Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BEKO CNA 365 ED2ZX

Zobraziť katalóg
BEKO CNA 365 ED2ZX
4,0 1 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 185 cm, A++, objem 219/97 l, Nulová zóna 25 l, Neo Frost, automatické odmrazovanie chladničky, antibakteriálne upravené tesnenia, ionizátor, protizápachový filter, vnútorné LED osvetlenie, mraziaci výkon 5 kg/24 hod.
Kód:  SKBECHL024 Produktové číslo:  7517020038 Stránky výrobcu

BEKO CNA 365 ED2ZX

Kombinovaná chladnička značky Beko v elegantnom antikorovom prevedení predstavuje vďaka energetickej úspornosti a praktickým funkciám spotrebič vhodný do každej modernej domácnosti. Chladnička patrí do energetickej triedy A ++, takže bude efektívne šetriť vaše financie. Objem jej chladiacej časti je bohatých 219 litrov, vďaka čomu je vhodná aj pre väčšie rodiny. Potraviny môžete uložiť do troch sklenených políc, troch priehradok vo dverách či zásuvky s nulovou zónou, ktorá je ideálna na skladovanie čerstvých potravín. Samozrejmosťou je aj držiak fliaš a priestranná priehradka na ovocie a zeleninu, mraznička potom disponuje tromi zásuvkami z priehľadného plastu a otočným výrobníkom ľadu.

Kľúčové vlastnosti

  • Energeticky úsporná (trieda A ++)
  • Antibakteriálne tesnenie a madlá dverí
  • Protizápachový filter
  • Aktívne modré svetlo
  • Vymeniteľné dvere
  • Dotykový LCD displej s oddelenou reguláciou teplôt
  • Otočný výrobník ledu

Čerstvé a bez baktérií

Chladnička je doslova nabitá technológiami, ktoré nielenže predlžujú čerstvosť uložených potravín, ale pomáhajú ich aj udržiavať zdravé a čisté. Antibakteriálne tesnenie zabraňuje množeniu baktérií vo dverách spotrebiča a vďaka špeciálnej ochrane zostávajú úplne bez baktérií rovnako aj dvere chladničky. Vo funkčnej výbave nájdete aj ionizátor, ktorý účinne neutralizuje baktérie a vírusy zodpovedné za nepríjemný zápach vo vnútri chladničky. Vďaka tomu cirkuluje v chladničke čistý vzduch, čo vám umožní potraviny skladovať dlhšiu dobu.

O maximálnu čerstvosť ovocia a zeleniny sa stará aktívne svetlo s modrou farbou. To zaisťuje pokračovanie procesu fotosyntézy v čerstvých potravinách, vďaka čomu ovocie a zelenina zostávajú dlhšie svieže a navyše sa zvyšuje ich nutričná hodnota.

V neposlednom rade stojí za zmienku systém chladenia No Frost, ktorý eliminuje tvorbu ľadu vo vnútri spotrebiča, takže už ho nie je treba odmrazovať. Tento systém tak umožňuje pohodlné použitie chladničky a je zárukou správnej teploty na skladovanie potravín. 

 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO CNA 365 ED2ZX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO CNA 365 ED2ZX.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií