AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

BEKO BIM 36300XCS

Zobraziť katalóg
BEKO BIM 36300XCS
5 3 hodnotení
Vstavaná rúra energetická trieda A, objem 82 l, gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev a ventilátor, 3-vrstvové sklo dvierok, detská poistka a ochladzovací systém, čistenie rúry: katalytické, V׊×H: 59.5 cm×59.4 cm×56.7 cm, nerez
Kód:  BEK006u Produktové číslo:  36300XCS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO BIM 36300XCS

Multifunkčná vstavaná rúra

Vstavaná multifunkčná rúra BEKO BIM 36300 XCS v elegantnom antikorovom dizajne ponúka 15 programov, ktoré zaistia ideálne podmienky pre všestranné pečenie. K dispozícii je napr. gril, funkcia rozmrazovania a 3D pečenia pre rovnomerné prepečenie pokrmu. Súčasťou príslušenstva je dvojica plechov a jeden rošt.


Kľúčové vlastnosti rúry BEKO BIM 36300 XCS

  • Energetická trieda A
  • 10 programov
  • Vnútorný objem 82 litrov
  • Dotykové ovládanie
  • Dvierka z vonku aj vo vnútri sú vyrobené zo skla bez skrutiek pre jednoduché čistenie
  • Vnútorné osvetlenie
  • Katalytická zadná stena
  • 2× teleskopický výsuv

Inovatívne 3D pečenie

Rúra je vybavená špeciálnou funkciou 3D pečenia, ktorá počas pečenia aktivuje všetky vykurovacie telesá a ventilátor. Teplo je vďaka tomu rozháňané rovnomerne do všetkých kútov rúry, takže docielite perfektné prepečenie aj objemnejších potravín. Navyše súčasne pripravíte až tri rôzne pokrmy bez zmiešania chutí a vôní.


CookMaster

Rúra CookMaster zaisťuje maximum priestoru na prípravu obľúbeného jedla pre celú rodinu. Vďaka veľkému vnútornému objemu 82 litrov a pečeniu na 5 úrovniach ušetríte veľa času a nakŕmite veľa hladných krkov bez zbytočnej námahy.


10 programov

  • Statické pečenie
  • Statické pečenie s ventilátorom
  • Horúci vzduch
  • 3D pečenie
  • Gril s ventilátorom
  • Gril
  • Nízkoteplotný gril
  • Dolný ohrev
  • Rozmrazovanie
  • Eco pečenie s ventilátorom

Dvere s automatickým dovieraním

Vďaka dverám s funkciou SoftClose sa môžete sústrediť len na pečenie a ostatné záležitosti nechať na rúre. Dvere sa automaticky dovrú bez buchnutia. A navyše vďaka ich vysokej nosnosti si na ne môžete bez obáv položiť pekáč s jedlom, a to až do hmotnosti 22,5 kg. 


Jednoduchá údržba a manipulácia

Pri pečení oceníte aj praktické detaily ako je osvetlenie vnútorného priestoru či celosklenené dvierka so špeciálnou nano úpravou pre jednoduché čistenie. Aby ste nemuseli ručne manipulovať so žeravým pekáčom a riskovať popálenie, rúra je vybavená roštmi s teleskopickým výsuvom.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má tato trouba BEKO BIM 36300 XCS klasický kabel do zásuvky, nebo to je bez kabelu?

Dobry den, v pripade zakupenia tejto rury, je mozne aby ste si na vymenu zobrali moju staru ruru ? Dakujem

Dobrý den . Mám novou troubu a teplota dvířek je ve vrchní části podstatně vyšší nedá se udržet ruka na části kolem knoflíků, než v dolní části ta je vlažná.Je to chyba z výroby,nebo to tak má být? Děkuji za odpověď.

dobry den, jsou obsahem objednavky i pecici plechy a jsou teda instalovany teleskopicke vysuvoy nebo to ma jen moznost a musi se dokoupit ?

Objednal jsem si tuto troubu. Napsali jste mi že jste ji rozbili při preprave a že zadna jiná už není proč tu najednou jsou ještě dostupné 4???

Pisete ze beko rura vstavana 36300 ze ma 15 programov co som porovnal ine stranky vsade pise ine 10programov 8programov ako to je vlasne kolko to ma skutocnosti programov???

Dobrý den, jaké jsou vnitřní rozměry trouby prosím? U žádné nabízené trouby neuvádíte rozměr plechu. Děkuji.

Dobry den, chtel bych se zeptat, jak velka mezera za troubou musi byt a zda vadi, ze mam skrinku hloubky 52 cm s volnou zadni casti, tzn. ze by trouba koukala ze skrinky cca 5 cm. Hloubka linky jako celku je 60cm. Dekuji.

Jaký je rozsah stupňů C pro pečení? Děkuji.

Prosím je tato trouba elektrická i horkovzdušná?

Diskusia a poradňa k BEKO BIM 36300XCS
Príslušenstvo pre BEKO BIM 36300XCS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO BIM 36300 XCS.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií