Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BEKO BIM 25302 X + BEKO HIZG 64121 SX

Zobraziť katalóg
BEKO BIM 25302 X + BEKO HIZG 64121 SX
Set rúra a varná doska – RÚRA: en. trieda A, objem 71 l, gril, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev, ventilátor, čierna a nehrdzavejúca oceľ farba, 60 cm× 60 cm× 57 cm (V׊×H) + VARNÁ DOSKA: plynová, počet platničiek: 4, horák wok, liatinové mriežky, poistka horáka, vzhľad: nehrdzavejúca oceľ, povrch: nehrdzavejúca oceľ, pripojenie 220 – 240 V a zemný plyn, 3.9 cm× 58 cm× 51 cm (V׊×H), čierna a nehrdzavejúca oceľ farba
Kód:  BESET006 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO BIM 25302 X + BEKO HIZG 64121 SX

Bez rúry a varnej dosky sa žiadna kuchyňa nezaobíde. S tými správnymi spotrebičmi pre vás bude varenie zábavou, nie povinnosťou. Vstavaná rúra BEKO BIM 25302 X pripraví všetky vaše pokrmy tak, ako ich máte radi. Rad inteligentných funkcií a objem 71 l sú ideálnou kombináciou na pečenie buchiet, mäsa aj zeleniny. Spoločne s plynovou varnou doskou BEKO HIZG 64121 SX rýchlo a pohodlne uvaríte večeru aj nedeľný obed. Zostava spotrebičov Beko tvorí ideálny základ každej kuchyne. Vyhotovenie v čiernej farbe perfektne zapadne do každej modernej kuchyne. Užite si profesionálne výsledky svojho varenia, zatiaľ čo väčšinu práce za vás odvedú špičkové spotrebiče.

Kľúčové vlastnosti spotrebičov BEKO BIM 25302 X + BEKO HIZG 64121 SX

  • Rúra s veľkým množstvom funkcií
  • 3D funkcia pre viacúrovňové pečenie
  • Detský zámok
  • Systém SoftClose
  • Teleskopický výsuv bráni popáleniu pri manipulácii s plechmi
  • Varná doska so 4 plochami
  • Horák pre WOK panvicu
  • Ochrana pred únikom plynu pri zhasnutí plameňa
  • Zapaľovanie v ovládacích gombíkoch

Od rozmrazenia po gril

S veľkým množstvom funkcií je pečenie zábavou. Stačí zvoliť vhodný program a nechať rúru pracovať. Vytiahnite mäso z mrazničky a vložte ho do rúry. Vďaka funkcii pre rozmrazovanie potravín bude príprava pokrmov oveľa rýchlejšia ako pri pomalom rozmŕzaní. Kombinácia horného a dolného ohrevu si poradí s väčšinou jedál a gril vytvorí na mäse chrumkavú kôrku po celom jeho povrchu. Zapnite ventilátor, aby vaša rúra piekla rovnomerne vo všetkých vrstvách. Viacúrovňové pečenie je zaistené vďaka funkcii 3D pečenia, ktoré spustí všetky vykurovacie telesá vrátane ventilátora. S rúrou BEKO BIM 25302 X budete mať pečenie vždy pod kontrolou.

Jednoduchá obsluha aj čistenie

Obsluhu vstavanej rúry Beko zaisťuje prehľadný dotykový displej, pomocou ktorého jednoducho nastavíte časovač na zapnutie alebo vypnutie rúry. Za bezpečnosť vašich detí ručí detský zámok, ktorý nedovolí nechcené spustenie rúry. Dvierka rúry sú osadené trojitým sklom a systém SoftClose sa stará o ich pomalé plynulé zatváranie bez hluku. Rúra Beko je vybavená teleskopickým výsuvom, ktorý uľahčí manipuláciu s plechmi a zamedzí popáleniu.

Bezpečnosť aj komfort

Plynová varná doska BEKO HIZG 64121 SX má pre vaše kulinárske pokusy pripravené 4 varné plochy, ktoré sú vybavené bezpečnostnou poistkou. Tá sa postará o vypnutie prístupu plynu v prípade, že dôjde k zhasnutiu plameňa. Zapaľovanie varnej dosky Beko je integrované priamo v ovládacích gombíkoch, čo prispieva ku komfortu pri používaní, a navyše tak šetrí váš čas. Samostatné liatinové rošty a povrch z nehrdzavejúcej ocele pôsobí na prvý pohľad veľmi exkluzívne a moderne. Jeden z horákov je špeciálne upravený na prácu s WOK panvicou.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
60 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Hĺbka
57 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Ochladzovací systém, Vnútorné osvetlenie Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
71 l Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Horák wok, Liatinové mriežky, Poistka horáka Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
3,9 cm Hotovo!
Šírka
58 cm Hotovo!
Hĺbka
51 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Antikoro Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Vzhľad
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V, Zemný plyn Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO BIM 25302 X + BEKO HIZG 64121 SX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO BIM 25302 X + BEKO HIZG 64121 SX.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií