Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

BEKO BU 1152 HCA

Zobraziť katalóg
BEKO BU 1152 HCA
Vstavaná chladnička vstavaná s mraziacej priehradkou, A +, výška 82cm, Objem 105 / 18l, automatické odmrazovanie, 2 sklenené police, možnosť otočenia dverí, Vnútorné osvetlenie, VxŠxH 82x59,8x54,5cm
Kód:  SKBECHL008 Produktové číslo:  7248848719 Stránky výrobcu
BEKO BU 1152 HCA Predaj skončil

BEKO BU 1152 HCA

Táto sympatická malá vstavaná chladnička s mrazničkou poteší každého, kto ju chce používať sám. Je vhodná pre seniorov, na chatu, do ubytovní alebo kancelárií.S energetickým štítkom A + vyhovuje dnešným ekologickým trendom. Klimatická trieda napovie, v akom rozsahu teplôt bude chladnička najlepšie fungovať a v tomto prípade sú to triedy SN - T: 10-43 ° C.S kompaktnými rozmermi ju ľahko umiestnite takmer kamkoľvek a jej nízka úroveň hlučnosti nepresahuje 39 dB.Police z bezpečnostného skla a antibakteriálna úprava patrí dnes už k samozrejmému vybavenia u všetkých výrobcov. Táto chladnička má mimoriadne silnú izolačnú vrstvu as účinne vybaveným chladiacim okruhom je aj napriek svojej skromnosť rovnocennou partnerkou svojich rozmernejších sestier.

kľúčové vlastosti

  • Energetická trieda A +
  • kompaktné rozmery
  • Antibakteriání tesnenie
  • vnútorné svetlo

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO BU 1152 HCA
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO BU 1152 HCA.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií