Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BeeWi Bluetooth Smart Plug

Zobraziť katalóg
BeeWi Bluetooth Smart Plug
Zásuvka - inteligentná na vzdialené ovládanie spotrebičov, bezplatná aplikácia BeeWi Smart Pad
Kód:  BWI001 Produktové číslo:  BBP200A1EU

BeeWi Bluetooth Smart Plug

Snívate o inteligentnej domácnosti, kde všetky spotrebiče môžete ovládať jediným pohybom prsta? S inteligentnou zásuvkou BeeWi Smart Plug sa tento sen stane skutočnosťou. Stačí prepojiť zásuvku cez bluetooth rozhranie s vaším mobilným zariadením a všetky nastavenia budete mať na dosah ruky.

Ovládajte spotrebiče jedným prstom

Pomocou inteligentnej aplikácie BeeWi Smart Pad môžete ovládať všetky funkcie zásuvky priamo z vášho telefónu alebo tabletu. Prepojte zásuvku s kúrením a jednoducho regulujte jeho teplotu jednoduchým pohybom prsta na vzdialenosť až 30 metrov. So snímačom pohybu môžete tiež automaticky zapínať a vypínať svetlá, ak senzor zásuvky zaznamená nejakú aktivitu.

vypnuté
BeeWi Bluetooth Smart Plug

Úplná kontrola

Zásuvka umožňuje priame ovládanie pomocou rozhrania bluetooth smart, ktoré má dosah až 30 metrov. K dispozícii sú senzory teploty a vlhkosti s možnosťou zaznamenania ich histórie do mobilnej aplikácie.

vypnuté
BeeWi Bluetooth Smart Plug

Šetrite energiu

So zásuvkou BeeWi Smart Plug navyše ušetríte energiu vďaka možnosti plánovania aktivácie a deaktivácie zapojených spotrebičov.


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:
» Všetko príslušenstvo pre domáce alarmy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeeWi Bluetooth Smart Plug. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeeWi Bluetooth Smart Plug. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeeWi Bluetooth Smart Plug. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeeWi Bluetooth Intelligens Plug.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií