Protiplnění

VICHY Homme Balsam Gift Set

Zobraziť katalóg
VICHY Homme Balsam Gift Set
5 1 hodnotení
Kozmetická sada – obsahuje: Sprchový gél na telo a vlasy 200ml + Sensi Baume 75ml + Cosmetics Bag
Kód:  VBAL679 Produktové číslo:  5902503129675 Stránky výrobcu
VICHY Homme Balsam Gift Set Predaj skončil

VICHY Homme Balsam Gift Set

Pánska kozmetická sada VICHY Homme Balsam Gift Set je skvelým darčekom pre mužov na každodennú starostlivosť o pokožku. Nájdete v nej balzam po holení, sprchovací gél a praktickú toaletnú tašku. Upokojujúci balzam po holení VICHY Homme Sensi Baume s objemom 75 ml sa stará o citlivú pleť a chráni ju pred podráždením spôsobenom holením. Okamžite ju upokojuje a posilňuje jej ochrannú bariéru po každom oholení. Jeho jemná formula obsahuje termálnu vodu z Vichy a vápnik s regeneračnými a upokojujúcimi účinkami. Balzam sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty. Prípravok je nekomedogénny a je vhodný pre citlivú pleť.

Kľúčové vlastnosti pánskej kozmetickej sady VICHY Homme Balsam Gift Set

  • Darčeková kazeta pre mužov s kozmetikou VICHY Homme obsahuje balzam po holení a sprchovací gél
  • Pánsky balzam po holení VICHY Homme Sensi Baume s vápnikom pre citlivú pleť
  • Okamžite pleť upokojuje a chráni pred podráždením
  • Termálna voda z Vichy posilňuje ochrannú bariéru pokožky
  • Hydratačný sprchovací gél VICHY Homme Hydra Mag C na telo a vlasy s ľahkou čistou vôňou
  • Gél sa stará o citlivú pokožku, dodáva jej hydratáciu a navracia energiu  
  • Obsahuje horčík, vitamín C a hydratačné činidlo

Luxusná starostlivosť sprchovacieho gélu VICHY Homme Hydra Mag C Shower Gel pre hydratovanú a hebkú pokožku

Hydratačný sprchovací gél pre mužov VICHY Homme Hydra Mag C Shower Gel s objemom 200 ml jemne čistí nielen pokožku tela, ale umýva aj vlasy. Jeho povzbudzujúce zloženie neobsahuje mydlo a je obohatené o hydratačné činidlo, ktoré dodáva pokožke potrebnú hydratáciu a zastavuje jej vysychanie. Obsiahnutý horčík a vitamín C pokožku oživujú a navracajú jej energiu. Osviežujúci gél s ľahkou čistou vôňou zanecháva pokožku vláčnu, pružnú a hydratovanú. Prípravok rešpektuje fyziologické pH pokožky. Je hypoalergénny, dermatologicky a oftalmologicky testovaný. Neobsahuje parabény a je vhodný pre citlivú pokožku.

Obsah sady:

  • Balzam po holení VICHY Homme Sensi Baume s objemom 75 ml
  • Sprchovací gél VICHY Homme Hydra Mag C Shower Gel s objemom 200 ml
  • Toaletná taška

Zloženie balzamu:
AQUA/WATER - GLYCERIN - CYCLOHEXASILOXANE - ALCOHOL DENAT. - BUTYLENE GLYCOL - ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE - POLYSILICONE-11 - POLYSORBATE 20 - PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE - AMMONI UM POLYACRYLDIME THYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE - ARGILLA / MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE - PHENOXYETHANOL - SODIUM HYALURONATE - POLYACRYLAMIDE - DIVINYLDIMETHICONE/DIMETHICONE COPOLYMER - C13-14 ISOPARAFFIN - CAFFEINE - SALICYLIC ACID - ADENOSINE - TAURINE - DISODIUM EDTA - CITRIC ACID - LAURETH-7 - ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER - C12-13 PARETH-23 - C12-13 PARETH-3 - PARFUM/FRAGRANCE

Zloženie sprchovacieho gélu:
AQUA/WATER - SODIUM LAURETH SULFATE - GLYCERIN - COCO-BETAINE - LAURETH-11 CARBOXYLIC ACID - PARFUM/FRAGRANCE - SODIUM CHLORIDE - ASCORBYL GLUCOSIDE - CI 14700 / RED 4 - CI 19140 / YELLOW 5 - CITRIC ACID - DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE - MAGNESIUM GLUCONATE - POLYQUATERNIUM-10 - PPG-5-CETETH-20 - SALICYLIC ACID - SODIUM BENZOATE - SODIUM HYDROXIDE


Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VICHY Homme Balsam Gift Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Vichy Homme Balsam ajándék szett.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií