Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ drogerie Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brilliance

Zobraziť katalóg
WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brilliance
5 2 hodnotení
Sada vlasovej kozmetiky – na farbené vlasy; obsahuje: šampón, kondicionér a BB sprej
Kód:  VBAL8192 Produktové číslo:  8594189112439
WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brilliance Predaj skončil

WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brilliance

Potešte seba alebo svojich blízkych darčekovou sadou produktov WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brilliance. Súprava obsahuje šampón, kondicionér a BB sprej. Produkty z tohto radu sú vhodné na farbené vlasy. Šampón vyživuje farbené vlasy, kondicionér hĺbkovo hydratuje, BB sprej dopomáha k ľahkému rozčesávaniu. Sada je vhodná ako darček.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brilliance

  • Súprava Obsahuje šampón, kondicionér a BB sprej
  • Produkty sú vhodné na farbené vlasy
  • Šampón vyživuje farbené vlasy
  • Kondicionér poskytuje hĺbkovú výživu a hydratáciu
  • BB sprej sa používa ako bezoplachová starostlivosť
  • Vlasy budú po použití produktov regenerované, silnejšie a lesklejšie
  • Súprava je vhodná ako darček

Šampón WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brilliance 250 ml

Čistiaci šampón WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brilliance pomôže starať sa o vaše vlasy, ktoré sú namáhané farbením. Šampón pomáha vyživovať farbené vlasy a chráni farbu pred vymývaním a blednutím. Produkt vlasy šetrne čistí, regeneruje ich a dodáva im potrebnú výživu. Vďaka obsahu antioxidantov a vitamínu E budú vlasy krásne a zdravé. Vlasy sú chránené pred lámaním a štiepením končekov. Šampón WELLA PROFESSIONALS vlasy nezaťažuje, uľahčuje ich rozčesávanie a dodáva im lesk a hebkosť.

Kondicionér WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brilliance 200 ml

Vyživujúci kondicionér pre jemné farbené vlasy WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brilliance je produktom známej nemeckej firmy WELLA, ktorá sa špecializuje na výrobu vlasovej kozmetiky vysokej kvality. Oplachový kondicionér poskytne vašim vlasom hĺbkovú výživu a dokonalú hydratáciu. Jedinečná technológia Color Brilliance-Komposition obsahujúca meď ošetrí vašu farbu vlasov, ktorá bude vďaka nej stále žiarivá. Histidín, vitamín E a prídavok Lime kaviáru bohatého na antioxidanty a vitamíny dodajú vašim vlasom pružnosť, silu a vitalitu. Maximálny účinok docielite v kombinácii s ostatnými prípravkami radu Invigo Color Brilliance. 

BB sprej WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brilliance 150 ml

BB sprej je vhodný na oživenie farby, dopomáha k ľahkému rozčesávaniu a vyhladeniu farbených vlasov. Technológia Anti-Oxidant Shield obsahuje mikrocitrus bohatý na antioxidanty a vitamíny. Na použitie naneste 5 – 10 nástrekov do dĺžok a koncov uterákom vysušených vlasov. BB sprej sa neoplachuje. Výsledkom sú hladké a nezamotané vlasy. 

Zloženie

Šampón:
Water/Aqua/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, PEG-3 Distearate, Citric Acid, Fragrance / Parfum, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Glycerín, Sodium Benzoate, Polyquaternium-10, Metylparabén, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Amodimethicone, Propylparabén, Polyquaternium-6, Limonene, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chlorid, Disodium EDTA, Glyoxylic Acid, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzoic Acid, Trideceth-12, Výťažok z plodov Microcitrus Australasica, Cetrimonium Chloride.

Kondicionér:
Aqua/Water/Eau, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl, Dimetylamine, Quaternium-18, Stearylalkohol, Fragrance / Parfum, Bis-aminopropyl Dimethicone, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Cetearyl, Alcohol, Glycerín, Glyceryl Stearate, Hydroxyethylcellulose, Oleyl Alcohol, Metylparabén, Tocopheryl Acetate, PEG-2M, Propylparabén, Polysorbate 60, Limonene, EDTA, Histidín, Citric Acid, Linalool, Hexyl Cinnamal, Silica, Dimetylamine, Quaternium-18, Stearylalkohol, Fragrance / Parfum, Výťažok z plodov Microcitrus Australasica, BHT

BB sprej:
AQUA/WATER/EAU, PROPYLÉNGLYKOL, CETEARYL ALCOHOL, CYKLOPENTASILOXÁN, CYKLOHEXASILOXÁN, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, GLYCERÍN, PANTHENOL, FRAGRANCE/PARFUM, QUATERNIUM-80, METHYLPARABEN, TOCOPHERYL ACETATE, ETYLHEXYLMETOXYCINAMÁT, PROPYLPARABEN, ISOPROPYL ALCOHOL, LIMONENE, GLYOXYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, LINALOOL, HEXYLCINNAMAL, MICROCITRUS AUSTRALASICA FRUIT EXTRACT, BENZYL SALICYLATE

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brilliance. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brilliance.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií