AlzaBoxy Q1 Aplikace

ZEW FOR MEN Barbers Gentleman Set

Zobraziť katalóg
ZEW FOR MEN Barbers Gentleman Set
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje štetku na holenie, mydlo na holenie 85ml, mydlo na vlasy 85ml, mydlo na telo a tvár 85ml a mydlo v tyčinke 3v1 85ml.
Kód:  VBAL781 Produktové číslo:  5906874538074
ZEW FOR MEN Barbers Gentleman Set Predaj skončil

ZEW FOR MEN Barbers Gentleman Set

Darčeková kozmetická sada ZEW FOR MEN Barbers Gentleman Set obsahuje prípravky pre mužov na každodennú starostlivosť o telo a vlasy. V balení nájdete štetku na holenie, mydlo na holenie, mydlo na telo a tvár, mydlo na vlasy a mydlo v tyčinke 3 v 1. Kompletná sada je vyrobená s ohľadom na prírodu a vaše potreby. Vyskúšajte prírodné mydlá s obsahom dreveného uhlia. Vďaka svojmu zloženiu je kozmetika vysoko čistiaca, antibakteriálna a detoxikačná. Obsah alantoínu pokožku hydratuje a vyhladzuje. Bambucké maslo, ktoré je obsiahnuté, pokožku upokojuje a pôsobí protizápalovo. Štetka na holenie je vyrobená z kvalitných jazvečích chlpov s rukoväťou z jaseňového dreva. Doprajte si so ZEW FOR MEN Barbers Gentleman to najlepšie pre vaše telo.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady ZEW FOR MEN Barbers Gentleman Set

  • ZEW FOR MEN Barbers Gentleman Set obsahuje prípravky pre mužov na každodennú starostlivosť o telo a vlasy
  • Balenie obsahuje štetku na holenie, mydlo na holenie, mydlo na telo, mydlo na vlasy a mydlo v tyčinke 3 v 1
  • Prírodné mydlá obsahujú drevené uhlie, ktoré pôsobia protizápalovo
  • Obsah alantoínu pokožku hydratuje a vyhladzuje
  • Bambucké maslo pokožku upokojuje a pôsobí protizápalovo
  • Štetka na holenie je vyrobená z kvalitných jazvečích chlpov s rukoväťou z jaseňového dreva
  • Doprajte si so ZEW FOR MEN Barbers Gentleman to najlepšie pre vaše telo

Zloženie mydla na holenie:
Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Titanium Dioxide, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Allantoin, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Hialuronic Acid, Carbón, Parfum.

Zloženie mydla na vlasy:
Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Sorbitol, Sodium Laurate, Hialuronic Acid, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Titanium Dioxide, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, ReAloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Carbón, Butysperum Parkii, Sodium Benzoate, Parfum.

Zloženie mydla na telo a tvár:
Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Titanium Dioxide, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Hialuronic Acid, Carbón, Allantoin, Butysperum Parkii, Parfum.

Zloženie mydla v tyčinke 3 v 1:
Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Glyceryl Mono Laurate, Cocamidopropyl Betaine, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea Butter, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Titanium Dioxide, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Carbon, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Benzoate, Parfum.
 


Parametre a špecifikácia

Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZEW FOR MEN Barbers Gentleman Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZEW FOR MEN Barbers Gentleman Set.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií