AlzaPlus+ děti Protiplnění

ZEW FOR MEN krém na telo a tvár 80 ml

Zobraziť katalóg
ZEW FOR MEN krém na telo a tvár 80 ml
Telový krém –, pre mužov, objem 80ml - 86,25 €/1 l
Kód:  TM665 Produktové číslo:  5906874538579

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZEW FOR MEN krém na telo a tvár 80 ml Predaj skončil

ZEW FOR MEN krém na telo a tvár 80 ml

Krém na telo a tvár ZEW FOR MEN je kvalitným produktom poľskej značky. Obsahuje výťažok z huby Chaga, ktorá sa vyznačuje upokojujúcimi a antioxidačnými účinkami. Jeho prírodné zloženie tvorí sedem olejov. Ide o kokosový, mandľový, arganový, tekvicový, olivový, kaméliový a pupalkový olej, ktorých blahodarné účinky napomáhajú k hydratácii, výžive a regenerácii mužskej pokožky. Krém na telo a tvár ZEW FOR MEN navyše obsahuje morské riasy a bielkoviny, ktoré pokožku krásne vyhladia a zlepšia jej elasticitu. Prípravok krémovej konzistencie s príjemnou sladkastou vôňou je vhodný pre citlivú, normálnu aj zmiešanú pleť.

Kľúčové vlastnosti krému na telo a tvár ZEW FOR MEN

  • Prípravok pre mužov so 7 druhmi olejov a výťažkom z huby Chaga
  • Upokojujúce, hydratačné, regeneračné a antioxidačné účinky
  • Krém na telo a tvár ZEW FOR MEN s príjemne sladkastou vôňou
  • Obsahuje morské riasy a bielkoviny
  • Pokožku krásne vyhladí a zlepší jej elasticitu
  • Krém na telo a tvár ZEW FOR MEN s dlhodobými účinkami
  • Je vhodný pre citlivú, normálnu aj zmiešanú pleť

Použitie:
Aplikujte na tvár, krk aj dekolt.

Zloženie:
Aqua/Water, Glycerin, Diheptyl Succinate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Methyl Glucose Sesquistearate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Isohexadecane, Isopropyl Myristate, Octocrylene, Silica, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Titanium Dioxide, Di-C12-13 Alkyl Malate, Ethylhexyl Triazone, Decyl Cocoate, Polyglyceryl-3 PCA, Betaine, Inonotus Obliquus (Mushroom) Extract, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Camellia Oleifera (Tea-oil Camellia) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Lauryl Olivate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopherol, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Panthenol, Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrolyzed Vegetable Protein, Diisopropyl adipate, Ethylhexyl Salicylate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Fluorphlogopite, Ceteareth-25, Charcoal Powder, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Hydroxyethylcellulose, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Biotin, Parfum/Fragrance, Phenoxyethanol, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, PVP, t-Butyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Limonene, Linalool.



Parametre a špecifikácia

Objem
80 ml Hotovo!
Typ pleti
Citlivá, Normálna, Zmiešaná Hotovo!
Určenie
Pre mužov Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!
Účinok
Hydratácia, Výživa Hotovo!

Objem

Objem
80 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Citlivá, Normálna, Zmiešaná Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre mužov Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratácia, Výživa Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZEW FOR MEN krém na telo a tvár 80 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZER FOR MEN krém na tělo a obličej 80 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZER FOR MEN Test- és arckrém 80 ml.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií