TONI&GUY Damage Repair Shampoo 250 ml + Conditioner 250 ml
5 3 hodnotení
Kozmetická sada – TONI&GUY Damage Repair Shampoo pre suché a poškodené vlasy, posilňuje, vyživuje, a regeneruje vlasy, proti lámaniu končekov, navracia lesk a pružnosť, TONI&GUY Damage Repair Conditioner pre poškodené vlasy, intenzívna výživa, lesk, regenerácia
Kód:  KSVL4730 Produktové číslo:  8710522347003
TONI&GUY Damage Repair Shampoo 250 ml + Conditioner 250 ml Predaj skončil

TONI&GUY Damage Repair Shampoo 250 ml + Conditioner 250 ml

Vráťte život poškodeným vlasom s obnovujúcou sadou TONI&GUY Damage Repair. Intenzívne vyživujúce zloženie šampónu a kondicionéru dodáva vlasom prirodzene zdravý vzhľad a oslnivý lesk. Vlasy sú posilnené, odolnejšie voči lámaniu a štiepeniu končekov a optimálne vyživené a hydratované. Set obsahuje šampón TONI&GUY Damage Repair 250 ml a kondicionér TONI&GUY Damage Repair 250 ml.

Damage Repair šampón od TONI&GUY

Šampón TONI&GUY dodá poškodeným vlasom intenzívnu výživu, extra lesk a prirodzený vzhľad. Účinne pomáha naprávať všetky poškodenia vlasov, nech už je pôvod ich vzniku akýkoľvek. Vlasy posilňuje, obnovuje a poskytuje im optimálnu výživu aj potrebnú hydratáciu. Zároveň preventívne pôsobí proti nežiaducemu rozstrapkaniu a lámaniu končekov. Vlasy sú po použití zdravé, hebké a plné sily. Doprajte svojim vlasom tú najlepšiu starostlivosť so značkou Toni&Guy!

Kľúčové vlastnosti šampónu TONI&GUY Damage Repair

  • Posilňuje, vyživuje a regeneruje vlasy
  • Navracia vlasom pružnosť, silu a lesk
  • Pôsobí preventívne proti lámaniu končekov

Zloženie:
Aqua (water), Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Dimethiconol, Amodimethicone, Carbomer, Cetrimonium chloride, Citric acid, Cocamide MEA, Cyclopentasiloxane, Dimethyl palmitamine, Disodium EDTA, DMDM hydantoin, Gluconolactone, Glycerín, Glycol distearate, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Magnesium chloride, Magnesium nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Mica, Parfum (fragrance), PEG-45M, Phenoxyethanol, PPG-12, Silica, Sodium benzoate, Sodium hydroxide, Sodium sulfate, TEA-dodecylbenzenesulfonate, TEA-sulfate, Trehalose, Trideceth-12, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, CI 77891.

Použitie:
Aplikujte na mokré vlasy, napeňte a potom dôkladne opláchnite. Pre najlepší výsledok sa odporúča použiť aj kondicionér TONI&GUY pre poškodené vlasy.

Damage Repair kondicionér od TONI&GUY

TONI&GUY je kondicionér, ktorý vašim vlasom dodá intenzívnu výživu, lesk a prirodzený vzhľad. Určený je predovšetkým pre poškodené vlasy. Používaním kondicionéru predchádzate lámaniu a trepaniu končekov aj nechcenému strapateniu vlasov. Vďaka špeciálnemu zloženiu sú vlasy posilňované, vyživované a tým prirodzene obnovované. Doprajte vašim vlasom tú najlepšiu starostlivosť.

Klíčové vlastnosti kondicionéru TONI&GUY Damage Repair

  • Posilňuje, vyživuje a obnovuje vlasy
  • Predchádza lámaniu a štiepeniu končekov
  • Navracia vlasom lesk a zdravý vzhľad

Zloženie:
Aqua (water), Cetearyl alcohol, Dimethicone, Stearamidopropyl dimethylamine, Lactic acid, Behentrimonium chloride, Glycerin, Parfum (fragrnce), Dipropylene glycol, Amodimethicone, Petrolatum, Paraffinum liquidum (mineral oil), Trehalose, Gluconolactone, Sodium chloride, Adipic acid, Sodium sulfate, Disodium EDTA, PEG 150 distearate, PEG-7 propylheptyl ether, Centrimonium chloride, PEG-180M, Silica, DMDM hydantoin, Phenoxyethanol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium nitrate, Magnesium chloride, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, CI 17200 (Red 33), CI 19140 (Yellow 5).

Použitie:
Aplikujte na mokré vlasy, napeňte a potom dôkladne opláchnite.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!
Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!
Účinok
Regenerácia Hotovo!
Typ vlasov
Poškodené Hotovo!
Objem
500 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Typ šampónu

Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!

Účinok

Účinok
Regenerácia Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Poškodené Hotovo!

Objem

Objem
500 ml Hotovo!

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku
Oplachová Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TONI&GUY Damage Repair Shampoo 250 ml + Conditioner 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Toni&Guy Damage Repair Šampon + kondicionér na poškozené vlasy 2 x 250ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TONI&GUY Damage Repair Shampoo 250 ml + Conditioner 250 ml.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií