AlzaPlus+ děti Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ZIAJA Jazmín Nočný krém 2× 50 ml

Zobraziť katalóg
ZIAJA Jazmín Nočný krém 2× 50 ml
Krém na tvár pre ženy, nočný, typ pleti: normálna a suchá, účinok: hydratačný a proti vráskam, 50 ml - 5,65 €/ks - Od 112,90 €/1 l
Kód:  KSPL2259s Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZIAJA Jazmín Nočný krém 2× 50 ml Predaj skončil

ZIAJA Jazmín Nočný krém 2× 50 ml

Účinne bojujte proti vráskam každý deň! Pleťový krém ZIAJA Jazmín s SPF 6 sa postará o vyživenie zrelej pleti, zlepší hustotu spojivového tkaniva a vráti pokožke jej elasticitu. UVA a UVB filtre ochránia kožu pred škodlivým slnečným žiarením. Obsahuje vápnik, ktorý pokožku hĺbkovo regeneruje, výťažky z japonskej mandarínky a kyselinu hyalurónovú. Redukuje zmenu farby a drsnosť pokožky. Preukázateľne vyhladzuje vrásky a naďalej predchádza ich ďalšiemu vzniku. Nočný krém ZIAJA s obsahom jazmínového masla zanechá vašu zrelú pokožku pružnú, hebkú a hydratovanú.

Kľúčové vlastnosti nočného krému ZIAJA Jazmín

  • Nočný krém na zrelú a suchú pokožku
  • Vracia koži pružnosť a zmierňuje pnutie
  • Obsahuje UVA a UVB filtre
  • Pokožku citlivo hydratuje vďaka jasmínovému maslu
  • Krém ZIAJA je vhodný pre ženy po päťdesiatom roku života

Použitie:
Naneste večer malé množstvo na tvár a krk a vmasírujte krúživými pohybmi.

Zloženie:
Aqua, caprylic/capric triglyceride, canola oil, glycerin, hydrogenated coco-glycerides, butylene glycol dicaprylate/dicaprate, methyl gluceth-20, methylsilanol hydroxyproline aspartate, propylene glycol, steareth-2, sodium acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, isohexadecane, polysorbate 80, citrus unshiu peel extract, cyclomethicone, dimethiconol, glyceryl stearate citrate, hydrolyzed rice protein, paraffinum liquidum (mineral oil), cera microcristallina, paraffin, steareth-21, trifolium pratense flower extract, butylene glycol, lecithin, olea europaea (olive) fruit oil, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, hydrogenated vegetable oil, jasminum officinale oil, carbomer, polysorbate 20, palmitoyl oligopeptide, palmitoyl tetrapeptide-3, calcium gluconate, sodium hyaluronate, sodium polyacrylate, stearic acid, hydroxyethylcellulose, phenoxyethanol, methylparaben, propylparaben, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, diazolidinyl urea, parfum, linalool, coumarin, limonene, geraniol, alpha-isomethyl ionone, citronellol.

Parametre a špecifikácia

Objem
50 ml Hotovo!
Typ pleti
Normálna, Suchá Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Proti vráskam Hotovo!
Vek
50+ Hotovo!

Objem

Objem
50 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálna, Suchá Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Proti vráskam Hotovo!

Vek

Vek
50+ Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Nočný Hotovo!

Typ

Typ produktu
Krém Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZIAJA Jazmín Nočný krém 2× 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZIAJA Jasmín Noční krém 2 × 50 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZIAJA Jázmin Éjszakai krém 2× 50 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií