Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

VOONO Hydratační šampon 250 ml + Sea salt spray 2× 100 ml

Zobraziť katalóg
VOONO Hydratační šampon 250 ml + Sea salt spray 2× 100 ml
Sada - 16,16 €/ks
Kód:  KSVL3324s
VOONO Hydratační šampon 250 ml + Sea salt spray 2× 100 ml Predaj skončil

VOONO Hydratační šampon 250 ml + Sea salt spray 2× 100 ml

Ak chcete o vaše vlasy starať len na prírodnej báze, vyskúšajte sadu Voon, ktorá je nabitá prírodnými ingredienciami. Vlasom navracia silu, lesk a hydratáciu, a to so starostlivosťou od korienkov ku končekom. Súčasťou sady je šampón, ktorý je určený pre vlasy, ktoré sú namáhané a poškodené. Šampón Voon obsahuje šťavu z aloe vera a arganového oleja. V sade nájdete aj prírodné sprej s obsahom morskej soli. Ten vytvorí z vašich vlasov jemnej plážové vlny a dodá im lesk. Navyše vonia po citrónovej tráve. Sprej s morskou soľou je veľmi šetrný k pokožke.

Kľúčové vlastnosti sady Voon hydratačný šampón 250 ml + 2 × Sea salt spray 100 ml

  • Sada Voon je len na prírodnej báze
  • Vlasom navracia silu, lesk a hydratáciu
  • Šampón Voon je určený pre namáhané a poškodené vlasy
  • Obsahuje šťavu z aloe vera a arganového oleja
  • Prírodné sprej Voon s morskou soľou a vôňou citrónovej trávy

Aktívne látky šampónu:

  • Morská soľ - anorganická látka minerálneho pôvodu, ktorá má formu bielych priesvitných kryštálov rôznej veľkosti či prášku, v kozmetike je zdrojom minerálov pre ľudské telo, má tonizačný, čistiace, antiseptické, abrazívne a adstringentné účinky, v menšom množstve na pleť pôsobí hydratačne a pomáha v nej udržiavať ideálnu mieru vlhkosti, ľahko odmasťuje, odstraňuje odumreté kožné bunky a nečistoty, pokožka je potom spevnená, jemná, upokojená
  • Esenciálny olej z citrónovej trávy - citrónová tráva obsahuje silice citral, geraniol, nerol, Limonén a linalool, ďalej tiež flavonoidy a vysoké množstvo vitamínu A, B a C, je zdrojom minerálov, ako je draslík, vápnik a horčík, je protizápalový, antibakteriálny, antimikrobiálne, protiplesňový a má konzervačné účinky, čím predlžuje životnosť produktu, esenciálny olej má sviežu, mierne sladké a bylinkové, citrusové aróma, vďaka ktorému je často súčasťou parfumov a deodoratnů, vďaka vysokému obsahu vitamínu a má pozitívny vplyv na stav pokožky, mierni nadmernú produkciu kožného mazu, pomáha pri akné a problematickej pleti, aróma pôsobí na nervový systém, uvoľňuje napätie, upokojuje myseľ, uľavuje od bolestí hlavy, závratov a migrény, mierni podráždenie, zlepšuje náladu a podporuje schopnosť koncentrovať sa
  • Síran horečnatý - minerál, zanecháva vlasy ľahko rozčesať, pružné a lesklé, vlasom dodáva objem, pružnosť a ľahkosť, zabraňuje infekcii pokožky, zjemňuje a detoxikuje pokožku, mineralizuje - dodáva pokožke a telu horčík a síru
  • Glycerol (glycerín) - hygroskopická bezfarebná viskózna kvapalina bez zápachu, sladkej chuti, používa sa v kozmetických výrobkoch, najmä ako prísada v hydratačných krémoch a mydlách

Použitie šampónu:
Šampón Voon naneste na mokré vlasy a jemne ho vmasírujte. Potom nechajte aspoň 2 minúty pôsobiť a potom ho z vlasov dôkladne opláchnite.

Zloženie Šampónu:
Aqua, coco-Glucoside, lauryl Glucoside (prírodná aktívna látka), cocamidopropyl betaine (synteticky z kokosového oleja), sodium Cocoyl Glutamate (prírodné tenzid), aloe barbadensis leaf juice (šťava z aloe vera), glycerín, sodium PCA (prírodné penidlo) , Argania spinosa kernel oil (bio arganový olej), citrus grandis peel oil (olej citrusov), glyceryl Oleate (prírodne z olejov a tukov), Polymnia sonchifolia root juice (šťava z repy), coffea arabica seed extract (extrakt z kávy), Mentha piperita oil (mentolový olej), Rosmarinus officinalis leaf oil (rozmarínový olej), lavandula angustifolia oil (olej z francúzskej levandule), xanthan gum (prírodné zahusťovadlo), lactic acid (kyselina mliečna), citric acid (kyselina citrónová), sodium chloride (soľ), sodium levulinate (organická kyselina), potassium Sorbate (prírodný konzervant z kvasenia ovocia), panthenol, sodium benzoate (prírodný konzervant), linalool (prirodzená súčasť éterického olej e), limonene (prirodzená súčasť éterického oleja).

 

Aktívne látky spreje:

  • Kávový extrakt - prekrvuje pokožku, posilňuje a spevňuje vlasy
  • Olej z francúzskej levandule - dodáva vlasom lesk, upokojuje pokožku a zaisťuje jej antibakteriálne čistotu
  • Výťažky zo šalvie - zaisťujú väčšiu poddajnosť vlasov
  • Arganový olej - regeneruje a chráni vlasy
  • Výťažky z grapefruitu - osviežujú a nádherne vlasy prevonia

Použitie spreja:
Sprej pred použitím pretrepte a potom rovnomerne nastriekajte na vlhké vlasy, ktoré opakovane postláčajte, aby ste vytvorili vlny. Potom nechce uschnúť.

Zloženie spreje:
Aqaua, Carrageenan, magnézium sulfate (natural), sea salt, glycerín, Cymbopogon flexuosus oil.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!
Špecifické zloženie
S prírodnými olejmi Hotovo!
Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!
Účinok
Lesk, Hydratácia, Výživa Hotovo!
Typ vlasov
Poškodené Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
S prírodnými olejmi Hotovo!

Typ šampónu

Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!

Účinok

Účinok
Lesk, Hydratácia, Výživa Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Poškodené Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VOONO Hydratační šampon 250 ml + Sea salt spray 2× 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VOONO Hydratační šampon 250 ml + Sea salt spray 2× 100 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VOONO hidratáló sampon 250 ml + tengeri só spray 2 x 100 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií