AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

WILKINSON Darčeková kazeta Quattro Titanium Core Motion

Zobraziť katalóg
WILKINSON Darčeková kazeta Quattro Titanium Core Motion
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: holiaci strojček + mydlo na holenie + štetku na holenie
Kód:  VBAL0706 Produktové číslo:  4027800736508 Stránky výrobcu
WILKINSON Darčeková kazeta Quattro Titanium Core Motion Predaj skončil

WILKINSON Darčeková kazeta Quattro Titanium Core Motion

Darčeková kazeta pre mužov WILKINSON SWORD Quattro Titanium Core Motion obsahuje výrobky na kvalitné oholenie fúzov od začiatku do konca. Praktická holiaca štetka a hydratačné mydlo na holenie pripravia a navlhčia fúzy, zatiaľ čo holiaci strojček Quattro Titanium s výkyvnou hlavicou a piatimi čepeľami sa postará o dokonale hladkú pokožku. S darčekovou súpravou WILKINSON dosiahnete precízne oholenie v priebehu krátkej chvíľky!

Darčeková súprava WILKINSON Quattro Titanium Core Motion a jej vlastnosti

  • Darčeková súprava WILKINSON Quattro Titanium určená pre mužov
  • Obsahuje holiaci strojček, mydlo na holenie a štetku na holenie
  • Prémiová súprava pre dokonale hladké oholenie
  • Holiaci strojček s piatimi čepieľkami a technológiou Core Motion
  • Ošetrujúce mydlo na holenie pre prípravu fúzov pred holením

Holiaci strojček WILKINSON Quattro Titanium

Výkonný holiaci strojček WILKINSON Quattro Titanium zaručí dokonalé a pohodlné oholenie pokožky s maximálnou ochranou proti podráždeniu. Technológia Core Motion umožňuje pohyb hlavice v rozsahu 24°, ktorá sa tak ľahko prispôsobí obrysom vašej tváre s výsledkom dôkladného odstránenia fúzov. Holiaci strojček disponuje piatimi ultratenkými čepieľkami, ktoré vyhladzujú povrch pokožky a výrazne znižujú riziko podráždenia. 4 čepele s diamantovo-titánovou vrstvou zaisťujú precízne oholenie, zatiaľ čo piata zarovnávacia čepeľ umožňuje štylizovať fúzy a bradu. Nechýba praktický hydratačný prúžok a flexibilný prúžok, ktorý napína kožu a uľahčuje tak proces holenia. Komfortné držanie holiaceho strojčeka Quattro Titanium zaručí štýlová, ergonomicky tvarovaná rukoväť s pogumovanými prvkami pre presnosť pohybov.

Mydlo na holenie WILKINSON SWORD (125 g)

Tradičné mydlo na holenie WILKINSON SWORD sa stará o pokožku počas holenia bohatou, krémovou penou. Zloženie obohatené o glycerín a hydratačné látky umožňuje hladký sklz holiaceho strojčeka, čím minimalizuje známky porezania kože. Mydlo na holenie s vôňou kokosu pripraví fúzy pre starostlivé oholenie s výsledkom dokonale hladkej pokožky.

Aplikácia:
Navlhčite štetku na holenie a krúživými pohybmi napeňte mydlo. Potom naneste na tvár a fúzy ohoľte holiacim strojčekom.

Zloženie:
Aqua, Palmitic Acid, Stearic Acid, Glycerin, Cocos Nucifera,  Coconut Acid, Sodium Hydroxide,  Parfum, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Ethylparaben,  Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate, Tetrasodium EDTA, Alcohol denat., Dimethicone, Amyl Cinnamol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

Štetka na holenie WILKINSON SWORD

Štetka na holenie WILKINSON SWORD perfektne dopĺňa prémiovú darčekovú súpravu Classic pre dôkladné oholenie fúzov v oblasti tváre a krku. Je vyrobená z tých najkvalitnejších štetín, ktoré pozdvihnú a navlhčia fúzy a pripravia tak pokožku na oholenie. Štetku používajte najlepšie v kombinácii s tradičným mydlom na holenie WILKINSON SWORD.

Aplikácia:
Štetku na holenie použite na prípravu pokožky pred holením v kombinácii buď s mydlovou miskou, holiacou penou alebo holiacim gélom.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WILKINSON Darčeková kazeta Quattro Titanium Core Motion Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WILKINSON Dárková kazeta Quattro Titanium Core Motion. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WILKINSON Quattro Titanium Core Motion ajándék szett.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií