Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

BEKO CN 237231

Zobraziť katalóg
BEKO CN 237231
Chladnička kombinovaná, 185 cm, A ++, objem chladnička / mraznička 219/99 l, hlučnosť 43 dB, Active Dual-Cooling systém, NoFrost, antibakteriálne tesnenie, mraziaci výkon 5 kg / 24 h, biela, 185 × 60 × 65 cm
Kód:  SKBECHL028 Produktové číslo:  7517020001 Stránky výrobcu

BEKO CN 237231

Kombinovaná chladnička BEKO CN 237231 s mrazničkou dole je 186 cm vysoká a ponúka celkový objem 318 litrov. S dômyselným riešením vnútorného priestoru a užitočnými funkciami pre uloženie všetkých vašich potravín si ju rýchlo obľúbite. Chladnička je vybavená systémom Active Dual Cooling, vďaka ktorému potraviny zostávajú dlhšie čerstvé a nemiešajú sa ich vôňa. Chladný vzduch efektívne cirkuluje, čím poskytuje ideálnu vlhkosť a teplotu. Využiť môžete 3 police z tvrdeného skla, zásuvku z priehledného plastu na ovocie a zeleninu alebo nerez držiak pre päť fliaš. Vo dverných priehradkách nájdu pekne svoje miesto vajíčka či jogurty.

kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A ++
  • NoFrost - samoodmrazovania
  • Signalizácia otvorených dverí
  • LED vnútorné osvetlenie
  • elektronický displej
  • Nerezový držiak fliaš
  • 3 sklenené police, 1 zásuvka na zeleninu
  • Priehradka na mliečne výrobky
  • 3 šuplíky v mrazničke
  • Antibakteriálne upravené tesnenie

Mraznička s objemom 90 litrov poskytuje 3 praktické zásuvky z priehledného plastu a zásobník na led. Prvotriedne mäso či zelenina, všetko tu nájde svoje miesto. Nulová zóna má objem 25 l. Chladnička sa radí k energeticky úsporné triede A ++, preto nebude vašu peňaženku vôbec zaťažovať. Funkcia NoFrost vás zbaví nepríjemného procesu odmrazovania - teraz to chladnička urobí sama. Antibakteriálne tesnenie je špeciálne upravené tak, aby zamedzovalo vzniku nežiadúcich baktérií a tvorbe plesní. Na nedovretie dvierka vás upozorní zvuková signalizácia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO CN 237231
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO CN 237231.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií