Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál MPLA310401 - SK

WILKINSON Darčeková kazeta Xtreme3

Zobraziť katalóg
WILKINSON Darčeková kazeta Xtreme3
Darčeková sada – obsahuje: holiaci strojček + penu na holenie
Kód:  VBAL0707 Produktové číslo:  4027800712762 Stránky výrobcu
WILKINSON Darčeková kazeta Xtreme3 Predaj skončil

WILKINSON Darčeková kazeta Xtreme3

Darčeková kazeta pre mužov WILKINSON SWORD Xtreme3 obsahuje výrobky, ktoré sa špecializujú najmä na citlivú pokožku so sklonom k podráždeniu počas holenia. Holiaci strojček Xtreme3 s 5 náhradnými hlavicami a flexibilnými čepeľami skvele dopĺňa ošetrujúca gélová pena na holenie s upokojujúcim kakaovým maslom a vitamínom E. S darčekovou súpravou WILKINSON dosiahnete precízne oholenie už v priebehu krátkej chvíľky!

Darčeková súprava WILKINSON Xtreme3 a jej vlastnosti

  • Darčeková súprava WILKINSON Xtreme3 určená pre mužov
  • Obsahuje holiaci strojček s 5 náhradnými hlavicami a penu na holenie
  • Súprava pre starostlivosť o citlivú pokožku počas holenia
  • Holiaci strojček s výkyvnou hlavicou pre oholenie v každom uhle
  • Ošetrujúca pena na holenie pre upokojenie citlivej pokožky

Holiaci strojček WILKINSON Xtreme3

Výkonný holiaci strojček WILKINSON Xtreme3 zaručí dokonalé a pohodlné oholenie najmä citlivej pokožky. Disponuje tromi ultratenkými, flexibilnými čepeľami umiestnenými na výkyvnej hlavici, ktorá sa ľahko prispôsobí obrysom vašej tváre s výsledkom dôkladného odstránenia fúzov. Praktický zvlhčujúci prúžok vyživuje, hydratuje a napína pokožku, čím uľahčuje precízne oholenie. Komfortné držanie holiaceho strojčeka Xtreme3 zaručí profilovaná, plastová rukoväť s pogumovanými prvkami, vďaka ktorej oholíte fúzy v každom uhle.

Pena na holenie WILKINSON PROTECT Sensitive (200 ml)

Pena na holenie WILKINSON PROTECT s gélovou textúrou bola vyvinutá predovšetkým pre upokojenie citlivej pleti so sklonom k podráždeniu počas holenia. Zloženie obohatené o kakaové maslo a vitamín E sa s jemnosťou stará o senzitívnu pokožku bohatou penou a zároveň zaisťuje hladký sklz holiaceho strojčeka.

Aplikácia:
Potrebné množstvo holiacej peny naneste na oblasť tváre a krku. Jemnými ťahmi strojčeka sa ohoľte a zvyšok peny dôkladne opláchnite vlažnou vodou.

Zloženie:
Aqua; Stearic Acid; Glycerin; Triethanolamine; Isobutane; Ceteth-20; Sodium Lauryl Sulfate; Cocamide DEA; Propane; Polyquaternium-7; Theobroma cacao Seed Butter; Potassium Hydroxide; Sodium Silicate; Butane; Dimethicone; Tocopheryl Acetate; Allantoin; Parfum


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WILKINSON Darčeková kazeta Xtreme3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WILKINSON Dárková kazeta Xtreme3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WILKINSON Ajándékpatron Xtreme3.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií