Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

BEKO BU 1152 HCA

Zobraziť katalóg
BEKO BU 1152 HCA
5 1 hodnotení
Vstavaná chladnička vstavaná s mraziacou priehradkou, A+, výška 82 cm, objem 105/18 l, automatické odmrazovanie, 2 sklenené police, možnosť otočenia dverí, vnútorné osvetlenie, v x š x h: 82 x 59,8 x 54,5 cm
Kód:  FAC3352c Produktové číslo:  BU1152HCA Stránky výrobcu
BEKO BU 1152 HCA Predaj skončil

BEKO BU 1152 HCA

Za 10 rokov pôsobenia na slovenskom trhu firma BEKO presvedčila už mnoho zákazníkov, že jej výrobky má cenu kupovať. Pri návrhu spotrebičov vsádza nielen na kvalitu, ale aj na moderný vzhľad, ergonómiu a variabilitu.

Táto sympatická malá vstavaná chladnička s mrazničkou poteší každého, kto ju chce používať sám. Je vhodná pre dôchodcov, do ubytovní alebo kancelárií. S energetickým štítkom A+ vyhovuje dnešným ekologickým trendom. Klimatická trieda napovie, v akom rozsahu teplôt bude chladnička najlepšie fungovať, v tomto prípade sú to triedy SN - T: 10 - 43 °C. S rozmermi (V x Š x H) 82 x 59,8 x 54,5 cm ju umiestnite takmer kamkoľvek a jej nevtieravá hlučnosť nepresahuje 39 dB. Police z bezpečnostného skla a antibakteriálna úprava patria dnes už k samozrejmému vybaveniu všetkých výrobcov. Táto chladnička má mimoriadne silnú izolačnú vrstvu a s účinne vybaveným chladiacim okruhom je aj napriek svojej skromnosti rovnocennou partnerkou svojich rozmernejších sestier.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO BU 1152 HCA
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO BU 1152 HCA.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií