Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

BEKO CSA 22020

Zobraziť katalóg
BEKO CSA 22020
Chladnička kombinovaná, 144cm, A +, objem chladnička / mraznička 151 / 53l, hlučnosť 43dB, automatické odmrazovanie, biela, 144x54x60
Kód:  SKBECHL047 Produktové číslo:  7512720010 Stránky výrobcu

BEKO CSA 22020

BEKO CSA 22020 predstavuje jedinečné riešenie pre bezpečné uloženie všetkých vašich potravín. Kombinovaná chladnička s mrazničkou dole sa radí k úspornej triede A +. Šetrí teda nielen vašu energiu, ale aj financie. Chladnička ponúka objem 151 litrov a tri praktické police z tvrdeného skla. Využiť môžete tiež dverný priestor pre chladenie nápojov vo vertikálnej polohe. Do veľkej priehradky uložíte zeleninu a ovocie. Mraznička s objemom 49 litrov disponuje dvoma zásuvkami z priehledného plastu. Pre rýchle zmrazenie uskladnite chúlostivé potraviny do špeciálneho priestoru. Využiť môžete tiež podnosu pre tvorbu ledu. Ušetrite úspory za časté nákupy. Vďaka modernej chladničke budete mať všetko dokonale prehledné a organizované. 

kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A +
  • nízka hlučnosť
  • antibakteriálne tesnenie
  • automatické odmrazovanie

Špičková chladnička je vybavena antibakteriálním těsněním. Zabraňuje vzniku nežiadúcich plesní a predlžuje životnosť dvierok. Značný komfort vám dopraje funkcia automatického odmrazovania. Oceníte tiež optimálne rozmery, vďaka ktorým spotrebič zapadne do interiéru každej kuchyne.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO CSA 22020
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO CSA 22020.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií