AlzaPlus+ děti AlzaEco Den Země - lokálka

URTEKRAM Creme Deo Roll-On Nordic Berries 50 ml

Zobraziť katalóg
URTEKRAM Creme Deo Roll-On Nordic Berries 50 ml
Dezodorant guľôčkový, pre dlhotrvajúcu sviežosť - 161,80 €/1 l
Kód:  KSTE1111 Produktové číslo:  5765228836583
URTEKRAM Creme Deo Roll-On Nordic Berries 50 ml Predaj skončil

URTEKRAM Creme Deo Roll-On Nordic Berries 50 ml

Dezodorant Urtekram Creme Deo Roll-On Nordic Berries s extraktom z vŕbovej kôry a kyselinou hyalurónovou zabraňuje množeniu baktérií a zápachu prírodnou cestou a zároveň sa stará o citlivú kožu podpazušia. Extrakt z vŕby purpurové obsahuje kyselinu salicylovú, ktorá nielen podporuje proces regenerácie pokožky, ale pôsobí aj antibakteriálne a zabraňuje tak množeniu baktérií, ktoré spôsobujú nepríjemný zápach. Kyselina hyalurónová zvlhčuje pokožku a zanecháva ju hodvábne hebkú. Dezodorant Urtekram Creme Deo Roll-On s jemnou, kvetinovo-ovocnou vôňou chráni pred vznikom nepríjemného zápachu, zatiaľ čo stará o vašu pokožku, predchádza jej vysušovaniu a pomáha ju upokojiť po holení.

Kľúčové vlastnosti deodorantu Urtekram Creme Deo Roll-On Nordic Berries

  • Prírodné zloženie deodorantu je šetrné k vašej pokožke
  • Kyselina hyalurónová zvlhčuje pokožku a zanecháva ju vláčnu
  • Jemná, kvetinovo-ovocná vôňa vám dodá pocit ženskosti
  • Vegánskej zloženie - deodorant neobsahuje zložky živočíšneho pôvodu
  • Dezodorant Urtekram Deo Crystal Roll-On Nordic Berries je držiteľom certifikátu COSMOS ORGANIC

zloženie:
Aqua, aloe barbadensis leaf extract *, triethylis citrate, Prunus amygdalus dulcis oil *, polyglyceryl-3 dicitrate / Stearate, glycerín **, Butyrospermum parkii butter *, zea mays starch *, zinc ricinoleate, glyceryl caprylate, Simmondsia chinensis seed oil *, vaccinium macrocarpon fruit extract *, salix purpurea bark extract *, hippophae rhamnoides fruit extract *, vaccinium myrtillus fruit extract *, saccharum officinarum extract *, rosa canina fruit extract *, citrus aurantium dulcis peel oil *, citrus limon peel oil *, sodium hyaluronate , hexapeptid-11, parfum, magnolia officinalis bark extract, xanthan gúm, tocopherol, beta-sitosterol, squalene, limonene, linalool. (* = Ingrediencie získané organickým poľnohospodárstvom, ** = vyrobené z organických surovín).

použitie:
Malé množstvo dezodorantu aplikujte rovnomerne na čistú suchú pokožku podpazušia najlepšie ihneď po kúpeli a nechajte vstrebať.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre URTEKRAM Creme Deo Roll-On Nordic Berries 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si URTEKRAM Creme Deo Roll-On Nordic Berries 50 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: URTEKRAM Creme Deo Roll-On Nordic Berries 50 ml.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií