Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

BeautyRelax Peelmax

Zobraziť katalóg
BeautyRelax Peelmax
3,6 10 hodnotení
Vákuový čistič pórov – vhodný tiež na omladenie pleti, redukciu vrások, s displejom, s LED indikátorom nabíjania, s možnosťou nastavenia intenzity, 5 režimov, materiál tela plast, 4 nadstavce, nabíjací kábel, návod súčasťou balenia, akumulátorové napájanie, rozmery 170 × 48 × 48 mm (V׊×H), hmotnosť 150 g
59,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SANCS265 Produktové číslo:  BR-1080D
BeautyRelax Peelmax 59,90 € Momentálne nedostupné

BeautyRelax Peelmax

Vákuový čistič pórov BeautyRelax Peelmax ponúka profesionálny spôsob ošetrenia pleti z pohodlia vášho domova. Metóda diamantovej mikrodermabrázie pracuje na princípe veľmi jemného mechanického peelingu pomocou aplikačných koncoviek, ktoré sú pokryté diamantovou drťou rôznej hrubosti. Tie obrusujú vrchnú vrstvu kože, pleť čistia a oživujú ju. V druhom kroku dochádza k odstráneniu odumretého rezídua kožných buniek, a to pomocou vákuového sania. Aplikáciou sa zlepšuje prekrvenie kože, dochádza k stimulácii kolagénnych a elastických vlákien. Výsledkom je potom hladšia a svieža pleť aj lepší tonus.

Vákuový čistič pórov BeautyRelax Peelmax a kľúčové vlastnosti 

  • Čistiaca súprava na profesionálne ošetrenie pleti
  • S metódou diamantovej mikrodermabrázie
  • V prvom kroku je obrusovaná vrchná vrstva kože
  • V druhom kroku sú odstránené odumreté rezíduá kožných buniek
  • Dochádza k stimulácii kolagénnych a elastických vlákien
  • Výrazne sa zjemňujú povrchové pigmentové škvrny a póry a hypertrofické jazvy
  • Prístroj priaznivo ovplyvňuje jemné vrásky a strie
  • Spomaľuje sa starnutie pokožky
  • Vákuový čistič pórov BeautyRelax Peelmax pre krásnu a hladkú pleť
  • Neinvazívna a úplne bezbolestná aplikácia
  • Prístroj s 5 úrovňami intenzity vákuového sania
  • Podsvietený LCD displej
  • Súčasťou balenia 4 aplikátory na ošetrenie pleti
  • Farebné vyhotovenie: biele

Vákuový čistič pleti BeautyRelax Peelmax ako šetrná sila pre vašu pleť

Vákuový čistič pleti BeautyRelax Peelmax je perfektný nástroj na každodennú starostlivosť o pokožku. Vďaka vymeniteľným aplikátorom predstavuje univerzálne použitie. Pleť bude čistá a dokonale hladká ako z vášho obľúbeného kozmetického salónu.  Extrémne vysoký výkon s maximálnou šetrnosťou k vašej pleti.

Trápi vás niektorý z týchto problémov?

Pleť pôsobí unaveným dojem? Póry kože sú hrubšie ako obvykle? Pleť nie je farebne zjednotená? Dochádza k výskytu pigmentových škvrniek? Pleť nie je dostatočne pružná? Pokiaľ ste na niektorú z otázok odpovedali ÁNO, vyskúšajte vákuový čistič pleti BeautyRelax Peelmax.

Pravidelným používaním BeautyRelax Peelmax môžete postupne obmedziť používanie make-upu

Túžite po krásne vyzerajúcej a zdravej pleti? Dokonale hladkej pleti bez nečistôt bežnými kozmetickými prípravkami nedocielite. Aj keď sa vám môže zdať, že je vaša pleť perfektne čistá, zväčšenie pod mikroskopom vám ukáže drobné čiastočky nečistôt a výskyt kožných rezíduí. Pravidelným používaním BeautyRelax Peelmax môžete postupne obmedziť používanie make-upu.

Neinvazívna a úplne bezbolestná aplikácia

Vákuový čistič pórov BeautyRelax Peelmax využíva technológiu všetkých moderných kozmetických salónov. Ošetrenie pleti spočíva v dvoch fázach, ktoré sú úplne bezbolestné. Aplikačná korunka prístroja BeautyRelax Peelmax obrusuje vrchnú vrstvičku pokožky. Odumreté kožné rezíduá sú jemným, ale úplne účinným spôsobom obrúsené. Vákuovým saním sú všetky nečistoty z pleti dôkladne odstránené. Pravidelným používaním kozmetického prístroja BeautyRelax Peelmax docielite profesionálne ošetrenie pleti v domácich podmienkach.

93 % žien pociťuje hladšiu pokožku na dotyk s pravidelným používaním BeautyRelax Peelmax

Používateľky vákuového čističa pleti BeautyRelax Peelmax na diamantovú abráziu majú jasno. Pri opakovanom používaní dosahujú úplne skvelé výsledky. Napríklad 93 % žien pociťuje, že ich pokožka je už na prvý dotyk hladšia a bez nerovností. 93 % žien pociťuje, že je ich pleť pevnejšia a postupne došlo k zmierneniu lokálnych opuchov pleti. A 89 % žien pociťuje, že sa výrazne zvýšila elasticita pleti. 91 % žien pociťuje, že ich pleť pôsobí mladistvým a sviežim dojmom.

Vákuový čistič pleti BeautyRelax Peelmax – dôkladná hĺbková abrázia v dvoch fázach ošetrenia

Vákuový čistič pleti BeautyRelax Peelmax využíva 2 fázy ošetrenia. Aplikačná hlavica s abrazívnou korunkou dokonale obrúsi vrchnú vrstvu pleti. Odumreté kožné bunky, zvyšky make-upu, zrohovatené časti pokožky sú mechanicky účinne odstránené. V 2 fáze sú nežiaduce nečistoty nasaté pomocou intenzívnej vákuovej technológie. Pôsobenie vákua umožní mierne nasatie aplikátora, čo umožňuje efektívnejšie obrúsenie pleti.

Abrazívna korunka kozmetického prístroja BeautyRelax Peelmax na špičkovej úrovni

Kozmetický prístroj BeautyRelax Peelmax sa pýši veľmi kvalitnou abrazívnou korunkou, ktorá vám zaistí perfektnú kvalitu. Celý rad obdobných prístrojov na trhu ponúka veľmi nízku kvalitu spracovania abrazívnej korunky. Rovnako tak dosahujú veľmi nízky výkon vákuového nasávania. Pre dokonalý efekt čistenia pleti je zásadný vysoký stupeň hrubosti abrazívnej korunky a veľký výkon podtlaku. V opačnom prípade rozhodne nejde o technológiu diamantovej mikrodermabrázie pleti a nemožno v žiadnom prípade docieliť hĺbkové čistenie pleti. Kozmetický prístroj BeautyRelax Peelmax používa rovnako kvalitnú abrazívnu korunku a hodnoty podtlaku, ako profesionálne prístroje používané v kozmetických salónoch.

V balení kozmetického prístroja BeautyRelax Peelmax nájdete 4 vymeniteľné aplikátory

Súčasťou balenia kozmetického prístroja BeautyRelax Peelmax sú 4 vymeniteľné aplikátory, ktoré vám zaistia komplexné ošetrenie pleti na profesionálnej úrovni.

(1) Abrazívna korunka s hrubým povrchom

(2) Intenzívne čistenie pórov od nečistôt a čiernych bodiek

(3) Vákuový lifting tváre

(4) Zmäkčenie vrások a vyhladenie nerovností

Optimálne nastavenie podtlaku podľa potrieb každého používateľa

Kozmetický prístroj BeautyRelax Peelmax disponuje funkciou intenzity nasávania. Každý z nás má totiž rôznu citlivosť pleti. Navyše sú partie, kde je pokožka pleti hrubšia a naopak veľmi tenká. Vďaka možnosti nastavenia sily vákuového nasávania, môžete veľmi šetrne ošetriť nielen celú tvár, ale aj dekolt alebo vybrané časti končatín.

Ošetrenie pleti s kozmetickým prístrojom BeautyRelax Peelmax zaberie len pár minút

Ošetrenie pleti diamantovou abráziou je neinvazívna, bezbolestná a časovo nenáročná metóda. Súčasné obdobie je pre našu pleť veľmi nepriaznivé, pretože ju ovplyvňuje hneď niekoľko faktorov. Nepravidelný spánkový režim, nevyvážená strava, zvýšená miera stresu, diéty či zlá kvalita ovzdušia. Celý rad kožných defektov, s ktorými môžete dlhodobo bojovať, má rovnakého menovateľa. Pravidelná rutinná starostlivosť o pleť. Vákuový čistič pórov BeautyRelax Peelmax dosahuje skvelý výkon a je cenovo veľmi dostupný. S modelom BeautyRelax Peelmax poskytnete vašej pleti skutočne účinnú starostlivosť ako z vášho obľúbeného kozmetického salónu.

Vákuový čistič pórov BeautyRelax Peelmax kombinuje hneď niekoľko vymeniteľných aplikátorov

Súčasťou BeautyRelax Peelmax je niekoľko vymeniteľných aplikátorov a nastavenie intenzity vákuového nasávania. Môžete si tak dopriať príjemnú mechanickú masáž pleti. Dlhodobé používanie slúži ako prevencia proti tvorbe nepríjemných čiernych bodiek. Aplikátor kozmetického prístroja BeautyRelax Peelmax s hrubou korunkou zaistí hĺbkový peeling pleti. Vaše póry budú uvoľnené a v dlhodobom časovom horizonte môžete potlačiť výskyt aknóznej pleti. Lokálne podporíte krvný obeh a dokonca zmiernite opuchy. Odumreté kožné bunky a nečistoty môžete odstrániť nielen z tváre, ale aj z dekoltu alebo končatín. Dôležité je však vybrať si ten správny aplikátor, aby ste dosiahli správnu intenzitu nasávania a elimináciu drobných mimických vrások.

Vákuový čistič pleti BeautyRelax Peelmax s modro podsvieteným LCD displejom

Vákuový čistič pleti BeautyRelax Peelmax disponuje prehľadným a podsvieteným LCD displejom, na ktorom sa zobrazuje stav batérie a stupne sily vákuového sania.

Popis kozmetického prístroja BeautyRelax Peelmax

(1) Aplikačná hlavica

(2) Podsvietený LCD displej

(3) Intenzita vákuového sania zníženie (-) a zvýšenie (+)

(4) Tlačidlo ON/OFF

(5) Vstup pre USB kábel



Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ napájania
Akumulátorové Hotovo!
Typ
Vákuový čistič Hotovo!
Technológia
Vákuová Hotovo!
Určenie
Čistenie pleti, Omladenie pleti, Redukcia vrások Hotovo!
Vlastnosti
Indikátor nabíjania LED, Displej, Nastavenie intenzity Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Akumulátorové Hotovo!

Typ

Typ
Vákuový čistič Hotovo!

Technológia

Technológia
Vákuová Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Omladenie pleti, Redukcia vrások Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Indikátor nabíjania LED, Displej, Nastavenie intenzity Hotovo!
Počet režimov
5 Hotovo!

Materiál

Materiál tela
Plast Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Návod, Nadstavce, Nabíjací kábel Hotovo!
Počet nadstavcov
4 ks Hotovo!

Rozmery

Výška
170 mm Hotovo!
Šírka
48 mm Hotovo!
Hĺbka
48 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
150 g Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Omladenie pleti, Redukcia vrások Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Obsahuje produkt už filter pri zakúpení. Alebo treba dokupit

dobrý den, jak často se filtr musí měnit? děkuji

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, dá sa u Vás dokúpiť filtre do tohto prístroja? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň koľko filtrov obsahuje tento čistič?

Dobrý den, dají se u vás sehnat náhradní filtry ? Děkuji, Konečná

Diskusia a poradňa k BeautyRelax Peelmax
Príslušenstvo pre BeautyRelax Peelmax Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeautyRelax Peelmax. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax Peelmax. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax Peelmax. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeautyRelax Peelmax.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií