Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BEKO CS 234020

Zobraziť katalóg
BEKO CS 234020
Chladnička kombinovaná, 186cm, A +, objem 205 / 90l, automatické odmrazovanie chladničky, antibakteriálne upravené tesnenia, vnútorné osvetlenie, mraziaci výkon 5kg / 24 hod.
Kód:  BECHL23 Produktové číslo:  CS234020 Stránky výrobcu

BEKO CS 234020

Voľne stojaca dvojdverová chladnička s mrazničkou ponúka úspornú prevádzku, pretože je zaradená do energetickej triedy A +. Chladnička má priestor s objemom 205 l. Je vybavená štyrmi sklenenými policami z tvrdeného skla, držiakom na fľaše a zásuvkou na ovocie a zeleninu. Mraznička má vnútorný objem 90 la sú v ňom umiestnené tri boxy. Určite tiež uvítate antibakteriálnu úpravu tesnenie dverí, ktoré vytvára antibakteriálne bariéru chrániacu vnútro chladničky od nežiaducich mikroorganizmov.

hlavné prednosti

  • antibakteriálna úprava tesnenie dverí
  • automatické odmrazovanie chladničky
  • úsporná prevádzka - energetická trieda A ++
  • nerezový držiak fliaš
  • vnútorné LED osvetlenie
  • nízka hlučnosť

Ľahké uskladnenie potravín

Chladnička vám ponúka veľkú možnosť uskladnenie rôznych druhov potravín a surovín na poličkách alebo priehradkách. V hornej časti dverí chladničky je umiestnený priehledný box, ktorý poskytuje skvelé miesto pre uskladnenie mliečnych výrobkov. Vďaka svojim vlastnostiam je tiež chráni pred vysychaním. Chladnička ďalej disponuje zásuvkou, ktorá uchováva zeleninu dlhšie čerstvú a sa stále lahodnou chuťou.

Určite oceníte, že je nádoba z priehledného materiálu, takže máte vždy dokonalý prehled o obsahu zásuvky bez zbytočného vysúvanie. Mraznička v dolnej časti má tri veľké šuplíky a disponuje mraziaci kapacitou 5 kg za 24 hodín s akumulačnou dobou 18 hodín pri výpadku el. energie. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO CS 234020
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO CS 234020.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií