Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BEKO CSA 24023

Zobraziť katalóg
BEKO CSA 24023
Chladnička kombinovaná, 153 cm, A+, objem 142/87 l, automatické odmrazovanie chladničky, antibakteriálne upravené tesnenie, vnútorné osvetlenie, mraziaci výkon 3,5 kg/24 hod.
Kód:  BECHL27 Produktové číslo:  CSA24023 Stránky výrobcu

BEKO CSA 24023

Voľne stojaca dvojdverová chladnička s mrazničkou má mechanické ovládanie. Ponúka úspornú prevádzku, pretože je zaradená do energetickej triedy A+. Chladiaci priestor s objemom 142 l je vybavený tromi sklenenými policami a širokou zásuvkou na ovocie a zeleninu. Dvere chladničky majú 2 poličky a zatváraciu priehradku. Mraznička má vnútorný objem 87 l. Disponuje kapacitou mrazenia 3,5 kg za 24 hodín a akumulačným časom 18 hodín. Určite privítate antibakteriálnu úpravu tesnenia dverí, ktorá ochráni potraviny pred baktériami a plesňami. Majte vaše potraviny dokonale chladené alebo mrazené s touto praktickou chladničkou.

Hlavné prednosti

  • Energetická trieda A+
  • Antibakteriálna úprava tesnenia dverí
  • Praktický priestor na mliečne výrobky
  • Transparentná zásuvka na zeleninu
  • Automatické odmrazovanie chladničky

Ľahké uskladnenie potravín

Chladnička vám ponúka veľkú možnosť uskladnenia rôznych druhov potravín a surovín vďaka praktickým priestorom a policiam. Na hornej časti dverí chladničky je umiestnená nádoba s priehľadnými stenami, ktorá poskytuje skvelé miesto na uskladnenie mliečnych výrobkov. Vďaka svojim vlastnostiam ich tiež chráni pred vysychaním. Chladnička ďalej disponuje zásuvkou, ktorá uchováva zeleninu dlhšie čerstvú sa stále s lahodnou chuťou, a to vďaka ideálnej teplote, ktorá je v tomto priestore udržiavaná. Určite oceníte, že je nádoba z priehľadného materiálu, takže máte vždy dokonalý prehľad o obsahu zásuvky bez zbytočného vysúvania. Ak by ste potrebovali niekedy otočiť otváranie dverí na druhú stranu, tak to možno ľahko vykonať vďaka pripraveným otvorom na obojstranné závesy dverí.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO CSA 24023
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO CSA 24023.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií