AlzaPlus+ děti AlzaEco Den Země - lokálka

VEET na citlivú pokožku

Zobraziť katalóg
VEET na citlivú pokožku
Depilačný krém
Kód:  DEP002nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VEET na citlivú pokožku

Účinný depilačný krém Veet na vašom tele rýchlo a šetrne odstráni nežiaduce chĺpky. Krém je veľmi šetrný a je určený aj na citlivú pokožku. Na rozdiel od iných depilátorov krém spoľahlivo odstráni aj tie najjemnejšie chĺpky a zaručí vám hladkú pokožku na celý týždeň. Krém obsahuje prírodné výťažky, ktoré sa o pokožku jemne starajú a upokojujú ju. Doprajte si depiláciu bez bolesti a náročných príprav!

Depilačný krém môžete mať poruke aj na cestách, výborne sa osvedčí napríklad na dovolenke, kde oceníte rýchlosť a jednoduché použitie krému s perfektnými výsledkami. Vaša pokožka bude dokonale hladká a jemná. Výťažky z aloe vera a vitamín E budú pokožku starostlivo ošetrovať, hydratovať aj vyživovať. Veľmi rýchlo ju upokoja a zjemnia. Aj ďalšie chĺpky, ktoré sa na pokožke postupne objavia budú jemnejšie. Prípravok zanechá pokožku hodvábne jemnú a upokojenú. Majte nádherne hladkú a príťažlivú pokožku!


Kľúčové vlastnosti

  • Bezbolestná metóda odstraňovania chĺpkov
  • Jednoduché a rýchle použitie
  • Vhodný na oblasť podpazušia, rúk, nôh a bikín
  • Dlhšie hladká pokožka ako v prípade holenia žiletkou
  • Poskytuje hydratáciu a starostlivosť suchej pokožke
  • Príjemná vôňa ľalií
  • Výhodné balenie 400 ml s praktickou pumpičkou
  • Súčasťou je praktická stierka s aplikátorom
Veet depilačný krém 400 ml

Jednoduchá aplikácia

  1. Navlhčite pokožku
  2. Naneste Veet depilačný krém
  3. Nechajte pôsobiť 5 – 10 minút (podľa sily chĺpkov)
  4. Ak sa chĺpky dajú dobre odstrániť stierkou, zotrite krém
  5. Opláchnite vodou a osušte

Neprekračujte maximálnu odporúčanú dobu pôsobenia. Nepoužívajte na poranenú či podráždenú pokožku, alebo v prípade predchádzajúcich negatívnych reakcií na depilačné krémy. Podrobnejšie inštrukcie nájdete na príbalovom letáku vnútri balenia.

Zloženie

Aqua, Urea, Potassium Thioglycolate, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Calcium Hydroxide, Talc, Ceteareth-20, Glycerin, Sorbitol, Parfum, Magnesium Trisilicate, Potassium Hydroxide, Propylene Glycol, Lithium Magnesium Sodium Silicate, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Gluconate, Acrylates Copolymer, Hydrated Silica, CI 77891.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VEET na citlivú pokožku Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VEET pro citlivou pokožku. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VEET az érzékeny bőr számára.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií