Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Protiplnění

WELEDA Ružový dezodorant 100 ml

Zobraziť katalóg
WELEDA Ružový dezodorant 100 ml
4,4 6 hodnotení
Dezodorant – dámsky, v spreji, na všetky typy pokožky, kvetinová vôňa, bez hliníka, objem 100ml - 149 €/1 l
Variant
Kód:  KSTE0257 Produktové číslo:  4001638088084 Stránky výrobcu

WELEDA Ružový dezodorant 100 ml

WELEDA Ružový dezodorant je jedinečná vôňa s prírodnými vonnými látkami zo vzácnej Ruže damascénskej a zmyselnou vôňou ylang ylang. Svojou výraznou, ale nevtieravou vôňou vyvoláva príjemný pocit sviežosti a dokonalej harmónie tela aj ducha. Pre pohodlnejšie použitie je flakón opatrený rozprašovačom.

Dezodoračné účinky tohto kozmetického prípravku sú založené na čisto prírodných látkach. Vznik telesného zápachu je obmedzený prirodzeným spôsobom bez toho, aby dochádzalo k uzatváraniu pórov. Prirodzené regulačné funkcie pokožky tak zostávajú zachované. Ružový dezodorant Weleda neobsahuje žiadne syntetické látky proti poteniu, žiadnu syntetickú parfumáciu, umelé farbivá, ani konzervačné látky. Účinnosť a znášanlivosť prípravku pokožkou bola dermatologicky testovaná.

Ružový deodorant je dodávaný v balení s mechanickým rozprašovačom bez stlačeného plynu. Toto balenie je šetrné k životnému prostrediu a možno ho podľa potreby dopĺňať. Vďaka svojmu prírodnému zloženiu je možné tento deodorant bez obáv používať aj na citlivú pokožku. Čisto prírodné látky tohto dezodorantu vám umožňujú používať ho každý deň toľkokrát, koľkokrát budete potrebovať. Doprajte si prírodnú vôňu vzácneho kvetu Ruže damascénskej!

Zloženie:
  • Extrakt z Ruže damascénskej.
  • Extrakt z listov Rosa Mosqueta.
  • Prírodné éterické oleje.

Použitie:
Pomocou rozprašovača nanášajte na telo. Najvhodnejšie miesta sú krk a zápästie. Dezodorant môže byť v prípade potreby používaný viackrát denne. Neaplikujte do očí alebo na sliznice.

Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Dekoratívne, Prírodné Hotovo!
Objem
100 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Typ pokožky
Na všetky typy pokožky Hotovo!
Typ pokožky
Všetky typy Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WELEDA Ružový dezodorant 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WELEDA Růžový deodorant 100 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WELEDA Rózsaszín Dezodor 100 ml.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií