PET PET

BEKO BIE 24301 B + BEKO HISW 64225 S

Zobraziť katalóg
BEKO BIE 24301 B + BEKO HISW 64225 S
Set spotrebičov trouby a plynové desky, TROUBA: A, objem 71l, 6 programů, Display, Gril, ochlazování dvířek, Horní a spodní ohřev, osvětlení, 2x plech a 1x rošt, DESKA: 4 hořáky 1/1.75/1.75/3.3kW, Wok hořák ,litinové rošty, integrované zapalování v knoflíku, bezpečnostní pojistka proti zhasnutí plamene
Kód:  BEKOSE09 Produktové číslo:  2430164225 Stránky výrobcu
BEKO BIE 24301 B + BEKO HISW 64225 S Predaj skončil

BEKO BIE 24301 B + BEKO HISW 64225 S

Cenovo zvýhodnený set spotrebičov značky Beko sa bude dobre vynikať v každej modernej kuchyni. Multifunkčná rúra a stále veľa obľúbená plynová doska tvoria dokonalý komplet pre vaše kulinárske počiny. Za celú dobu pôsobenia na slovenskom trhu si k sebe spoločnosť BEKO naklonila už mnoho užívateľov a presvedčila ich, že jej výrobky má cenu kupovať. Pri vytváraní spotrebičov do domácnosti vsádza nielen na moderný vzhľad, ale aj na kvalitu, variabilitu a ergonomickosť.

Kľúčové vlastnosti

  • 6 programov rúry vrátane grilu
  • Dvojité sklo
  • Otočné ovládanie možno zatlačiť do úrovne prednej plochy panelu
  • Dotykový displej s nastavením jasu
  • Ochladzovanie dvierok
  • Nízka spotreba elektrickej energie
  • Prepracovaný a moderný dizajn
  • Zapaľovanie v gombíku
  • Bezpečnostná poistka plynu
  • 4 varné zóny
  • Wok horák
  • Liatinové rošty
  • Čierne farebné prevedenie

BEKO BIE 24301 B

Elegantné prevedenie multifunkčnej rúry BEKO BIE 24301 B poteší každú gazdinku, čierna farba vstavanej rúry sa hodí do každej modernej kuchyne. Zátlačné ovládanie v kontrastnej striebornej farbe pôsobí spoločne s elektronickým displejom veľmi dekoratívne. Dizajn priamočiarych línií spoluvytvára široké nerezové madlo. Používanie vstavanej rúry je bezpečné a intuitívne, zvládne ho skúsená aj začínajúca kuchárka či kuchár. Manipuláciu navyše uľahčuje chladenie dvierok. Štandardné programové vybavenie zaručuje dokonalú prípravu pokrmu, ktorú môžete priebežne sledovať skleneným okienkom. Vyskúšajte svoje kuchárske umenie s multifunkčnou rúrou!

BEKO HISW 64225 S

Elegancia tejto plynovej varnej dosky je doplnená funkčnosťou v podobe integrovaného zapaľovania v gombíku, 4 varnými zónami o rôznych priemeroch, dvojdielnymi liatinovými roštmi a predným ovládaním. Gombíky sú tak veľmi ľahko prístupné. Dokonalú oporu hrncom vytvárajú veľké a tesne na seba priliehajúce rošty, vďaka ktorým je varenie na doske veľmi pohodlné a bezpečné. Či už používate veľký hrniec či panvicu, riad sedí na roštoch pevne. Tento systém navyše veľmi uľahčí jej čistenie. K dispozícii máte aj moderný Wok horák, ktorý je schopný ušetriť nemalé finančné prostriedky pri príprave potravín. Výrobca tiež myslel na bezpečnosť, a preto tu nájdete aj poistku proti zhasnutiu plameňa. Nemusíte sa nijako obávať prípadného požiaru.

Varné zóny:
Predná ľavá (Wok): 3,3 kW
Zadná ľavá: 1,8 kW
Predná pravá: 1 kW
Zadná pravá: 1,8 kW

Príslušenstvo:
Plech na pečenie 2 ks
Rošt 1 ks

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO BIE 24301 B + BEKO HISW 64225 S
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO BIE 24301 B + BEKO HISW 64225 S.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií