Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AP+ plus nový vizuál

BeautyRElax Kineticforce

Zobraziť katalóg
BeautyRElax Kineticforce
Masážna pištoľ – počet hlavíc: 6, počet rýchlostí: 20, výdrž batérie 4 h, hmotnosť 2400g
Kód:  BEAMP245 Produktové číslo:  BR-2000

BeautyRElax Kineticforce

Doprajte svojmu telu blahodarnú regeneráciu, ktorú si zaslúži a zrelaxujte sa pomocou masážnej pištole BeautyRelax Kineticforce. Ak cítite nepríjemný stres a duševné napätie či potrebujete uľaviť stuhnutým svalom, je tento masážny prístroj určený priamo pre vás. Masážna pištoľ je navrhnutá v spolupráci s profesionálnymi terapeutmi, čo zaručuje vysokú kvalitu prístroja a jeho maximálnu účinnosť. Vďaka 6 vymeniteľným hlaviciam a 20 úrovniam masážnych rýchlostí si každý používateľ príde na svoje. Úľava je okamžitá, a okrem toho pravidelné používanie BeautyRelax Kineticforce zlepšuje krvný obeh, odbúrava dlhodobú únavu či zmierňuje opuchy v oblasti končatín.

Kľúčové vlastnosti masážnej pištole BeautyRelax Kineticforce

  • Inovatívny masážny prístroj na efektívnu rehabilitáciu a regeneráciu tela
  • Navrhnutý za pomoci profesionálnych fyzioterapeutov pre maximálnu účinnosť
  • BeautyRelax Kineticforce ihneď uvoľní stuhnuté svaly po celom tele
  • Odbúrava stres, duševné napätie a dlhodobú únavu
  • Masážna pištoľ lokálne zlepšuje krvný obeh a zmierňuje opuchy v oblasti končatín
  • Ponúka univerzálne využitie vďaka 6 vymeniteľným hlaviciam a 20 úrovniam rýchlosti masírovania
  • Nízka hlučnosť prístroja a dlhá výdrž používania na jedno nabitie

Skvele sa prispôsobí vašim potrebám

Rehabilitácia a regenerácia vášho tela nikdy nebola jednoduchšia. Masážna pištoľ BeautyRelax Kineticforce otvára dvere úplne revolučnému a inovatívnemu riešeniu efektívne domácej starostlivosti o vaše telo. Prístroj funguje na princípe prenosu kinetickej energie rovno k stuhnutým svalom. Vďaka širokému výberu vymeniteľných hlavíc a úprave intenzity masírovania možno pištoľ využívať tak, aby účinky spĺňali priamo vaše špecifické potreby. Tomu zodpovedá aj rôznorodé tvarovanie hlavíc, ktoré je prispôsobené na všetky svaly vášho tela. Pohodlne ho teda môžete využiť na brucho, chrbát a končatiny. Nespornou výhodou BeautyRelax Kineticforce je tiež nízka hlučnosť prístroja a dlhá výdrž batérie, kedy na jedno nabitie vydrží až 4 hodiny.

Parametre a špecifikácia

Batéria

Typ batérií
Li-ion dobíjacia Hotovo!
Počet batérií
1 ks Hotovo!

Typ

Typ
Masážna pištoľ Hotovo!

Použitie

Použitie na
Brucho, Zadok, Krk, Chrbát, Paže, Stehná, Prsné svaly Hotovo!

Umiestnenie

Umiestnenie
Na doma Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Na batérie Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Nastavenie intenzity Hotovo!

Funkcie

Počet hlavíc
6 Hotovo!
Počet rýchlostí
20 Hotovo!

Vlastnosti

Výdrž
0 h Hotovo!
Hmotnosť
2 400 g Hotovo!

Balenie

Obsah balenia
nabíjacia stanica Hotovo!

Batéria a nabíjanie

Kapacita batérie
2 400 mAh Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prajem, predvčerom som si prevzal tento prístroj a dobíjal som ho podľa návodu 6 hodín. Prístroj prestal fungovať počas používania pri 60%-tách (potom sa už nedal vôbec zapnúť)??. Opäť som ho teda nabil a počas používania ho zas vyplo pri pri 50%-tách. Prístroj po úplnom nabití fungoval s prestávkami cca 1 hodinu, čo je ďaleko od prezentovaných 4–och hodín. Neviem či niečo robím zle alebo je to vadný kus. Je možné ho vymeniť za nejaký spoľahlivejší model? Kľudne aj drahší... Ďakujem za odpoveď.

Zdravím, rád by som sa opýtal na hmotnosť masážnej pištole. Viem, že otázka tu už bola raz položená, ale odpoveď naňu bola neurčitá a nejasná. Dopredu ďakujem za odpoveď

Dobry den, pristroj mame 2 tydny cca a nelze dobit. Nedobije se ani pres noc, uplne mrtvy. Je nejaky specificky postup prosim?

Dobrý den, je nabíječka součástí balení?

Dobrý den, je nabíječka součástí balení?

Dobrý den, hmotnost 2,4 kg zahrnuje celé balení nebo rozbalenou pistoli? Kolik kg případně váží pistole s jedním nástavcem? Díky za info.

kolik ma impulzu za minutu?

Diskusia a poradňa k BeautyRElax Kineticforce
Príslušenstvo pre BeautyRElax Kineticforce Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeautyRelax Kineticforce. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRElax Kineticforce. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRElax Kineticforce. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeautyRelax Kineticforce.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií