Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BEDO Ajax Sada Moja domácnosť čierny

Zobraziť katalóg
BEDO Ajax Sada Moja domácnosť čierny
Alarm domový, pripojenie: GSM a Ethernet, detekcia pohybu, hlasitosť signalizácie 105 dB(A), aplikácia v slovenčine a v angličtine pre Android a iOS
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  Bdo_m20v_002 Produktové číslo:  P168 Stránky výrobcu
BEDO Ajax Sada Moja domácnosť čierny 658,82 € Momentálne nedostupné

BEDO Ajax Sada Moja domácnosť čierny

Inteligentné zabezpečenie vášho domova pomocou setu BEDO Ajax Moja Domácnosť

Bezpečnostný set BEDO Ajax StarterKit spoľahlivo ochráni vašu domácnosť pred vlámaním, požiarom alebo zaplavením vodou. Jednotlivé komponenty na prvý pohľad zaujmú elegantným dizajnom a prvotriednou používateľskou prívetivosťou vďaka inteligentnej aplikácii Ajax, s ktorou systém ľahko a rýchlo nakonfigurujete. Sada zahŕňa AJAX HUB 2, AJAX MotionProtect, AJAX DoorProtect, AJAX SpaceControl. Samozrejme máte možnosť dokúpiť aj ďalšie komponenty.


Kľúčové vlastnosti bezpečnostného setu BEDO Ajax Moja Domácnosť, čierne vyhotovenie

  • BEDO Ajax StarterKit ochráni majetok pred vlámaním aj živelnou pohromou
  • Bezpečnostný set zahŕňa centrálnu riadiacu jednotku, detektor otvorenia okien alebo dverí, 2× bezdrôtové čidlo pohybu, ovládaciu kľúčenku a domácu sirénu
  • BEDO Ajax Hub 2 s GSM alebo Ethernet pripojením
  • Komunikačný protokol Jeweller (prenos signálu až na vzdialenosť 2 000 m)
  • Inteligentná aplikácia BEDO Ajax pre jednoduchú konfiguráciu a prehľad o systéme z pohodlia smartfónu
  • Vysoká úroveň zabezpečenia podľa normy ČSN EN 50131
  • Všetky zariadenia setu sú dodávané s batériami
  • Podpora platforiem Android a iOS s aktualizáciami softvéru zdarma

Základná sada pre zabezpečenie domácnosti

Súčasťou sady BEDO Ajax Moja Domácnosť je detektor otvorenia dverí a okien, detektor pohybu a kľúčenka s diaľkovým ovládaním BEDO Ajax SpaceControl. Systém sa dá rozšíriť o ďalšie komponenty ako sú napr. rôzne alarmy, detektor ohňa, detektor úniku vody, klávesnica pre zabezpečenie systému atď. Všetky komponenty disponujú 2. stupňom zabezpečenia podľa STN EN 50131 a ponúkajú teda vyššiu úroveň zabezpečenia.

BEDO Ajax Moja Domácnosť

BEDO Ajax Hub 2

Centrálna jednotka poplašného zabezpečovacieho systému BEDO Ajax disponuje GSM a Ethernet pripojením so zdieľaným prístupom až pre 50 používateľov a s maximálnym počtom 100 pripojených zariadení. Komunikačný protokol Jeweller umožňuje spojenie komponentov s BEDO Ajax Hub 2 na vzdialenosť až 2 000 m, vďaka čomu prekoná štandardné technológie WiFi a ZigBee.

BEDO Ajax Moja Domácnosť

2× BEDO Ajax MotionProtect

Inteligentný PIR detektor BEDO Ajax MotionProtect spoľahlivo zachytí pohyb v miestnosti na vzdialenosť až 12 metrov. Vďaka pokročilému algoritmu SmartDetect ignoruje pohyb domácich maznáčikov, prievan a ďalšie príčiny falošných poplachov. Citlivosť detekcie je možné nastaviť v 3 úrovniach. Súčasťou balenia sú rovno dva pohybové senzory.

Ajax DoorProtect

BEDO Ajax DoorProtect

Detektor je vybavený miniatúrnymi high-end senzormi a bezdrôtovou komunikáciou, vďaka ktorej umožňuje zabezpečenie okien a dverí na niekoľkých podlažiach budovy. Kryt detektora je navyše chránený proti sabotáži a disponuje spoľahlivým jazýčkovým kontaktom s viac ako 1 000 000 spínacích cyklov bez zlyhania.

BEDO Ajax Moja Domácnosť

BEDO Ajax SpaceControl

Kľúčenka s diaľkovým ovládaním BEDO Ajax SpaceControl umožňuje jednoduché ovládanie zabezpečovacieho systému jednoduchým stlačením tlačidla. V krízovej situácii je možné diskrétne spustiť tichý poplach tiesňovým tlačidlom. K dispozícii je tiež indikácia stavu systému pomocou červenej a zelenej LED diódy.

BEDO Ajax Moja Domácnosť

BEDO Ajax HomeSiren

Akonáhle zlodej prekoná prvú vrstvu zabezpečenia - napríklad vchodové dvere, tak vďaka senzoru DoorProtect sa okamžite hlasno rozoznie alarm z bezdrôtovej sirény. Nepozvaný návštevník sa dá rýchlo na ústup.

Vzdialený prístup a konfigurácia cez inteligentnú aplikáciu BEDO Ajax

Inteligentná aplikácia BEDO Ajax bola vyvinutá nielen na jednoduchú konfiguráciu všetkých zariadení bezpečnostného setu, ale aj pre pohodlné ovládanie všetkých funkcií a možností jednotlivých zariadení. Aplikácia je dostupná na platformách Android, iOS, Windows 7 (a vyššie) a MacOS.

Prepojenie s mobilnou aplikáciou

Bezpečný domov na dosah ruky

Prepojením zariadenia BEDO Ajax s mobilnou aplikáciou môžete prijímať okamžité notifikácie pri detekcii nebezpečenstva, aktivovať video verifikáciu IP kamerami, zobrazovať detailné informácie o stave systému či získavať pravidelné aktualizácie zdarma. Vďaka prepracovanému používateľskému rozhraniu je ovládanie aplikácie maximálne pohodlné a intuitívne.

Jednoduchá inštalácia

BEDO Ajax sa ľahko inštaluje

Vďaka unikátnemu držiaku SmartBracket, ktorý pripevníte na stenu alebo strop, je inštalácia komponentov BEDO Ajax maximálne jednoduchá a rýchla. Komponenty sú dodávané s predinštalovanými batériami, vďaka čomu vám ušetria veľa času. Inteligentná aplikácia vám pomocou interaktívneho manuálu pomôže s voľbou vhodného umiestnenia zariadenia.


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine, V maďarčine Hotovo!
Pripojenie
GSM, Ethernet Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine, V maďarčine Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
GSM, Ethernet Hotovo!
Protokol
Jeweller Hotovo!

Typ detekcie

Typ detekcie
pohybu Hotovo!

Signalizácia

Hlasitosť signalizácie
105 dB(A) Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
centrálna jednotka, PIR snímač, Siréna Hotovo!

Počet zariadení

Max. počet zariadení
100 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky smart alarmy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEDO Ajax Sada Moja domácnosť čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ajax Set Moje domácnosti black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ajax Set My Household black.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií