Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Beautyrelax Fraxlift Prestige

Zobraziť katalóg
Beautyrelax Fraxlift Prestige
Masážny prístroj – na tvár elektrostimulátor, aj na redukciu vrások, omladenie pleti, vibračná masáž, infračervené svetlo, príkon 5 W, na akumulátor, napájanie cez USB kábel
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BEAMP757 Produktové číslo:  BR-1360
Beautyrelax Fraxlift Prestige 115,90 € Momentálne nedostupné

Beautyrelax Fraxlift Prestige

Masážny prístroj BeautyRelax Fraxlift Prestige ponúka profesionálne ošetrenie pleti v pohodlí domova. Základom je využitie multipolárnej rádiofrekvencie pomocou 36 elektród, ktoré ošetria kompletne celú plochu tváre. Ďalšou metódou je EMS zaisťujúca prenos jemných elektrických impulzov. Táto technológia je založená na preniknutí pulzov až ku kolagénnym a elastickým vláknam, kde dochádza k ich stimulácii. Výsledkom je pružná a mladistvo vyzerajúca pleť. BeautyRelax Fraxlift Prestige má aplikačnú hlavicu s kontaktnými pinmi generujúcimi elektrický prúd pre lokálne pôsobenie na vybrané partie pleti, čím sa opäť stimulujú kolagénne a elastické vlákna. Nabíjanie prístroja zaisťuje USB kábel, ktorý je súčasťou balenia.

Kľúčové vlastnosti masážneho prístroja BeautyRelax Fraxlift Prestige

  • Masážny prístroj BeautyRelax Fraxlift Prestige ponúka profesionálne ošetrenie pleti v pohodlí domova
  • Využíva multipolárnu rádiofrekvenciu pomocou 36 elektród
  • Ošetrí kompletne celú plochu tváre
  • Metóda EMS zaisťuje prenos jemných elektrických impulzov
  • Je založená na preniknutí pulzov až ku kolagénovým a elastickým vláknam
  • Výsledkom je pružná a mladistvo vyzerajúca pleť
  • Obsahuje aplikačnú hlavicu s kontaktnými pinmi generujúcimi elektrický prúd
  • Stimuluje kolagénne a elastické vlákna
  • Je vybavený červeným svetlom aktivujúcim v bunkách fotoreceptory
  • Zabraňuje tvorbe nežiaduceho pigmentu
  • Napomáha lepšiemu obehu krvi v podkožnom tkanive
  • Nabíjanie prístroja zaisťuje USB kábel

Elektrický masážny prístroj BeautyRelax Fraxlift Prestige s revolučnou anti-age technológiou

Ošetrenie pleti frakčnou multipolárnou rádiofrekvenciou (FMR) predstavuje úplnú špičku v oblasti neinvazívneho liftingu pleti. Najúčinnejšia technológia na omladenie pleti bez podstúpenia chirurgického zákroku. Elektrický masážny prístroj BeautyRelax Fraxlift Prestige je určený pre náročných klientov, ktorí sa uspokoja len s tým najlepším. Starajte sa o svoju pleť na profesionálnej úrovni!


BeautyRelax Fraxlift Prestige ponúka 36 kontaktných pinov v maticovom usporiadaní DOT-MATRIX

Myšlienka prenášať rádiofrekvenčnú energiu do pleti z viacerých zdrojov (pinov) zrazu predstavovala z technologického hľadiska obrovskú výzvu. Aby multipolárna rádiofrekvencia fungovala správnym spôsobom, musí pracovať s neuveriteľnou presnosťou kontinuálneho dávkovania výkonu a frekvencie. Prístroj BeautyRelax Fraxlift Prestige disponuje unikátnou multifunkčnou aplikačnou hlavicou, ktorá nemá s prístrojmi podobného typu porovnanie. Konštrukcia aplikačnej hlavice je výsledkom dlhoročného vývoja, počas ktorého sa hľadal optimálny kompromis medzi použitými materiálmi a finálnym vyhotovením. Veľká časť elektronických komponentov musela byť pre masážny prístroj BeautyRelax Fraxlift Prestige s technológiou FMR úplne novo vyvinutá.

Masážny stroj BeautyRelax Fraxlift Prestige využíva futuristickú technológiu FMR

Frakčná multipolárna rádiofrekvencia ponúka v otázke prístupu k unavenej a povädnutej pleti celý rad výhod. Vysoká miera efektivity je dôvodom, prečo sa rovnaká technológia používa v moderných estetických a kozmetických salónoch. Zamerajte sa v nasledujúcom vizuáli na detail aplikačnej hlavice. Masážny stroj BeautyRelax Fraxlift Prestige má rovnaký koncept technického vyhotovenia s profesionálnymi prístrojmi. Značka BeautyRelax vám teraz exkluzívne prináša futuristickú technológiu zmenšenú do prístroja na osobné použitie pri zachovaní rovnakého výkonu!

Pozrie sa na problematiku zníženej tvorby kolagénu

Starnutím dochádza prirodzene k potlačeniu produkcie kolagénu a následnému zníženiu pružnosti pleti. Čas naspäť ale bohužiaľ nevrátime. Využitím vhodne zvolenej technológie však môžete eliminovať negatívne dôsledky jeho pôsobenia. Na estetické ošetrenie prístrojom BeautyRelax Fraxlift Prestige nie je nikdy neskoro! Technológia BeautyRelax Fraxlift Prestige prebudí ospalé kolagénne a elastické vlákna späť k životu. Iba vhodné prístrojové anti-age ošetrenie je možné považovať za skutočne funkčné!

Aplikačná hlavica pre perfektné výsledky

Kozmetický prístroj BeautyRelax Fraxlift Prestige v sebe koncentruje tie najlepšie technológie. Drvivú väčšinu práce pre pevnejšiu a pružnejšiu pleť „odpracuje“ frakčná multipolárna rádiofrekvencia. Pri dlhodobom používaní prístroja BeautyRelax Fraxlift Prestige rozhodne oceníte ďalšie funkcie, s ktorými sa môžete zamerať na stimuláciu tvárových svalov, zlepšenie cirkulácie krvi alebo potlačenie tvorby pigmentu. Medzi ďalšie funkcie patrí EMS elektrická pulzná terapia, mikroprúd a červené svetlo. Masážny prístroj BeautyRelax Fraxlift Prestige vám ponúka iba to, čo naozaj funguje!


Hlavica BeautyRelax Fraxlift Prestige prispôsobená na ošetrenie tváre, krku a dekoltu

Prístroj BeautyRelax Fraxlift Prestige je ako stvorený pre všetkých so zrelou pleťou. Podrobný návod na obsluhu vás prevedie všetkými krokmi ošetrenia pleti. Technologické pozadie jednotlivých funkcií prístroja BeautyRelax Fraxlift Prestige je pomerne zložité a vysoko sofistikované. Dizajnové vyhotovenie prístroja BeautyRelax Fraxlift Prestige vás milo poteší. Ponúkne vám jednoduchý ovládací panel a perfektne prispôsobenú veľkosť aplikačnej hlavice. Pri použití prístroja BeautyRelax Fraxlift Prestige sa tak môžete ľahko zamerať aj na ťažko dostupné miesta s nepravidelnými záhybmi. Aplikačnú hlavicu udržíte vždy v plnom kontakte s pleťou.


Prístroj BeautyRelax Fraxlift Prestige je ideálny na čelo, vrásky okolo očí a vrásky okolo kútikov úst a tváre

Samotné ošetrenie prístrojom BeautyRelax Fraxlift Prestige je úplne jednoduché a intuitívne. Prebieha „pečiatkovaním“ tváre. Vďaka tomu môžete ošetriť kompletne celú tvár bez vynechania voľných medzier. Pri ošetrení s masážnym prístrojom BeautyRelax Fraxlift Prestige budete postupovať tak, že aplikačnú hlavicu pridržíte na pleti v dĺžke 1 až 2 sekúnd. Kúsok sa posuniete a aplikačnú hlavicu znovu priložíte k pleti. Tento proces opakujete na plné pokrytie vami vybranej plochy. Prístroj sa aktivuje automaticky pri kontakte aplikačnej hlavice s pleťou. Použitie začnete na najnižšej nastavenej hodnote výkonu. Výkon môžete upraviť vždy podľa vlastného pocitu. Ošetrenie pleti by nikdy nemalo byť neznesiteľne bolestivé. Podľa toho následne prispôsobíte dĺžku kontaktu aplikátora s pleťou. Akceptovateľné je iba jemné mravčenie až ľahké uštipnutie. Každá časť tváre by nemala byť ošetrená pri jednom použití viac ako dvakrát.


BeautyRelax Fraxlift Prestig s ľahkým ovládaním

Prístroj BeautyRelax Fraxlift Prestige nemá žiadny grafický displej. Všetko zvládnete nastaviť pomocou 3 tlačidiel. 

1. Tlačidlo L (LEVEL) pre nastavenie úrovne výkonu prístroja L (nízka) M (stredná) H (vysoká)

2. Tlačidlo ON/OFF (zapnutie/vypnutie prístroja)

3. Tlačidlo M (MODE) na prepínanie medzi jednotlivými technológiami ošetrenia pleti RF – frakčná multipolárna rádiofrekvencia, MC – mikroprúd, EMS – pôsobenie elektrických pulzov (poznámka: červené svetlo je zapnuté vždy automaticky).




Parametre a špecifikácia

Porovnať

Použitie

Použitie na
Tvár Hotovo!

Určenie

Určenie
Omladenie pleti, Redukcia vrások Hotovo!

Typ masáže

Druh masáže
Vibračná masáž Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
5 W Hotovo!
Funkcie
Infračervené svetlo Hotovo!

Umiestnenie

Umiestnenie
Na doma Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Akumulátor, Cez USB kábel Hotovo!

Vlastnosti

Použitie
Uvoľnenie bolesti, Formovanie postavy Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Môže sa používať keď mám zubné implantáty? Alebo aspoň okolo nich?

Je potrebné natrieť tvár vodivym gélom? A tiež "uzemnenie" tak ako pri RF tela v salónoch?

Diskusia a poradňa k Beautyrelax Fraxlift Prestige
Príslušenstvo pre Beautyrelax Fraxlift Prestige Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beautyrelax Fraxlift Prestige. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beautyrelax Fraxlift Prestige.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií