Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

BEKO BIM 32300 MMS + BEKO HII 64405 AT

Zobraziť katalóg
BEKO BIM 32300 MMS + BEKO HII 64405 AT
Set spotrebičov - rúry a indukčnej dosky, RÚRA: 82l, 8 programov, gril, 3D pečenie, dvere Soft Close, funkcia rozmrazovania, 3 sklá dvierok, celosklenené vnútorné dvere s NANO úpravou, zadná katalytická doska, 1x teleskopický výsuv, DOSKA: 4 varné zóny, 9 úrovní a booster pre každú zónu, časovač, ochrana protipretečenia a prehriatia, ukazovateľ zvyškového tepla
Kód:  BEKOSE16 Stránky výrobcu
BEKO BIM 32300 MMS + BEKO HII 64405 AT Predaj skončil

BEKO BIM 32300 MMS + BEKO HII 64405 AT

Len si to predstavte. Dva dokonalé spotrebiče od lídra na trhu, a to teraz ešte za zvýhodnenú cenu? Taká je naša akčná súprava dvoch spotrebičov, bez ktorých sa v kuchyni nedá existovať! Prvým z nich je moderná rúra s objemom 82 litrov. Napríklad spoločne s 3D pečením a teleskopicky výsuvnými roštami ľahko a bezpečne pripravíte tie najlepšie jedlá! Indukčná doska a jej štyri varné zóny vás zase podržia, keď práve nebudete chcieť piecť. Indukcia ponúka vysokú efektivitu varenia, súčasne s detskou poistkou je aj veľmi bezpečná. Pomocou pokrokového dotykového ovládania ľahko a rýchlo nastavíte všetko potrebné, a to pokojne jedným prstom. Oba spotrebiče sú určené na zabudovanie.


Predstavujeme vám novú, modernú, vstavanú elektrickú rúru od spoločnosti Beko s 82-litrovým vnútorným priestorom. Vďaka bohatej ponuke, v ktorej nájdete hneď 8 rôznych programov, v nej ľahko upečiete všetko od koláčov až po svätomartinskú hus. Medzi bežnými režimami, akými sú napríklad rozmrazovanie a teplovzdušný ohrev, vyniká špecialita tejto rúry. Tou je tzv. 3D pečenie, ktoré spočíva v aktivácii všetkých vykurovacích telies. Docielite tak perfektného prepečenia aj veľmi objemných potravín, prípadne pripravíte až tri rôzne pokrmy súčasne bez miešania chutí a vôní.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A
  • 3D pečenie
  • Gril
  • Elegantný dizajn
  • SoftClose dvere s Nano vrstvou
  • Katalytická zadná stena

Úsporná rúra plná moderných technológií

Pri pečení oceníte aj praktické detaily, ktorými sa BEKO BIM 32300 MMS pyšní. Ako je napríklad osvetlenie vnútorného priestoru, či celosklenené dvere pre jednoduché čistenie. Aby ste nemuseli ručne manipulovať so žeravým pekáčom a riskovať popálenia, je rúra vybavená roštom s teleskopickým výsuvom.

Čistenie vám potom veľmi uľahčí špeciálna NANO úprava dvierok. Tá odpudzuje mastnotu, takže pre dokonalé očistenie ich stačí raz utrieť handričkou. Manipuláciu vám spríjemnia tiež SoftClose dvere so zrkadlovým efektom. Veľkou výhodou je aj energeticky úsporná prevádzka zodpovedajúca triede A.

Programy:

  • Statické pečenie
  • Statické pečenie s ventilátorom
  • Horúci vzduch
  • 3D pečenie
  • Gril
  • Dolný ohrev
  • Rozmrazovanie
  • Gril s ventilátorom

Vychutnajte si skvelé pokrmy, ktoré môžete pripraviť na tejto indukčnej doske so zaoblenými hranami. Indukčná technológia sa vyznačuje veľkou úspornosťou a efektivitou. Pretože pri jej použití je ohrievané iba to miesto, kde sa nachádza riad. Tým je zvýšená efektivita varenia na maximum a spotreba energie na minimum. 

Doska vám môže poskytnúť až 7 200 W príkonu pri plnom využití všetkých varných plôch. Vy môžete svoje pokrmy pripravovať až na štyroch rôznych plochách s priemerom 210 mm, 2× 180 mm a 140 mm. Detská poistka zaistí maximálnu ochranu vašich ratolestí od nepríjemného popálenia. Tešiť sa tiež môžete z ochrany proti pretečeniu a prehriatiu zariadenia. Pomocou dotykového ovládača ľahko nastavíte na časovači dobu prípravy jedla alebo požadovanú teplotu. Spotrebič má rozmery 60 × 51 × 5,5 cm.

Kľúčové vlastnosti

  • Indukčná platňa
  • Vysoká efektivita pri varení
  • Nízka spotreba energie
  • Jednoduché ovládanie pomocou dotykového displeja
  • Vybavené detskou poistkou pre maximálnu bezpečnosť
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, mala by som zaujem o kupu tohto produktu, len by ma zaujimal odtien rury je aky prosim vas? Respektive farebne prevedenie Dakujem za odpoved S pozdravom Varaljaiova

Diskusia a poradňa k BEKO BIM 32300 MMS + BEKO HII 64405 AT
Príslušenstvo pre BEKO BIM 32300 MMS + BEKO HII 64405 AT
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO BIM 32300 MMS + BEKO HII 64405 AT.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií