AlzaPlus+ děti PET

ZIAJA Kašmírové proteíny

Zobraziť katalóg
ZIAJA Kašmírové proteíny
4,8 8 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky obsahuje: krémové sprchové mydlo 500ml a telové mlieko 400ml - 4,10 €/ks - Od 0,91 €/100 ml
Kód:  VBAL522 Produktové číslo:  5901887038573 Stránky výrobcu

ZIAJA Kašmírové proteíny

Darčeková sada ZIAJA Cashmere ponúka luxusnú starostlivosť pre vašu pokožku v podobe krémového sprchovacieho mydla a výživného telového mlieka. Obidva prípravky ako hlavnú účinnú zložku obsahujú proteíny kašmíru, ktoré vďaka vysokému obsahu keratínu a aminokyselín vyhladia a ochránia pokožku. Výhodou hydratačného sprchovacieho mydlaje, že ho môžete použiť nielen na umývanie, ale aj ako penu do kúpeľa. Získate s ním hodvábne jemnú a príjemne prevoňanú pokožku. Výživné telové mlieko potom dokončí starostlivosť o vašu pleť, poskytne jej živiny, podporí jej pružnosť a dodá jej potrebnú hydratáciu. Ak chcete získať zdravú, jemnú a vláčnu pleť, stavte na kašmír.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady ZIAJA Kašmírové proteíny

  • Sada dvoch luxusných prípravkov na starostlivosť o všetky typy pleti, vrátane suchej
  • Sadu ZIAJA Kašmír tvorí sprchovacie mydlo a telové mlieko
  • Kozmetika s obsahom kašmírových proteínov pre dokonale hladkú pleť
  • Hydratačné sprchovacie mydlo zanechá pokožku mäkkú, jemnú a príjemne prevoňanú
  • Vytvára zamatovo krémovú penu na intenzívnu hydratáciu pokožky
  • Vyživujúce telové mlieko ZIAJA Cashmere je ideálne na regeneráciu suchej pokožky
  • Dokonale pleť hydratuje a bráni jej vysušovaniu, obnoví jej pružnosť
  • Podporí ochrannú bariéru pokožky a zanechá ju hladkú a jemnú

Krémové sprchovacie mydlo ZIAJA Cashmere pre hodvábne jemnú pleť

Hydratačné sprchovacie mydlo ZIAJA Cashmere jemne a účinne umýva pokožku, bez toho aby ju vysúšalo. Vytvára bohatú krémovú penu, ktorá zanechá vašu pokožku čistú, mäkkú a jemnú na dotyk. Navyše ju prevonia jemne zmyselnou, púdrovo sladkou vôňou, v ktorej nájdete stopy oleja ylang-ylang, pižma, vanilky a cédrového dreva. Vďakaobsiahnutým proteínom kašmíru a glycerínu pleť dokonale hydratuje, zmäkčí a vyhladí. Vhodné je ako na sprchovanie, tak aj ako pena do kúpeľa. Relaxujte a zároveň doprajte pokožke luxusnú starostlivosť kašmíru.

Aktívne látky:
Proteíny kašmíru – priehľadná, jantárová kvapalina, tvoria ju keratínové proteíny (získané enzymatickou hydrolýzou keratínu) a aminokyseliny s vysokou molekulovou hmotnosťou, zjemňujú a vyhladzujú pokožku aj vlasy, vytvárajú ochrannú vrstvu, ktorá udržuje rovnováhu hydrolipidov
Glycerín – hydratuje azmäkčuje kožu, chráni kožnú bariéru

Spôsob použitia:
Na umývanie používajte malé množstvo mydla. Naneste na vlhkú pokožku tela a jemným masírovaním vytvorte bohatú penu. Po umytí pokožku dôkladne opláchnite. Mydlo je vhodné na každodennú starostlivosť. Môžete ho použiť aj ako penu do kúpeľa.

Typ pleti:
Všetky typy pokožky

Zloženie:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaín, Glycol Distearate, Laureth-4, Glycerín, polyquaternium-10, Hydrolyzed Keratín, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Parfum (Fragrance), Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Citric Acid, CI 17200 (D & CRed No. 33)

Telové mlieko ZIAJA Cashmere zaistí pokožke intenzívnu výživu a hydratáciu

Telové mlieko ZIAJA Cashmere poskytne každej pokožke, vrátane suchej, intenzívnu starostlivosť, výživu a hydratáciu. Jeho účinná, na živiny bohatá receptúra odstráni napätie a drsnosť vysušenej pokožky, premastí ju, vyhladí a obnoví jej ochrannú bariéru. Vďaka ľahkej konzistencii sa rýchlo vstrebe do pokožky azanechá ju hodvábne hebkú, pružnú a vláčnu. Ak sa vám pleť často vysušuje a stráca svoju prirodzenú pružnosť, doprajte jej výnimočnú starostlivosť telového mlieka Kašmír.

Aktívne látky:
Proteíny kašmíru – priehľadná, jantárová kvapalina, tvoria ju keratínové proteíny (získané enzymatickou hydrolýzou keratínu) a aminokyseliny s vysokou molekulovou hmotnosťou, zjemňujú a vyhladzujú pokožku aj vlasy, vytvárajú ochrannú vrstvu, ktorá udržuje rovnováhu hydrolipidov
Bambucké maslo – intenzívnepremasťuje a hydratuje pokožku, má regeneračné a antioxidačné účinky

Spôsob použitia:
Telové mlieko naneste na čistú pokožku a jemne vmasírujte. Ideálne je použitie po sprchovaní alebo po kúpeli, aby došlo k optimálnemu využitiu účinných látok. Mlieko je vhodné na každodenné použitie.

Typ pokožky:
Všetky typy pokožky, suchá pleť bez pružnosti

Zloženie:
Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glycerín, Izopropyl palmitate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, cetearyl Alcohol, Dimethicone, Elaeis guineensis (Palm) Oil, Propylene Glycol, Steareth-2, Panthenol, Hydrolyzed Keratín, Sodium acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer,Isohexadecane, Polysorbate 80, Metylparabén, DMDM Hydantoín, Parfum (Fragrance), Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Citronellol, Citric Acid

Darčeková sada obsahuje:
1× krémové sprchovacie mydlo ZIAJA Kašmír (500 ml)
1× vyživujúce telové mlieko ZIAJA Kašmír (400 ml)

Zloženie

KRÉMOVÉ SPRCHOVÝ GEL: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Laureth-4, Glycerin, Hydrolyzed Keratin, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Linalool, Citric Acid, CI 17200 (D&C Red No. 33). TĚLOVÉ MLÉKO: Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glycerin, Isopropyl Palmitate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Propylene Glycol, Steareth-2, Panthenol, Hydrolyzed Keratin, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Citronellol, Citric Acid.

Parametre a špecifikácia

Objem
900 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Sprchový gél, Telové mlieko Hotovo!

Objem

Objem
900 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Sprchový gél, Telové mlieko Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZIAJA Kašmírové proteíny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZIAJA Kašmírové proteiny 900 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZIAJA Ajándékcsomag Kasmír protein szett 900 ml.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií